МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 913
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
mp3lp3, asturiana Hug  и аз так правя момичета - откакто почна да яде така - нон стоп и бутам шишето, няма вече часове и графици. Ако я оставя ще яде сутринта и после чак вечерта сигурно, преследвам я постоянно, като чакал съм, тя спи, а аз чакам и само като помръдне и хоп шишето в устата и пак неще - плюе и почва да реве..... плюе и кърма и АМ........та така ядем на всеки 30 мин по малко  по малко и така ....поне така яде....и аз редувам шишета и биберони..... кво е това нещо незнам...така хубаво си ядеше по 140 мл и си имаше вече някакъв режим и сега  ooooh!  дано отмине и при вас и при нас  Hug
Слънце, Ани Hug

# 271
таман щях да пиша че ние ядем на час,два,когато му скимне newsm78 ама явно не е само при нас Mr. Green явно им е период ooooh!
ние днес вече втори път акахме,което не е обичайно за нас newsm78 и сега последното беше такъв редкаш и имаше няколко бели топченца newsm78 какво съм яла че го е разгхлабило-чак се чудя.Сега се храним,или по скоро се чешем с биберона на шишето Rolling Eyes
хайде оставям ви за малко,че да си нахраня и голямото бебе  #Silly

# 272
Мами, има ли и други бебоци, които се смеят с глас? 

Рая от седмица някъде се хили с глас на някои определни неща....сутрин  hahaha на похъркващия тати, като я подмятам във въздуха и като я целувам по гушката с въздух... нещо като "пръцкане" Laughing се получава и тя е толкова щастлива, че цвъркането го докарва на кискане с глас... Joy Много сладко кискане се получава...чак ми се иска да не спирам с мачкането... Blush

# 273

Рая от седмица някъде се хили с глас на някои определни неща....сутрин  hahaha на похъркващия тати, като я подмятам във въздуха и като я целувам по гушката с въздух... нещо като "пръцкане" Laughing се получава и тя е толкова щастлива, че цвъркането го докарва на кискане с глас... Joy Много сладко кискане се получава...чак ми се иска да не спирам с мачкането... Blush
Тони и при нас се получава,но много рядко,а е толкова сладк като се засмее така,разтапя ме  Heart Eyes,но много бързо му минава и започва да гледа озадъчено  Mr. Green,след това ревва  Joy,иначе все на различни неща се смее и още не мога да разбера кое точно му е смешно  Rolling Eyes

# 274

Рая от седмица някъде се хили с глас на някои определни неща....сутрин  hahaha на похъркващия тати, като я подмятам във въздуха и като я целувам по гушката с въздух... нещо като "пръцкане" Laughing се получава и тя е толкова щастлива, че цвъркането го докарва на кискане с глас... Joy Много сладко кискане се получава...чак ми се иска да не спирам с мачкането... Blush

такова ли имаш в редвид  hahaha
http://picasaweb.google.com/moni.ico0/4#5356572458507231346     Joy
доста от давна се каня да му направя клипче като се хили и най накрая се наканих Laughing
ама на края много му дойде слюмката Rolling Eyes

# 275
  • София
Привет!
Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet
Много са сладки Симонка и Габриел  Hug
И Алекс се смее с глас, когато не реве  Crazy Това си говорихме и скоро със сестра ми - по-весел е от батко си като бебе, но пък разсърди ли се е по-ужасен  Crazy
baby_moni , и Алекс няколко пъти имаше бели парченца в акото, като несмляно мляко  Rolling Eyes Днес липсваха. И като заговорих за голямата работа - днес я свърши в гърнето  Laughing , разбира се, не седнал на него. Реших да го пробвам и взе, че се изака там. Мисля пак да опитвам, така поне няма омазване  Whistling Laughing
Елг, чудесна идея за пликовете, на мен ми останаха от втория пакет  Peace
Цветка, не знам как издържаш с това ставане в 5ч  ooooh! Дано и Алекс не го прихване нещо и да почне да се буди по това време, то си е нечовешко. Дремваш ли през деня?
Ади и бебе, ако искаш просто второ бебе - може да почнете с опитите като Тео стане на 6м, на мен поне тогава ми дадоха зелена светлина. Но ако искаш второто раждане да е нормално - трябва да почакате 2г.  Simple Smile
За трето - все си мечтая за една девойка, ама не знам дали ще се осмеля.  Rolling Eyes
Аз си помня датата с двете чертички, мина отдавна  Crazy , нали аз бях февруарка повече, както и си стана де.
Ние утре сме на сватба на една от най-близките ми приятелки още от детските години. Едно такова развълнувано ми е.  Simple Smile Мислех, че ще успея да отслабна преди това, ама то не става с ядене  Mr. Green Blush Все се заричам да почна Дюкан.

