МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 915
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
....Иначе по колко време го оставяш в бънджито,аз се замислям да му купя скоро време,но чета че не било хубаво да се оставя повече от 10 мин  newsm78,цялата тежест идвала на гръбчето  Thinking
а за пюрето,в прословутата книга за храненето пише ,че пюрето трябва да бъде задължително млечно,когато яде първо пюре,после мляко,няма проблем,но когато се замества цяло хранене,трябвало да е разредено  Rolling Eyes,това лично аз не го знаех ,вие какво мислите Rolling Eyes?...

в бънджито не седи ппо много, да около 10-15 мин., то се ползва до прохождането на детето - поне така пи6е в описанието му, за сега е мъни4ак и затова по толкова малко, но като порасне не виждам проблем, ама реално той и в кенгуруто седи по този на4ин - виси, гащите са му до подми6ниците горе долу Peace аз питах ортопеда за бънджито и той каза 4 4м и половина - от тогава може  Peace

за пюретата и млякото - в картофеното слагам мляко, за да е по-вкусно, за моркова не съм слгала, още пие АМ след него, но незнаех, 4е трябва да го смесвам когато се замести хранене  Shocked нали идеята е да се замести мле4ното хранене!!??? нещо (да го смесвам с мляко) не разбирам?

за жирафите - ползвам и памперсите и кърпи4ките, та затова, така и така ги подаряват хахаххахах

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 18:14 от беба

# 76
  • София
Здравейте пак от нас. Бързам да се пУФаля, че мъж ми най-сетне защити пустата дипломна работа днес - камък ми падна от сърцето! Вече е магьосник Simple Smile

За залъгалките, Калин отказва категорично и залъгалка, и биберон  Tired

За лицето, специалния крем на СебаМед - доволна съм много. Скъпичък е, но се ползва по съвсем малко.

Масаж и гимнастика
прави тати преди баня, че мама не пипа олио  Whistling А и не само това, най-малкото това си е тяхното лично време само двамата, без моя намеса, аз дори не гледам, а си глася ваничката и дрешките. Иначе къпането го правим заедно, но после мазането и обличането пак са на тати задължения. Запознах се с едно майче, което къпе и сутрин, и вечер  #Crazy

Зеленко, аз заради баткото и каката не съм спряла да си се разхождам по гащи вкъщи, пък заради Илийчо... как ли не. Grinning Grinning Grinning Ми, ще знае, че жените имат цици, какво...

Мънки, евала, то в тези жеги ако имаше как и съвсем по без бельо бих карала,  hahaha ама не е хигиенично, дет' се вика

Глафира
, някой написа, че във Вис Виталис я имало нашата стоножка  Whistling Ако я няма, ще питам!

Дума, Калин не ще да се обърне -  hahaha тежи му дупето май  Joy

Инкогнито, играта на Памперс е удължена до 31.12.2009 г. 1 карта = 1 играчка. На 1 адрес имаш право на 2 играчки. Ние събрахме за жирафчето и тези дни ги пратихме - така и така ползваме продуктите, какво ми пречи да изрежа мечетата Simple Smile

За среща, прогнозите за уикенда са ДЪЖД  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 77
Леле Натси, с тая пържолка ме довърши  Crazy Сега ще слюнкоотделям до довечера  Crazy . С торти и сладки не можете да ме съблазните, ама тая крехка вратна ми взе акъла!
И аз правя довършителни работи по утрешния РД на нашата кака. Нея сън не я лови като й наближи рождения ден, милата, треска я тресе  Grinning Даже на фризьор ще я водя сутринта  Flutter

Пак ли ще сте в Коколандия?
А за обръщането,моята педи ми каза "е то на човека му тежи с тия килца",обръщали сме се ,но 5 пъти

# 78
Здравейте.Аз си купих днес купичките с лъжичка за навън на Tommee Tippee и захраних с плодово пюренце.Направих и снимкиSimple Smile Ще покажа по нататък .Първата лъжичка май не му хареса или по-скоро не знаеше какво е това в устата му и какво да прави с него Laughing,но на татък взе да млящи и преглъщаSimple Smile Много смешно ми стана, в началото му бутам по малко на връхчето на лъжицата ,а той ми се хили  Laughing

Взех си и от тия чесалки ,които Ивето беше показала преди време(пак на същата марка са).Аз нещо не намирам снимка в нета.Ама като се прибрах чак видях ,че са от PC материал.Еми то пък не мога постоянно за това да мисля и да проверявам,кои са вредни и кои не ,така че аз се отказвам.Предположих,че и те са от PP като купичките им,но явно не са!

А да ви предупредя,че тия чесалки са много удобни за бебо за захващане и си я тика сам в устата,но са малко опасни.Надра си нослето и за малко и в оченцето! Не ги оставяйте сами с тях!

ПС-много хубаво заглавие.Кой го измисли?

# 79
Привет от моренцето! Времето е разкошно и аз се кефя!
Пропуснах да ви кажа, че Марти не е с нас на море - оставихме го при бабите - те и без това само ни обикалят като лешояди да го дундуркат. Решихме, че на морето има повече вирусчета - освен това вече го водих юни месец!
Гери Мур, за хемоглобина - качете малкото 2-3 пъти на Витоша и ще се качи хемоглобина. Иначе се гледа и желязото и ЖСК-то, за да се прецени дали има още резерви и тогава се захранва или не! Ама питай си педи, де!
За Марти - хемоглобина е добре, желязото е паднало, ама ЖСК-то има още мегдан. Почнахме пак малтофер, а захранването ще се състои края на август - изглежда нашата диета ще е доста сериозна с хранителните алергии, ноооо поне ще има какво да яде момчето. От сега си мисля, как ще му правя гофрети със соево мляко и без яйца  #Crazy Mr. Green.

