МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 902
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Рим и обратно
Леле Натси, с тая пържолка ме довърши  Crazy Сега ще слюнкоотделям до довечера  Crazy . С торти и сладки не можете да ме съблазните, ама тая крехка вратна ми взе акъла!
И аз правя довършителни работи по утрешния РД на нашата кака. Нея сън не я лови като й наближи рождения ден, милата, треска я тресе  Grinning Даже на фризьор ще я водя сутринта  Flutter

# 61
Аз ползвам за дребната козметиката на Нивеа и за къпане и кремче за тялото! За баткото съм позвала на Хип и да си призная повече ми допада от Бюбхен! За дупето ползвам само Бочко!

# 62
Ей,до сега се въртяхме с мойта шуга на спалнята,"говори" си,върти главата ама да затваря очите-не и не!Сега се успа,а след половин час трябва да яде! Crossing Arms

Момичета ако някой се интересува от погребението на Майкъл Джексън - http://www.ustream.tv/channel/CBS-News тук ще се излъчва онлайн само, че довечера от 20.00 ч. наше време.

Mерси за линка! Hug По новините казаха,че погребението ще е в 18ч.наше време.. newsm78 Дали няма да излъчват онлайн и CNN? Rolling Eyes

dyMa ние също сме от мързеливичките,обръщаме се само на страни,но не го прави често.По корем пък е едно пъшкане,сумтене и напъване..едва изтрайва 1-2 минути.

Еlg честита ви люлка,дано да и е забавно на Елия в нея! Hug А защо да са те метнали с доставката,не се ли уточнихте предварително? newsm78 Ако не ти се разправя и не искаш не отговаряй.
Крем за лице и тяло ползвам Нахтерцен на Д-р Тайс.Изписа ми го алерголожката.Много хубава и гладка става кожичката от него,той се води лосион защото е за много суха кожа,но имат и крем. Peace

# 63
Elq, честита люлка и с удоволствие да си я ползате  Peace .

Не ви ли е страх (за всички се отнася) да купувате големи, по-точни скъпи неща от "Продавалник"-а. Аз все не мога да събера смелост. Как да съм сигурна, че няма да е повредено например  Tired . Всъщност случвало ли ви се е да купувате нещо скъпо, което изобщо не отговаря на описанието?

dobro nastroenie, масажа и гимнастиката си ги правя аз. Като гледам бебка не се оплаква  Mr. Green

Днес една приятелка купи пюрета "Малечко" и "Ганчев". Направи ми впечатление, че и в двете имаше захар, а в едното модифицирано нишесте. Аз засега съм купила само "Хип" и "Гербер". аКО ВЪОБЩЕ КУПУВАМ ОТ ТЯХ ЩЕ Е В ПО-КЪСЕН ПЕРИОД  Thinking

Една карта на "Памперс" за една играчка ли е? До кога могат да вземат карти на "Памперс"?

Има ли бебоци които още не се обръщат?  newsm78 Ние продължаваме да не искаме да се обърнем , а също и да стоим по корем.

още си няма на идея какво е това Sad
ние сме същите  ooooh!
и ние в кюпа Rolling Eyes
И ние още за никъде не бързаме  Cry

# 64
  • София - Рим и обратно
Някой питаше за кръщене, нашето ще е на 2ри август, бързам преди да заминем, че не ща да е католичка  Crossing Arms . Да е свършена тая работа, да не се изкушават баба и дядо да я покатоличат  Mr. Green
На консултацията вчера - 6530 г, глава 43,5, ръст не мерихме  Rolling Eyes Каза другия месец да се обръща и в двете посоки, та засега това са ни тренировките, че от гръб на корем нещо само до настрани го докарваме. Не се сеща да си заметне крака Grinning .
Захранване - каза изрично чак след 1 месец, (т.е. на 5 навършени (коригирани) месеца).

