МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 908
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Знаете ли защо я няма линийката ми, и пише временно недостъпна услуга, някой от вас има ли същия проблем?
Мерси предварително за разяснението!  bouquet
мда, много сме с този проблем  Crazy - четох в сайта Мама и бебе, откъдето са ни лентичките - правят профилактика на сървъра и временно няма достъп. Ама то се проточи доста май  newsm78
Страхотни са Тео-вците!  Heart Eyes

# 286
Здравейте мартенски мами, аз по термин бях априлка, но родих на 19 март, може и някои от вас да ме помнят..приемате ли ни с бебе Веско обратно в мартенските редици ? Simple Smile Ние растем и се развиваме по план както се казва ето отчетче с кг и см.
при раждането - 3,600кг. 51см , сега сме 7.200кг. 66 см. малко пухкави вървим, но и доста дълги
Захраних малкия с плодово пюре, опитахме почти всички видове, смятам от 19ти да давам и зеленчуково. Плодовото го хапваме сутрин и следобед и дохранвам с малко АМ. Май малкия предявява предпочитания към ХИП и Бебевита засега. Ами ето го и него - бебе Веско http://msimeonova.multiply.com/photos/hi-res/19/2?xurl=http%3A%2 … bum%2F19%2F19%232

# 287
# 288
  • София
Добър вечер!
Т'ва мобилния интернет не си е работа:( По цял ден му се моля.
То вярно, че тук и телефоните не са с кой знае какъв обхват, а аз интернет искам...

Мечо Пуух, не знам защо така те е стреснала твоята лекарка. Тошко се роди 3500, а сега на 30ти като го мериха, т.е на 3 месеца и половина, беше 6900. Никой нищо не ми каза за килограмите му. Според мен си е съвсем добре. Не се стряскай толкова, ако искаш потърси и второ мнение за всеки случай.

Тошко и той се смее с глас от известно време. Много е сладък. Прави го основно вечер. Сутрин си говори и сам се забавлява, а с напредването на деня изисква все повече внимание.

Като ви слушам какви ядове си имате с храненето и ми става много мъчно. Ние за сега нямаме такива проблеми. Дано не ни се случва де.

Хайде лека нощ от мен, дано успея да си пусна поста без проблеми.

# 289
Мами, има ли и други бебоци, които се смеят с глас?  

Рая от седмица някъде се хили с глас на някои определни неща....сутрин  hahaha на похъркващия тати, като я подмятам във въздуха и като я целувам по гушката с въздух... нещо като "пръцкане" Laughing се получава и тя е толкова щастлива, че цвъркането го докарва на кискане с глас... Joy Много сладко кискане се получава...чак ми се иска да не спирам с мачкането... Blush

такова ли имаш в редвид  hahaha
http://picasaweb.google.com/moni.ico0/4#5356572458507231346     Joy
доста от давна се каня да му направя клипче като се хили и най накрая се наканих Laughing
ама на края много му дойде слюмката Rolling Eyes

baby_moni, точно в десетката. Peace Много сладък смях... и аз още не съм я снимала, само че при нас, нали сме дами, се получава нещо като кискане...и е много смешно... Joy
Много са готини хилищите се Тео-вци. Joy

Elwing, весело изкарване утре и само положителни емоции... С децата ли ще ходите?
Аз...таковата...да се похваля...успешно свалих още 1 кг. Обаче си намерих екипа за спорт - той е малко като гумен и с него 30 мин. на степера + колана за корем и буквално вода тече от мен, под стерепа има локвички. Embarassed Ако така го карам, тати обеща да ни води на море /в командировка ще е от новата работа/ през септември и мама ще се кефи да е слабичка... Party

Зеленко,  тя и Бухтa ти е писала, ама да доложа и аз. В момента до 15 юли има в Метро басейнчета с висящи играчки, като на гимнастика за 15 лв. Утре ще вземем за Рая дано да има още. Изглеждат ми много хубави, но не съм ги виждала "на живо", а само в каталога. Peace

MMariana, добре дошла!  bouquet

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 00:43 от Tony_st

# 290
Здравейте момичета!
Злати...сигурно си разбрала 4е телефона ми е блокиран, леко ми го приджобиха,но не го трии скоро ще го пуснат отново.Радвам се че си се сетила за мен.Ама тлкова ме е яд..ще се гръмна  #2gunfire много късно прочетох за срещата ви,щях да дойда...толкова много ми се иска да ви видя...направа ще се сбъркам  Crazy !Много силно гуш  Hug Hug Hug !Ан Ив  Hug Hug Hug и на всички останали!
Ади и Бебе,добре съм,радвам се че и ти си се сетила за мен и маруся и февер.Ние пишем в едни други теми,където се надявам никога никои да не попада в тях.  Hug Hug Hug
 п.с. Злати специални прегръдки  Hug !

