МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 939
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
*Elle*, ако спре да вали ще излизате ли?

Ние вече бяхме от външната страна на вратата и пак заваля и се върнахме...ама че време, така не ми се стои вкъщи  Sad

# 166
някоя от вас ще захранва ли с каша,тука чета била по-лесно смилаема и било препоръчително да се започне с каша  newsm78

# 167
  • Варна
мами, който търси стол4е за хранене - това е само 15е  Shocked

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.05/1833297
това не е ли само тапицерията  newsm78

Опредлено е само тапицерията  Mr. Green Или по-точно "умалител на седалката" - що пък така са го кръстили ...   

Вашите бебета искат да сядат, моето иска да прави мост. Нещо явно я боли, дори се буди и с ръмжене се извива на дъга, опряна само на глава и пети.  ooooh! После се успокоява и е моята Ния и след малко пак. А и ми се струва по-сънлива от друг път. Не знам вече какво е, ама дано мине по-скоро.  Sad

# 168
  • под кривата круша
Бухтa, и ние така ама не инцидентно, ами всеки път като не и се лежи в количката или на шезлонга. Подпира двата крака отстрани и се повдига на врат. Не знам що тъй newsm78.

# 169
  • София
  Никита, определено ни се излиза, ама и аз нещо не мога да се реша, мн е кофти, ако се решите, пиши, между два валежа ако се класираме.

# 170
Какви бяха тия биберони-чесалки, може ли снимка?

# 171
Привет! Stop
Направо болната ми тема сте захванали за рязането на ноктите, направо ни растат с космическа бързина, но докато спи пробвах не става, докато яде също, че хапваме от шише, та режа докато е буден и мърда и държа ръчичката здраво. Преди няколко дни, лежеше си на шезлонга и реших тогава да действам и някак застанала отгоре започнах, беше се надрал целия та процедурата не търпеше отлагане...Да ама вместо нокътче порязъх кожичка, заплака, тече кръв, та чак на педиатъра се обаждах, която е на море и почива да я питам какво да правя за да не се инфектира, сложих спирт, а тя ми каза, че можело и бивацин онова прахче с което пудрехме пъпчетата. Та така! Направо ужас е сега, като се сетя, че пак е време за маникюр, педикюра ми е по-лесен.
А за пиенето на вода изобщо не я долюбва, ако го излъжа да пине поне 20 мл. за деня пак добре и се мръщи, лигави се, връща я. ooooh!
Хайде останете си със здраве, това е от нас за сега, честити месечинки!
При нас просветлява, може и да има разходка! Peace

# 172
ужас, наистина тапицерията било  Embarassed Blush

# 173
беба - този преглед между 3 и 4, който се води ранен - не е задължителен и не се поема от НЗОК. Но за бебета, които са били в кувиоз е добре да се направи Peace

бебо се роди 19.40 и за нощтта беше в кувиоз, казаха ми 4е са го сложили на 33 градуса, 4е да се аклиматизира  Rolling Eyes това брои ли се? да го водя ли на о4ен сега? на 4м и половина?  newsm78

# 174
  • София
 Ако е бил на кислородотерапия се брои. Не вярвам да е късно сега. Simple Smile Ама да не излезе, че те навивам Wink

# 175
някоя от вас ще захранва ли с каша,тука чета била по-лесно смилаема и било препоръчително да се започне с каша  newsm78

аз сум харесала 2 каши без мляко и за след 4ти месец, питах гастрото, каза и, 4е ако не е пълно детето (стефан не е) може каша, но да запо4на със зелен4ук и след това кашите. имам приятели в щатите, там практиката е с каши да се захранва.

за седенето - има няакви одпира4ки - като кресло става за бебето, някой виждал ли ги е? идеята е като запо4не да седи да не го подираме с възглавници. ина4е след 6ти месец ми казаха и педи и ортопеда, но леко поседнал седи бебо.

да го водя ли на о4ен сега?
 Ако е бил на кислородотерапия се брои. Не вярвам да е късно сега. Simple Smile Ама да не излезе, че те навивам Wink
неее, кво навиване, тва са си важни неща, трябва да питам в болницата на какво е бил, 4е никой не ми е казал... Naughty

# 176
  • Варна
Момичета, имам питане: тъй като почти ми свършиха запасите от замразена кърма (изтече им годността), ако реша да оставя Симона на баба да я нахрани с АМ, мога ли директно да я пробвам с цяло шише или първо трябва да съм го въвела постепенно? И какво универсално мляко бихте ми препоръчали за такива случаи?
Ние въобще нямаме наченки на сядане, даже като я повдигна за ръчичките, главата и виси  newsm78
Има ли друго бебе, което се ядосва на играчките си - моята така настървено ги хапе и им се кара, че направо не искам да и ги давам, защото се изнервя....  

# 177
Има ли друго бебе, което се ядосва на играчките си - моята така настървено ги хапе и им се кара, че направо не искам да и ги давам, защото се изнервя....  
същите сме,мрази играчки,както им  се кара и хапе и започва да плаче
Да ви похваля днес за сефте като го сложа по корем и иправя ръчички и гледка,много му е интересно от тази позиция  Mr. Green

# 178
  • София
същите сме,мрази играчки,както им  се кара и хапе и започва да плаче
Да ви похваля днес за сефте като го сложа по корем и иправя ръчички и гледка,много му е интересно от тази позиция  Mr. Green
И Влади така се изнервя и превъзбужда newsm78
 беба, виж си епикризата, на нашата го пише, ние от там разбрахме Peace

# 179
Глафира, радвам се, че всичко е наред с бебка.   bouquet

Ние режем ноктите докато спим и досега инциденти с рязане на кожички нямаме.  bouquet

Рая пък обича да се занимава с играчки, но все по-бързо губи интерес.

Аз днес пак се шашнах, та звънях  ходихме до педито извънредно. Докато си играхме с Рая я заелязах, че отстрани на венеца има белички топчета... май са като тези на Тео на бейби мони. Оказа се, че са подути слюнчести жлези, защото бебето още не дъвче... Rolling Eyes но пък не го боли и минавали от самосебе си.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт