МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 941
  • 302
  •   1
Отговори
# 150

Днес сме на консултация, ще ни бият втория Пентаксим, дано всичко да е ок Simple Smile

Дано,че ние сме с температура от вчера,която не мога да сваля и през ноща се събуди 3-4 пъти,което никога не е било

# 151
  • София
Ходихме при педито. Каза да не се притеснявам, просто бебата много се поти и малко вода е пила, та затова. Иначе като отидохме при него памперса беше подгизнал. Каза да я следя и ако пак така ми направи, ще ни даде направление за ехограф да видиме пикочния мехур и бъбреците.

# 152
natsti мерси, 4е ме подсети за газово котлон4е, без бебе се праяме, то не ми пука много за тока, 4е там отижам на дивотия хаххаха, но сега няма как. а за тази джаджа ще разпитам  Peace

Глафира дано вси4ко е наред (ако е през нощта и стефан понякога по4ти не е пишкал, но през деня наваксва) стискам палци
ааа гасеницата още сеги във Вис Виталис, на 2ри етаж в дъното от дясно 20 и няколко лв май беше (но непомня то4но)  Simple Smile

4ЕСТИТИ МЕСЕ4ИНКИ на бебоците с дата 9ти Simple Smile))) да са много лъ4езарни и щастливи Simple Smile))

купих занзата - 1 ролон (стори ми се по-практи4ен и лесен за нанасяне) и една машинка с щипка с покритие до 3м. та да видим.

ние сме на двора бебо спи в хамака, а аз съм се паркирала до него на 1 стол 4е ме е шубе като се размърда пове4е да не се излюпи на замята, мисля да купя от по-големите хамаци. ама то било рай с люлка хаххахха, много бързо заспива  Peace нашето креват4е също може да се люлее, ама нали съм пльоснала повивалника отгоре и рядко го люлея, 4е не ми се размества постоянно вси4ко.

за цените на семпер - http://www.papa-bebe.com/piuretasemper.html

# 153
Глафира, сега видях, 4е сте се върнали - то в жегите наистина много се потят бебоците, дано е от това  Peace

natsti

Дано,че ние сме с температура от вчера,която не мога да сваля и през ноща се събуди 3-4 пъти,което никога не е било

най-бързо се сваля Т с 4орап4ета напоени с оцет и вода, и на вси4ки гънки, мишни4ките... пак с апоени кърпи4ки  Peace това действа реди вси4ки лекарства
най-драти4но е с цял 4аршаф, но той е само за много висока Т, която не се валя от 4орапките...
дано мине бързо  Peace

ние сме в понеделник за 3тия пентаксим.

уфф трябва да се прибирам след малко, 4е запо4на да гърми  #Crazy а бебо спи и как не и се иска да го будяяяя

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:47 от беба

# 154
  • София
Добро утро и честити месечинки на всички бебчета   bouquet
asturiana, dessiss и моята Вики качва по 500гр. на месец, а педито каза твърдо НЕ  Naughty, рано било за пюре. Ако толко настоявам да давам по малко сокче. От днес мисля да се пробваме със сок от диня, а след това и пъпеш. Струва ми се че в ябълката има някаква киселина и е по трудно смилаема  Thinking От няколко дни мойто диване иска да яде през 2 часа  newsm78
Тия дни нещо проявява характер и мрънка повече. Не сме я открехнали още на седенето, но за сметка на това по корем се придвижва като червейче hahaha Когато е будна се върти като кебапче Simple Smile  А кога трябва да почнем да я изправяме или тя сама ще се надигне  newsm78
И аз се интересувам като nani_v, Каква е технологията на домашно приготвяните пюрета???
Палеца не го е открила, но вирва останалите 4 пръстчета и право в гърлото  Shocked дави се милото, но не се сеща да не го прави  Rolling Eyes Напоследък бибата я признава, само ако много й се спи, иначе е фен на юмрука.
С ноктетата нямаме проблем, и аз, и таткото ги режем, естествено правейки се на палячовци, за да седи мирна   hahaha
По колко водичка или чай пият вашите бебоци, нашата жабка вчера изпи 150мл, а по принцип максимум 125мл  Thinking
А сега да се оплача, че май няма да плажуваме по морето тази година  Sad
Лек и усмихнат ден Simple Smile
Аааа и да се извалява, бързо че е грехота юли месец в къщи да кютиме  Wink

# 155
  • Варна
Ха здравейте,
Ние се напътувахме и прибрахме. Мога да кажа, че засега нашата дъщеря не си пада по самолетите отвътре Sad Дано по-късно ги заобича, че мама и татко са маняци "авиатори" и пътешественици по душа (и не само). Полетите ни не бяха никак приятни, мислех си, че може да е защото ние не приспиваме на ръце. А в самолета само така може да спи малката и това я подлудяваше. Другата страна на медала, дето се вика. Сега сме доста изморени, имаше и перипетии с изпуснати полети, та стана малко сложно.  ooooh!  Tired
На Ния й се появиха две кръгли бели нещица на небцето и аз реших, че са афти. Вчера педиатърката отсече - зародиши на зъбки. Което не значело, че ще ги вади сега. Та си имаме 2 зъбни зародиша - чудя се дали да се радвам  newsm78.  Дребната беше малко зле - отпаднала, повръща, крива. Днес май вече се оправя.  Praynig
Варненки, изпуснах ви, яд ме е, но следващия път съм на линия. И без това скоро май няма да се пътува Simple Smile
Донесохме си активна гимнастика от София и малък куп дрешки от любимия ми H&M, и нещичко от C&A. Намерих много яка предпазна .... пелерина да кажем, предполагам, че ще ни е полезна при захранването. Ей това:

# 156
здравейте от нас,

Ние за втора поредна нощ спим много добре. Фатката е мазане на венеца с панадол.
Събудихме се в 9ч всички. Та аз направих едни мекички и братчетата ми дойдоха на гости. Елия се хили като луда като ги види.
Сега лежи на гимнастиката и се хилосва сама.
И ние си чакаме зъбаците скоро.