Гледам Мамма е помела с метлата предишната тема  Sunglasses.

Бейби Мони честити първи зъбчета - та и две наведнъж!

И честити месечинки на празнуващите!

# 80
за люлката- ми и аз се чудех как така се поръчват неща и то големи, но като я харесахме с мъжо директно и писах на мамата. Уточнихме да е с платежно нареждане и да си делнем доставката. Оказа се, че мамата там си я платила нейната част, а за нас остава 68лв. Обаче мъжо я получи и му калкулирали цялата доставка (той не разбрал къде да гледа, пък и те го метнали). Както и да е, взел я, сглобил я и тя си се люля. Като се прибрахме от разходката се чухме с мамата и после с Еконт, та дойдоха да ни върнат 8те лева.Люлката е без никакви забележки и Елия много и се кефи. Ще я снимам.
Иначе и аз се чудех доста време, но пък 300лв сега точно за Фишър прайс не ми се дават.
А и аз видях жирафите, но ние ще си събираме точките. Вече имам за патето.

Честито на мъжлето на Зеленкото!

# 81
Ели, честита люлка!

Аз съм си харесала ето това нещо, не е люлка, подскача се на него като на бънджи, но не за врата.

Ако ще го взема, ще е от Германия, много по-ниски са цените. В събота бяхме в Дрезден на разходка и взехме Боби Кар на Риша за РД, с 30% по-евтина.
Тобик вече премина от "фурната" в седалката на количката. Вчера бяхме в зоо-то и голям рев му дръпна като го сложихме в количката. Мъжа ми реши, че му е скучно във "фурната", и излезе прав! Седалчицата има полу-легнало положение и млъкна веднага, оглеждаше се наоколо като голямо детенце- радост голяма. Ще кача снимков материал.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359518&pid=13400443

Ексципиал ползваме и сме много доволни. Peace

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 20:07 от Deziderata

# 82
Дават церемонията онлайн: http://www.tmz.com/

Започва концерта в памет на MJ-дирекнто от СNN http://www.channelsurfing.net/watch-cnn.html

После ще ви дочета! Hug

# 83
 Hug
ние се изкъпахме и вече спим  Whistling,ей родиме се с майка ми,как до сега не ми е хрумнало да ко къпя направо в банята със слушалката,тази вечер реших да го пробвам,ей умря си от кеф,10 мин ритка във водата,а преди се мъчехме с едни кофи ,поливай отгоре,абе ужас  ooooh!
Дез,много са ти сладки господата,пу,пу  Hug и аз много ги харесвам тези бебешки бънджита,но тука са безбожно скъпи,най-евтините са по 130 лв  #Crazy
Ели,каква е люлката,че втора ръка е 68 лв,с батерии ли е,нашата е такава за двора със сенник и с позиции за гръбчето и нова струва 70 лв,но лошото е че не може сама да се люшка  Mr. Green и аз търсих с батерии,ама такрая се примирих  Whistling

# 84
ето тази люлка купихме
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=666509&cat=5

Ние се изкъпахме, сега папа с тати и ще и намажа венеца и по леглата.

Хайде лека и мека от нас Hug

# 85

страхотна е,със здраве да си се люляте,виждам че и на шезлонг става,така че и пюренцата ще папкате там Hug

и ние се изкъпахме и се опитваме да заспим,заспива,но се мъчи нещо,то колики,то зъби,то какво ли не мъчи децата ни,добре че ние поне от едното се оттървахме Mr. Green

лека и целувки за бебоците ви  love001

# 86
  • Стара Загора
Аз да се включа за лека нощ с пожелание за нещо такова само внимавайте после да няма

Zora* нищо не каза за петък? Ще дойдеш ли на срещата? С an_iv вече се разбрахме. Daniellka ако четеш заповядай и ти, ако не ще ти звъня по тел. да те каня!  Hug

# 87
Слънце, аз сега видях че си уточнила часа! Вече съм организирала работите и дет се вика Живи и здрави в петък там сме с Петюната!

# 88
  • София
Привет!
И мен ме досрамя, че мои постове са редактирани  Embarassed  
Нека не се натоварваме с излишни негативни емоций!Всички се радваме за това което се случи на изборите!Не е задължително всички хора от турците и малцинствата да са лоши!Както гласи поговорката:"Всяко стадо си има мърша"
с това съм съгласна  Peace Hug , извинявам се, че си позволих да говоря за Движението  Rolling Eyes Embarassed
Елг, честита ви придобивка, аз нещо не мога да я видя  Rolling Eyes
Дез, вярвам че сте атракция, с тази количка  Laughing А стабилно ли е там, където е Тоби?
Зелено човече, честит ти магесник  Grinning  Hug
И Алекс не се обръща още, ама с тези кг няма как да стане. Два-три пъти а-ха да се врътне, ама както писа Любима май - не се сеща да си прехвърли крачето  Crazy
Тони, вие завинаги ли заминавате? Нещо съм пропуснала  Embarassed
Кръщене може да се прави по време на пости  Peace , баткото е роден на 8.08 и тогава му правихме. Според Църквата, Светото кръщение може да става по всяко време, за разлика от всякакви други ритуали. За Алекс мислех да е на именния му ден - 30.08 мисля че е, но не съм сигурна дали ще е тази година.
За погребението на МД - не знам дали бих гледала такива неща. Безкрайно ме натъжават.  Rolling Eyes

# 89
Аз продължавам да го гледам и в момента!
Чак не мога да повярвам, много е тъжно!  Cry

Общи условия

Активация на акаунт