# 276
Честити месечинки!     bouquet
Ние се смеем с глас от много време насам, записала съм го с телефона, но не като клипче а като аудио файл, обещавам да го кача при първа възможност за да чуете звънкия му глас, онзи невероятно чист, искрен и заразяващ смях присъщ на бебетата, на Марто вече ще му викам "усмивката" Joy, пръст да му покажа и се смее, особено много на глас го прави, когато правим  гимнастика или му правя смешки с физиономии, смешни интонации и му се радвам закачливо! Joy Joy Joy
Лека   love001
baby_moni Голям сладур е този Тео и има много интересен смях! Peace

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:35 от dobro_nastroenie

# 277
Тони и моята дъщеря също много се смее и е така от 1 седмица насам, най-вече на мен се смее като и говора по-странно, като и правя физиономии и като е на кеф най-вече Laughing
мнооого е сладка , а като ми се смя за първи път така сме се смяли и двете, че накрая от кеф се разплаках Simple Smile

сутрин е много активна и весела, гука, пее, рита извисява едни трели фалцетни, и така ни буди от ранни зори, а като ме види до креватчето й, което означава , че ще я взема направо полудява хитрушата! е много ми е сладка!

за храненето и аз съм в чудо уж ядеше по 180 мл АМ, а от 1 седмица едвам изяжда по 150 newsm78, но огладнява по-начесто, през 3 часа Confused, а вечер се събужда веднъж кам 1-2 за вода и веднъж към 3-4 за храна, а бе зле сме от към храненето - няма сън и това е!

още на съм я захранила, но ми се иска да изчакам до 6тия месец , тя все още се гърчи чат-пат от колики...

# 278
оф тоя нашия глас,малко като на дърт алкохолик е Mr. Green въобще не съм очаквала че ще извади такъв глас,като се смее така-все едно голям човек се смее,но пък за сметка на това,раздава усмивки на всички Hug

лека  bouquet

# 279
Знаете ли защо я няма линийката ми, и пише временно недостъпна услуга, някой от вас има ли същия проблем?
Мерси предварително за разяснението!  bouquet

# 280
baby_moni голяма скица е! пу пу пу

# 281
  • Варна
Здравейте пак от нас. Тук има топли минерални извори и днес купихме най-простия надуваем басейн, който напълнихме с минерална вода. Е няма такава радост, Калин много се смя и с радост се плацикаше в него на двора. Бяхме подложили кърпа под главата и това беше всичко откъм "оборудването". Исках да питам има ли някой, който би правил подобни неща, но в апартамент, примерно на терасата, да обменяме опит. Защото после Калин спа като къпан  Mr. Green

Има  Wink Вече сме купили басейнче с надуваемо дъно, че  е по-меко. Чудех се дали за начало да не го позлвам като кошарка в хола, заедно с форумската гимнастика. Тия дни ще пробвам и ще доложа, само да се доуспокои малката и да видим тоя гърч от какво е. Много ми се ще да й го напълня на терасата, но може би да седне първо  newsm78  newsm78

Тони, и Ния се хили с глас - страхотно е! За пръв път я разсмя една приятелка, а аз щях да напълня памперса от кеф  Grinning Embarassed Сега се смее много като я люшкам, легнала по корем на предната част на краката си (под коленете). Дано някой ме разбра  ooooh!

# 282
Тео много сладко се смее Laughing

# 283
Ето ни и нас най-после  Hug .

Сега с нетърпение чакаме татито да си дойде. Обади се, че са кацнали и си чакт багажа. Направо няма търпение да си дойде. Пък и да видим, какво ни е донесъл  Mr. Green . Подготвила съм му празнична вечеря: наденичи на фурна, патешко със зеле, бира, сметанов сладолед с шоколадов сироп и любимата ни торта "Агнеса".

За мерките:
0м - 3510гр и 49 см
1м - 4510гр и 52,5см
2м - 5650гр и 56,5см
3м - 6300гр и 59см

За двете чертички: видях ги чак на 08.08.2008г.  Crazy

Бебка вече има басейн и е очарована! Много е цветен и интересен. Тя се върти във всички посоки в него. Май той ще я насърчи да започн да се обръща. Така поне съм спокойна, че няма да падне. Тя много се върти като е на дивана. В басейна, обаче е в безопасност. Играчките, които са закачени по него също са й много забавни. С една дума - покупката си заслужава!

Айде лека нощ. Макар, че ако има някоя мама по това време може да си побъбрим. Може и по скайпа  Rolling Eyes

# 284
baby_mony, ама какво съвпадение само! Не само, че и нашият е Теодор, не само, че имаме същата дъска за повиване (но на клипчето е постлана), ами и аз тъкмо се канех да кача клипче, как се смее нашия Теодор, също в picasa  Joy хахах, много забавно ми стана! честно  Hug
А ето го и нашия смехурко:
http://picasaweb.google.com/tchobantonov/PlovdivJuly09#5355696103052432914

Общи условия

Активация на акаунт