# 291
  • Варна
Благодаря за отговорите за климатика и къпането  Hug

Вчера бяхме на контролен преглед за Дани. На последната ФМ в 8ми мес. се беше видял някакъв проблем с бъбречето (двойно легенче или нещо такова), който имаше 15% шанс да се оправи от само себе си до раждането. Казаха ни да отидем като стане на 3 мес. и за щастие всичко е наред.   newsm10

Днес си пуснах изследвания и се оказа, че хемоглобина ми пак е нисък (115). Сега сигурно пак ще се наложи да пия Сорбифер. То е ясно, че преди да се направят изследвания на бебка няма как да знам дали ѝ се отразява, но все пак да питам има ли мама с опит и нека сподели. Имам смътен спомен, че някоя мама беше писала за захранването при нисък хемоглобин, че не е добре да се въвеждат бързо месните пюрета... или греша?  newsm78

Аз също се присъединявам към отбора на очаквалите дъжда. Днес тук времето беше страхотно. Освен нормалните температури, много обичам и миризмата на чистия въздух след дъжд.   Party

За смеенето на глас- днес за пръв път го направи и ми стана много мило  Heart Eyes
За едрите бебоци - Дани също си върви "едричка"- освен, че се роди 3,950 кг, на 30.06 беше 6,700, но педи не каза да я ограничавам  Peace Пък и не виждам как ще стане   Whistling Освен и аз да си обезмаслявам кърмата  Laughing

БОДЛИВКА- честит ти аватар Simple Smile Много е свеж  Peace
Добре дошла на MMariana   bouquet
Честити месечинки на Ния на Бухта, на Илия Дърта маймуна и другите празнуващи!   bouquet

# 292
Добро утро!Макар че за мен е вече ден. Rolling Eyes Алекс се буди всяка сутрин към 5,тази-в 4.30.Нахранвам го и се опитвам да го успя пак поне до 6 да изкараме,ама не винаги се получава.Направо ще се гръмна вече сутрин за сън.А през нощтта само се врътка. Tired Снощи пак голямо мрънкане и рев му удари,ама честно вече не знам и аз защо.Капки ли да му давам за колики,за зъби ли нещо,чудя се вече какво е точно. ooooh!
А за смях с гласче за сега само мога да си мечтая.Като гледам вашите бебченца как хубаво се смеят! Heart Eyes Завиждам ви много благородно и чак ми се скапва всичко и ми се стъжнява,че моето е все недоволно,все мрънкащо и ревливо. Cry
Да са ви живи и здрави и все така да се хилотят!!! Hug

MMariana,добре дошла при нас! newsm47

# 293
  • София
Привет!
Добре дошла на новата мама! Веско е страхотен синеочко!   bouquet
Честити месечинки!  Hug
Алекс-мама, и вие ли като Цветка и Боби не спите от 5ч  ooooh! Милата  Sad После към колко иска да спи? Подремваш ли с него? Дано скоро те дари с най-прекрасния смях  Heart Eyes
Тони, благодаря  Simple Smile Няма да взимаме децата на сватбата  Blush , то с тях не знам как ще си изкараме  ooooh! Най-много да докара някой баткото след следобедния му сън, сигурно ще му е интересно. А Алекс ще го гледа майка ми  Blush И браво за кг!  Hug
Даниелка  Hug
За едрите бебета аз няма да пиша, с нашите 8кг  Whistling ooooh!

# 294
Благодаря ви за топлото посрещане  newsm51 , момичета. Честити месечинки на бебоците. Заинтригувахте ме с тези басейнчета и ще погледна в сайта на метро да видим какво представляват

# 295
здравейте,
Честити месечинки на бебоците!!!

Аз съм с болки в коленете. Направо ми се реве. Така съм още от 9я месец, но в по-лека форма. Но тук от няколко нощи се засилва болката и ж се мажа, но май ще се посещава чичо доктор.
Ние тези дни ще ви се похвалим със зъбчета, почти са пробили, но докато не ми задере не смея да кажа, че имаме.

Хайде за сега  Hug

# 296
Честито на бебоците, родени на днешната дата и от нас!

Ние май ще си доспиваме. Уф, и на мен ми се спи яко, но Рая поне поспива до към 10, макар че е започнала да се буди и тя рано-рано между 7 и 8. Tired Надявам се сега да я успя, поне за още час.

Elg, дано барзо се оправиш. Hug

# 297
  • София
И аз се чудих, чудих дали да си лягам да си доспивам, па взех и си сипах едно кафе.
И аз да потвърдя, че  Мария става вече много рано- около 7-8. Преди до по-късно спеше. Хили се с глас отдавна- но само на определени неща.
Честито на днешните месечинковци и на баткото на Дез(ако беже днес)!

# 298
И аз да потвърдя, че  Мария става вече много рано- около 7-8. Преди до по-късно спеше. Хили се с глас отдавна- но само на определени неща.

Завиждам ти даже и за 7-8 -банкет ще вдигам.Нашия човек всеки ден е 6 ,омръзнало ми е

# 299
Добро утро мамчета!Много гадно време ужас не става и за разходки  Close.За буденето сутрин ама ние в 6 сутринта сме на крак.Не спи до по-късно и това е,подозирам,че прилича на мен в това отношение,като малка ставах много рано милата ми майка!някоя от мамите се оплакваше от стряскането на бебчо и Радост беше така и много се притеснявах и питах педито,педи каза да и направя светлината на която бебеката спи вечер,защото вечер не се стряска и така от както и затъмнявам стаята като спи през деня няма проблеми със стряскането, и спи повече така  Twisted EvilЧестити месечинки на на бебоците родени на 11-март!Щях да питам вашите бебки откриха ли си краката,Радост ги съзерцава с часове,много е смешна, а и още нещо бебоците посягат ли да хващат всичко което им стане интересно,че моята много и е интересна косата на мама #Crazy,останах бе коса от нея #Cussing outЦелувки от нас   love001

Общи условия

Активация на акаунт