за температурата- ние един път се бяхме претоплили и смъкнах температурата с панадол бейби.
за къпането- аз по неволя я къпя сама и така ще е поне до края на септември.
за кръщенето- исках да я кръстим на 20 юли на Илинден, но се пада понеделник и се отказах. Сега съм го намислила да е на 13 септември (неделя и тя ще стана на 6 месеца). Но ще си е в София при моя си поп (той ме е кръщавал, омъжи ме и сега и Елия ще кръсти). После мисля да идем на заведение.

Хайде за сега  Hug

# 157
мами, който търси стол4е за хранене - това е само 15е  Shocked

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.05/1833297

# 158
Добро утро! /нищо, че вече е обяд/  Mr. Green

Ей, варненки, такава носталгия ме обхваща като ви гледам на снимките/ че и на същото място, където беше и предишната среща  Grinning /, все едно беше вчера...така ми се иска пак да сме там  Sad

Беба
, наистина без пари това столче  Shocked Само се чудя, там до него има още едно, абсолютно същото, дори без тапицерията, което е 80 евро  newsm78 Каква ли е разликата?

Ние тъкмо се облекохме да излизаме и заваля.Сега уж спря, ама София пък заспа  Crazy Дано само следобяд не вали, че ще ми провали срещата с колежките от СУ  Praynig А с някои не сме се виждали от завършването.

# 159
  • София
Еля, даде ми идея. Илинден е добър ден за кръщаване на Илийчовци, определено. Grinning Само ще питам татко му дали е съгласен.
Нашият човек, дето все се оплаквах от него преди, сега е едно почти добро бебе. Само да има кой да го занимава и няма никакви проблеми. А-а-а, има един проблем...ух, как мирише-е-е-е. Grinning Grinning Тези плодови пюрета как смърдят на изхода! Laughing Laughing
 За плачещите дечица-  сигурни ли сте, че не ги претопляте? Не че това задължително трябва да е причината, но често се случва през лятото.
 За седенето- много е хубаво това, дето трябвада се изчака да се заздравят мускулите, ама наш Илийко като го сложа легнал в ръцете ми и цяла Овча купел разбира за обидата, дето съм у я нанесла с този неуважителен акт. Да не говорим, че като го хвана за ръце да се изправи до седнало положение, той направо на крака скача. Е, веднага го връщам обратно, но наистина трудно го удържам.
 Къпането нямам никакъв проблем и сама да го направя. Къпя го в банята- първо в коритото и после изплаквам на чешмата. При изплакването само внимавам да не си вдигне рязко главата и да си я тресне в чучура, но той не го и прави. Много обича да го поливам с вода и си кротува. Иначе, таткото помага, но не е наложително.

# 160
 За седенето- много е хубаво това, дето трябвада се изчака да се заздравят мускулите, ама наш Илийко като го сложа легнал в ръцете ми и цяла Овча купел разбира за обидата, дето съм у я нанесла с този неуважителен акт. Да не говорим, че като го хвана за ръце да се изправи до седнало положение, той направо на крака скача. Е, веднага го връщам обратно, но наистина трудно го удържам.

Това абсолютно важи и за София, ама 1:1  Mr. Green

Не искам да ме разбират погрешно мамите, София също иска да сяда вече и почти се справя, сърди се, като я взема в мен и я слагам да легне, но просто не я оставям, буквално за няколко секунди е това положение/седящото/ или компромисен вариант - придържам я под мишниците, като е в мен и все едно седи, но тежестта не пада в/у таза.

Уффф, нещо не ми се получи с цитата...пак  Mr. Green, ама горното е на Мънки  Laughing

# 161
  • Стара Загора
Е да се отчета и аз преди да съм тръгнала за Пазарджик. Днес сложихме последният Пентаксим - без рев. Тежим 6,100кг. и сме дълги 63см.
Ще се върна в неделя и гледайте дотогада да сте изписали няколко стотин теми  Mr. Green

# 162

това не е ли само тапицерията  newsm78

# 163

това не е ли само тапицерията  newsm78

hahahaЗнаеш ли, че може и да си права   Joy

# 164
  • София
 Здравейте Hug
 Честито на всички месечинки Simple Smile
 беба - този преглед между 3 и 4, който се води ранен - не е задължителен и не се поема от НЗОК. Но за бебета, които са били в кувиоз е добре да се направи Peace
 Росикв и ние ви изпращаме прегръдка, мерси за подкрепата, мила Hug
 Елвинг - напълно те разбирам, и Влади недолюбва количката и срещам доста трудности в тази насока Tired И с нощното хранене сме така - като новородени.
 Кръщене ще правим на 19.07, което е няколко дни след именния му ден - 15.07. Ще го кръсто попа, който ни венча и е кръщавал съпруга ми. След това ще има и почерпка 20 - 30 човека, най-близките.
 Още не изявява желание да седи, но с обръщането от корем по гръб е перфектен, обратното го прави до половината - и ние си имаме тежичко дупе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт