МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 932
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, имам питане: тъй като почти ми свършиха запасите от замразена кърма (изтече им годността), ако реша да оставя Симона на баба да я нахрани с АМ, мога ли директно да я пробвам с цяло шише или първо трябва да съм го въвела постепенно? И какво универсално мляко бихте ми препоръчали за такива случаи?
Ние въобще нямаме наченки на сядане, даже като я повдигна за ръчичките, главата и виси  newsm78

аз като трябваше да давам АМ доки ми каза НАН 1 ,пък и в болницата им дават НАН,макар че аз не бих ти го препоръчала Naughty
и нашата глава виси,и педиатърката каза че сме мързеливци ooooh! а ортопеда каза да не го надигам така за ръцете,а да го подпирам за гърбето newsm78

Tony_st и нас не ни боляха,но пък аз ги спуках и изкарах едно бяло твърдо нещо,на другия ден пак имаше още малко,намазах го с дактарина и му мина,сега гледам че пак е започнало да се образува на долния венец,но този път няма да ги пукам,а само ще ги мажа с дактарина,той има едих вкус ooooh! ама на Тео му харесва Crazy

# 181
Tony_st и нас не ни боляха,но пък аз ги спуках и изкарах едно бяло твърдо нещо,на другия ден пак имаше още малко,намазах го с дактарина и му мина,сега гледам че пак е започнало да се образува на долния венец,но този път няма да ги пукам,а само ще ги мажа с дактарина,той има едих вкус ooooh! ама на Тео му харесва Crazy

На мен докторката ми каза да я мажа с гелчето за зъби - хем имало обезболяващо, ако нещо... та с него ще караме. Peace

# 182
*Elle* нямам епикриза, политиката на болницата е да съхранява вси4ката информация в техия архив и когато имаш въпроси - ти дават инфо. само за бебо издадоха 1 лист за педиатърката и пишеше какви ваксини са му били и още налко инфо, но не и за кувиоз  Crossing Arms
ще ходя на място да ги питам, нямам друг вариант.

# 183
ха, 2ри опит  Laughing това май е цена за стола - 30е???
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.01/1767612
до колкото виждам става на стол4е и на маси4ка.

# 184
  • София
Бебка беше на комбинирано хранене от самото начало. Но в един прекрасен ден останах без кърма и директно й дадох нужното количество от шише. Ние сме на Фризолак, защото в болницата са й давали такова

# 185
я кажете кога носят 20 номер децата,харесала съм му едни сандалки,намалени,ама май са за прохождане а?

# 186
Честит ден ден на СИмонка  Hug Laughing и на другите бебенца родени на днешната дата  Hug  bouquet

# 187
  • София
Аз няколко пъти писах, че смятам да захраня с каша. Баткото също това пробва първо.
Ел, и Алекс беше в кувьоз и също минахме през очен преглед, и на нас в епикризата пише, че е препоръчително.
Бухта, Есме, за стойката в мост мисля Мирамар беше писала, че едно от момченцата й правело така и някакъв д-р го намерил за проблем  Rolling Eyes , не помня подробности, не знам дали е и същото.
Гери Мур, защо да не са годни вече запасите Rolling Eyes , нали до 6м може, пък нашите бебоци още не са на толкова  Simple Smile
Русана, много ти е мерак май за обувчици, още преди помня, че питаше  Simple Smile То нашите като прохождат, живот и здраве, няма да е за сандалки  Simple Smile Най-вероятно ще е вкъщи и тогава най-добре по чорапки или босички.

# 188
 #Shocked newsm44 Не мога да повярвам,изчетох ви!!! Joy
Нямах нет 2 дни и чак сънувах форума тази нощ,и това а ко не е откачена работа! Embarassed

Русана,много се радвам,че Криси е спокоен вече!Браво на детенцето,нека да не го боли.