# 65
  • Варна
Ей, момичета, вижте ги тези сладури  Hug  http://vbox7.com/play:6ea1206a

# 66
И аз да се включа най-после,все ви чета по диагонал и ако тръгна да пиша я тока спре, я компа се развали абе все нямам късмет с писането!И ние не сме се обърнали от гръб по корем,въпреки че вчера се обърна два пъти от корем по гръб,ама подозирам, че това е било само еднократно,защото от вчера не се е обръщала както и да е ще и дойде и на нея времето!За козметика ползвам слъце защитния крем на Бочко, а за баня на Нивея,ами пробвах на Мустела ама мойта хубостница се обрина бе!Но хидра-бебе на Мустела се отразява перфектно  на моята кожа пък smile3521 Flutter!Иначе сме станали 63 см и 6,360 кг,абе растем въпреки че хич не ще да яде тва мойто дете не ще бе я изяде 100гр я не,какво да ви говоря бях се ошашкала преди две седмици с това нейното неядене ама пък качва!Колкото толкова то насила не мога да я накарам.Ей май пак ще вали тука трещи отиди ни следобедната разходка  #Cussing out #2gunfireА щях да пиша за масажите ,ами понеже съм от некъдърните майки (според майка ми и свекърва ми ) та така и не се  научих да я къпя и за това цялата процедура с къпане, масажи,гимнстики и т.н. я върши милото,аз просто помагам.Ако  го няма мия само дупето,ръчичките,крачетата и лицето и така!За  люлка и ние нямаме още ама се чудя дали да и взимам или да и купя направо столче за хранене,че от люлка няма нужда,но това ще го измисля по на татък ! Я да ви се похваля и на вас, че то научи целия свят вече с милото решме да сключим брак на 08.08.09 ,че то нашето на нищо не го прилича 7 години заедно и не щем да се женим  Crazy,то милото се базика че нямоло да ни трябват пари за развод,като не сме женени,ама големия ден наближава и аз започвам да се вълнувам все повече  Embarassed, а пък аз се дърпах да не се оженим докато бях бременна, а сега елате ме вижте само  Embarassed! Май дълго стана!Айде от нас целувки и да си нацелувате бебоците от мен,че на всички много им се радвам,ама много са ни хубавички беее!!!! 

# 67
Incognito и аз несмея още да давам от тези с добавените захар, сол и т.н, затова взимам гербер-4е са най-малки, ина4е см купила и на хип и на семпер, харесала съм си 2 каши без глутен и мляко (мисля от лактаната да си добавям), малко по-натам, но когато порасне ще му взимам и от другите пюрета и аз ще си му правя, ако успея да се справя, защото братов4едка ми купува само готови, детето е на 2 години ве4е и отказва домашно приготвена храна - толкова е свикнала с тях.

за играта на памперс - карти изпращат до 2 на адрес и 4овек - пи6е го в условията на играта и 1 карта е за 1 игра4ка - съветвам те когато си събереш ме4етата да им звъннеш да попиташ дали имат игра4ката, ина4е ще ти пратят друга, ако я нямат  Peace
аз събирам за жирафа и ми трябват още 11 то4ки  Wink

# 68
Ей, момичета, вижте ги тези сладури  Hug  http://vbox7.com/play:6ea1206a

много са сладкиииииии  Hug

# 69
беба, и аз събирам за жирафа и ни остават още 9 точки Simple Smile

# 70
Разчистих и тази тема.
Моля, не отклонявайте отново разговорите на тема политика и етнически спорове.

# 71
Малей... а ние с Рая сме проспали купона... Mr. Green

Някой питаше за кръщене, нашето ще е на 2ри август, бързам преди да заминем, че не ща да е католичка  Crossing Arms . Да е свършена тая работа, да не се изкушават баба и дядо да я покатоличат  Mr. Green

И ние ще се кръстим през август преди да заминем.

Лицето го мажа с кремчето за лице на СебаМед и съм много доволна, макар че ние пъпчици нямаме, защото и биба не щем. Обаче Рая ще е кокона... Rolling Eyes като и мажа лицето така хубаво се върти, за да я намажа... Laughing

Имаше и още нещо...ама четох, четох 6 страници и забравих...

