Мерси предварително за разяснението!

- четох в сайта Мама и бебе, откъдето са ни лентичките - правят профилактика на сървъра и временно няма достъп. Ама то се проточи доста май 
Страхотни са Тео-вците!

- четох в сайта Мама и бебе, откъдето са ни лентичките - правят профилактика на сървъра и временно няма достъп. Ама то се проточи доста май 
Ние растем и се развиваме по план както се казва ето отчетче с кг и см.
на похъркващия тати, като я подмятам във въздуха и като я целувам по гушката с въздух... нещо като "пръцкане"
Много сладко кискане се получава...чак ми се иска да не спирам с мачкането... 

Много сладък смях... и аз още не съм я снимала, само че при нас, нали сме дами, се получава нещо като кискане...и е много смешно...

много късно прочетох за срещата ви,щях да дойда...толкова много ми се иска да ви видя...направа ще се сбъркам
!Много силно гуш
!Ан Ив
и на всички останали!

! 

Пък и не виждам как ще стане
Освен и аз да си обезмаслявам кърмата
Много е свеж 

Снощи пак голямо мрънкане и рев му удари,ама честно вече не знам и аз защо.Капки ли да му давам за колики,за зъби ли нещо,чудя се вече какво е точно.
Завиждам ви много благородно и чак ми се скапва всичко и ми се стъжнява,че моето е все недоволно,все мрънкащо и ревливо.

Милата
После към колко иска да спи? Подремваш ли с него? Дано скоро те дари с най-прекрасния смях
Няма да взимаме децата на сватбата
, то с тях не знам как ще си изкараме
Най-много да докара някой баткото след следобедния му сън, сигурно ще му е интересно. А Алекс ще го гледа майка ми
И браво за кг! 

.За буденето сутрин ама ние в 6 сутринта сме на крак.Не спи до по-късно и това е,подозирам,че прилича на мен в това отношение,като малка ставах много рано милата ми майка!някоя от мамите се оплакваше от стряскането на бебчо и Радост беше така и много се притеснявах и питах педито,педи каза да и направя светлината на която бебеката спи вечер,защото вечер не се стряска и така от както и затъмнявам стаята като спи през деня няма проблеми със стряскането, и спи повече така
,останах бе коса от нея
Целувки от нас
Препоръчани теми