Аз да се похваля,че Алекс от вчера вече се изправя седнал като го хвана за ръчички,преди все му увисваше главичката,а днес се обърна от корем по гръб.Вече се въртим навсякъде. Mr. Green
Легнал не ще да стои,едни коремни преси се правят,иска да е седнал само и то не ще да се облегне на мен,накланя се сам напред и стои така.Знам,че не е хубаво още,ама какво да направя,не мога да го удържам направо.То не се спира,как не се уморява,пъненето е непрекъснато докато не стане по неговата. Shocked

Спането ни се развали тотално.Вече сигурно около две седмици спи неспокойно,по цяла нощ през час ставам да тикам биберони.И всяка сутрин в 5 сме бодри-бодри. Tired Вече не ми прави впечатление,нормален час е за мен. Mr. Green

И се научихме да пищим.Ей така както си седи изпищява,кара ли ми се,какво? Joy

Абе за 2 дни сума ти номера научи малкия,пораства.(и по-зле става) Mr. Green

# 189
Русана, много ти е мерак май за обувчици, още преди помня, че питаше  Simple Smile То нашите като прохождат, живот и здраве, няма да е за сандалки  Simple Smile Най-вероятно ще е вкъщи и тогава най-добре по чорапки или босички.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе гледам тука в майтойса има много намалени,пък и нали ще ходим на море септември,та се чудех да го пременя в едни сандалки,ама ще са му големи,иначе знам че най-добре се прохожда бос  Peace,ама мерак ми е,кво да правя  Blush
алекс_мамма  Hug

# 190
  • Варна
Гери Мур, защо да не са годни вече запасите Rolling Eyes , нали до 6м може, пък нашите бебоци още не са на толкова  Simple Smile
Ами аз четох, че във фризер към хладилника (нашия е с чекмеджета отдолу) срока на годност е 3м. А и свекърва ми твърди, че размразената кърма горчала на Симона  #2gunfire
Та реших да пробвам дали няма да имаме по-голям успех с шишето, когато е пълно с АМ (става въпрос за инцидентни случаи)

# 191
Ами аз четох, че във фризер към хладилника (нашия е с чекмеджета отдолу) срока на годност е 3м. А и свекърва ми твърди, че размразената кърма горчала на Симона  #2gunfire
Та реших да пробвам дали няма да имаме по-голям успех с шишето, когато е пълно с АМ (става въпрос за инцидентни случаи)

Да, и аз си спомням ,че Любима беше казала ,че всичко е отишло в мивката,защото е миришело на вкиснато
Защо не пробваш с розов Хип.Аптамила и Лактана също са хубави.Ние от първото се запекохме обаче(А)..

# 192
мами, какво ислите за теорията за индиговите и кристалните деца?

?????? а да ви питам за заместването на мле4но хранене - идеята е постепенно да отпадне млякото, нали така, и зелен4уковото пюре е по-засищащо, т.е. би трябвало, ако бебо яде 170мл мляко, да се засити и до 170гр. пюре!? да, ама не! наприер днес бебо изяде 100гр. морков и 140мл мляко  Thinking

Elwing

за АМ - на бебо много добре му действа Лактаната  Peace (от нан-а страшен запек имаше ooooh! )
аз си дадох вси4ката замразенна на стефан и с я изяде, ок си беше, фризера ни е към хладилника. според мен виж дали детето ще я пие! това за гур4енето - не ми се вярва.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 16:53 от беба

# 193

?????? а да ви питам за заместването на мле4но хранене - идеята е постепенно да отпадне млякото, нали така, и зелен4уковото пюре е по-засищащо, т.е. би трябвало, ако бебо яде 170мл мляко, да се засити и до 170гр. пюре!? да, ама не! наприер днес бебо изяде 100гр. морков и 140мл мляко  Thinking
Количеството на пюрето, което даваш на обяд, трябва да не е повече от 190 гр. Peace
Радослав има едни сандалки, от 3-6 месеца и му ги обувам понякога...за гъзария. Mr. Green

# 194

newsm78  33uu Какво пък е това?За пръв път чувам.

Общи условия

Активация на акаунт