МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 541
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
Годеника на Ламия, дето я преби. Тогава тя още живееше при Енисе.

# 151
Ще укроти Питбулето hahaha

# 152
Това стихотворение го пускам специално за geradost   bouquet buba-bs  bouquet Kordeliq  bouquet toniak  bouquet: anubhis bouquet
                                            Едни очи

Едни очи душата ми изгарят.....
              Едни очи изпълнени с лъчи.....
              Едни очи не мога да забравя....
              Едни очи,без които ме боли...

Едни очи, красиви кат синчеца....
              и необятни като морска синева.
              Едни очи, които тъй обичам,
              които в мен оставиха една следа.....

Следа ,която нивга се  не губи...
              Cледа,която свети ти в ноща....
              Следа, която сгрява ти душата
              и нужна прави те за някого в света

Айде познайте за кого е Кенан и неговия поглед Peace Peace Laughing

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:11 от mareto_che

# 153
Ламия много започна да ме дразни няма ли живот в тази жена като някакво зомби е всеки я дърпа и й казва какво да прави и тя всички слуша хич не му трябва на Кенан

# 154
Ламия много започна да ме дразни няма ли живот в тази жена като някакво зомби е всеки я дърпа и й казва какво да прави и тя всички слуша хич не му трябва на Кенан

баш си е за него-лика прилика са си

# 155

Че той е същия!!!
Много си точна, за съжаление.

# 156
Наистина този филм е много муден, не случайно аз харесвам Джамил, в него има хъс, живот, а
и ще успее да се справи с Питбулето, в момента той и крои шапката. newsm78

# 157
  • Варна
Аз не видях както трябва, ама май теста на Джавидан не беше положителен. Тя нещо взе да хапе устни и да се мръщи като го видя, пък после каза, че била бременна. Май излъга Кенан.

# 158
Аз не видях както трябва, ама май теста на Джавидан не беше положителен. Тя нещо взе да хапе устни и да се мръщи като го видя, пък после каза, че била бременна. Май излъга Кенан.
Мисля, че е бременна, ама се прокрадва и лошо чувство - състезава се с Ламия, и тя да има дете от Кенан, да го задържи...

# 159
Теста беше положителен  Ама нещо Кенан хич не се зарадва

# 160
Не, не е излъгала, бременна е . ББ i в една от следващите серии отива с Кенан на видозон. И той попита- какъв е пола на бебето? И когато лекарят му отговори,ч е е прекалено рано, се светна за Ламия и и го каза- " как така Ламия в знаела пола?" И още други неща се случиха- той разбрам че детрето е негово. Изобщо- следващите няколко серии са много нтензивни

# 161
Това стихотворение го пускам специално за geradost   bouquet buba-bs  bouquet Kordeliq  bouquet toniak  bouquet:
                                            Едни очи

Едни очи душата ми изгарят.....
              Едни очи изпълнени с лъчи.....
              Едни очи не мога да забравя....
              Едни очи,без които ме боли...

Едни очи, красиви кат синчеца....
              и необятни като морска синева.
              Едни очи, които тъй обичам,
              които в мен оставиха една следа.....

Следа ,която нивга се  не губи...
              Cледа,която свети ти в ноща....
              Следа, която сгрява ти душата
              и нужна прави те за някого в света

Айде познайте за кого е Кенан и неговия поглед Peace Peace Laughing

може ли и за мен  Embarassed, страхотно е, ще си го препиша....това май за синеоките се отнася, нали  Mr. Green Rolling Eyes Crazy

# 162
Не, не е излъгала, бременна е . ББ i в една от следващите серии отива с Кенан на видозон. И той попита- какъв е пола на бебето? И когато лекарят му отговори,ч е е прекалено рано, се светна за Ламия и и го каза- " как така Ламия в знаела пола?" И още други неща се случиха- той разбрам че детрето е негово. Изобщо- следващите няколко серии са много нтензивни

Нещо се обърках... По-горе някой писа, че се изяснява едва в последната серия...

# 163

Нещо се обърках... По-горе някой писа, че се изяснява едва в последната серия...

гледала съм няколко серии напред само. Освен пак да успеят да го омотаят нещо , че не е негово.

# 164
Е, ще ми скъсат нервите!

Момичета, знаете ли откъде мога да изтегля филма в по-добро качество, естествено без превод... някой турски сайт с торенти или нещо такова...

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 00:49 от B l a n k a

Общи условия

Активация на акаунт