# 72
и ние люлка не сме купили, имам един хамак, който мисля да го ковнем в двора на ниси4ко - 20тина см от земята и на него да се люлеем задружно Simple Smile))
имаме си бънджи гащи, бебо се кефи и си гледа странно краката, но не подска4а 4ак толкова, по скоро ходи и гащите го връщат обратно  hahaha

вашите бебоци как са с папането тези дни?
бебо в4ера изпи 950мл мляко  Thinking
а днес на обяд изяде 80гр морков - на гербер цялото буркан4е + 140мл мляко
докато беше на картоф драсти4но намали млякото - 520 - 580мл., а хем само по няколко лъжи4ки- докато стигнем по-голямо коли4ество.
beba , завиждам ти за хамака,това ми е мечтата,но никъде нямам място за него  Cry.Иначе по колко време го оставяш в бънджито,аз се замислям да му купя скоро време,но чета че не било хубаво да се оставя повече от 10 мин  newsm78,цялата тежест идвала на гръбчето  Thinking
а за пюрето,в прословутата книга за храненето пише ,че пюрето трябва да бъде задължително млечно,когато яде първо пюре,после мляко,няма проблем,но когато се замества цяло хранене,трябвало да е разредено  Rolling Eyes,това лично аз не го знаех ,вие какво мислите Rolling Eyes?
и нашите пъпчици около вратлето ги мажа със судокрема  Peace,много му излизат от топлото  ooooh!

# 73
Здравейте!

Относно яденето вече изпиваме около 800-900 мл.на ден!  4 от 6 хранения са ни на кърма !!

Нека не се натоварваме с излишни негативни емоций!Всички се радваме за това което се случи на изборите!Не е задължително всички хора от турците и малцинствата да са лоши!Както гласи поговорката:"Всяко стадо си има мърша"
Твърдо подкрепям администратора ! Peace Peace Peace

За бебка---ДУма----Започна да се обръща на 2 месеца и 25 дни!Аз много се учудих защото каката се обърна за първи път на 4 месеца и 4 дни--Така че няма нищо притеснително! Peace Peace Peace
За масажа--dobro nastroenie---Правя го всеки ден когато имам време!
 Peace
Elq, честита люлка и с удоволствие да си я ползате! Crazy Crazy

За кремомете--Бочко ползвам за дупето! --Доволна съм!!
Себамед 50+ фактор ползвам за навън!
Със Зехтин мажех преди кожата !Сега е топло и не я мажа но съм взела бебешко мляко на Хип!също съм доволна!
Много е индивидуално зависи си колко е чувствителна кожата на бебчо!Каката беше по непретенциозна а това сега е много беличко и му е по чувствителна кожичката! Peace

Друго не се сещам !Ако има нещо което съм забравила newsm78 newsm78.............
Нека още веднъж да презова да се запази добрия тон в темите ни! Peace Peace
А да Белла мерси за темата  bouquet  bouquet  bouquet!Докато вляза и вече са изписани 6 страници ooooh! Whistling ooooh! Whistling ooooh!
Чао

# 74
  • София
И ние мислим да кръстим Мария тази година.Избрала съм -8 септември-Рождество на Св. Богородица, но да видим каква "кредитна линия" ще измислим и дали ще я измислим изобщо Joy
ЛЮБИМА , проверила ли си в църквата за тази дата, защото аз знам, че между 1 и15 август, когато са богородични пости, не се разрешават църковни бракове- за кръщенета не съм сигурна.
mp3lp3 Честито! Много хубава новина!
И ние с моичкия не сме женени, а сме вече 8 години заедно. В началото имах мерак, но пък исках ние да си организираме сватбата и исках да е мноого хубава. Сега колкото повече време минава не ми се правят дандании, а и не виждам смисъл. Ако имах излишни пари, със сигурност щях да организирам тържество, но сега засега казвам, че като ги направим децата три- тогава- да не се сърдят едните, че са били на сватба, а други не Laughing
Елии аз се замислям за люлка, но нещо само се замислям. Давай да я видим и кажи Елия одобрява ли а?
Аз вече не знам как да го занимавам това дете- с гризалките е нож с 2 остриета- изпусне ли я и се почва един рев с прихълцквания, все едно ръката съм й отрязала... на гимнастиката пак се ядосва- направооо.
Момичета жирафите в продавалника са 20 лв и е пълно с тях- ама щом си ползвате памперс-и- събирайте си точки, де.

Оххх, чак ме е яд сутринта как се ядосах Embarassed нищо дано съм си взела поука, че за прости хора не трябва да се хабя.

Общи условия

Активация на акаунт