МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 910
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
беба, за лице аз купих кремче за лице на Бюбхен понеже от жегата там където се плюнчи и ми лежи на ръката избиха тези малки топлинни пъпчици. Намазах я два пъти и не само че изчезнаха ама и повече не сме имали. Може и до кожа да е, но аз съм страшно доволна.
И аз като Бодливка не питах никой ами направо си мацам кремчето за подсичане и на гушата - че тя даже повече се подсича, гъзето още не е било подсечено, а гушата все е червена в тези жеги  ooooh!
И ние прави кекса на главата на бебка и ми е кофти малко, ама кво да се прави...в една стая спим  Whistling
Бодливке, ама как може бе, стресирали сте горкото момче и майка му  hahaha   Hug
Добро настроение - масаж и гимнастика аз правя, аз и къпя, а таткото само помага....не че няма желание, просто той като замина тези неща ги правех аз и така си свикнах и аз и Вики. Е, масаж рядко правя, но не мисля че е фатално  Whistling
Танчето, мисля че няма определена възраст на която може да я кръстиш, аз като ходих на чиста молитва на 40-тия ден и попа ме пита кръстили ли сме я вече, така че явно може и много малки да са  Hug
Ивема, ние няма да можем да дойдем на днешната среща, че с тоя ремонт имаме доста неща за вършене днес. Другия път сме налиния  Hug

# 46
dobro_nastroenie - аз вчера писах на Светлето , че съм доволна от мляко-лосиона на Хип.  Peace Ако искаш пробвай го.

С масажите се занимавам аз, но сега се сещам , че снощи забравих някои от движенията.  Embarassed (те са ни нови и още не са ми станали навик) В началото и ние не ги харесвахме, но вече го къпя в такъв час , когато не е време за ядене и той е по-спокоен , иначе ако трябва да яде или спи се нерви и тогава пък съвсем не става и директно му лепвам памперса и само бързо го намазвам и готово.

лицето не го мажа с нищо , само с ръка малко мазвам по челото, колкото да си изтрия ръката.

Има ли бебоци които още не се обръщат?  newsm78 Ние продължаваме да не искаме да се обърнем , а също и да стоим по корем.

Хайде Зеленко , чакам да се похвалите с нава придобивка. Hug

Слънце и аз съм те признала!  Heart Eyes   bouquet Ае казвай за кво да се хванем сега!  Joy

# 47
dyMa и ние не се обръщаме още, доки каза, че няма място за притеснения, има време до към 5 месец, а за Хип и аз мислех, че имам такова олио за масаж, та да са ни от една марка! Peace

# 48
  • Стара Загора
Пак съм аз - скоро не съм писала  Mr. Green
Момичета аз предлагам КРАЙ на всичко обсъждано относно тема избори и небългарски граждани. Имаме отправена молба от страна на модератор в предната ни тема ( ще си позволя да цитирам поста и тук)
Дами, моля, съобразявайте се с тематиката и целта на отчетните теми, както и с правилата на форума.

Цитат
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

Темата е разчистена от политическите дебати и етническите спорове.

Тема, в която се разискват изборните резултати, има в Клюкарника.

така, че STOP!!!

И да ви питам - коя от вас изпилзва Шампоана на Хип - Shower Gel, че днес купих такъв и още не съм го изпробвала. Досега бяхме на Бюбхен - но свършва вече, сега реших да го сменя!

И още нещо - днес е св. Неделя - ако има именници сред нас - честит ви имен ден. Носете си името със здраве и наздраве!!!   bouquet

# 49
Има ли бебоци които още не се обръщат?  newsm78 Ние продължаваме да не искаме да се обърнем , а също и да стоим по корем.

още си няма на идея какво е това Sad

# 50
Честита месечинка на Алекс  smile3525 Tada
Ние сме постоянно с биба  Weary,не мога да му я извадя от устата,а като си спомня колко време му я тиках за да се научи  Embarassed Embarassed Embarassed,дано няма проблем със зъбките,мисля повече е ген  newsm78
И аз да си похваля бебето,че е много по спокоен от капките,дано повече не му се възпаляват ушетата  Praynig
Има ли бебоци които още не се обръщат?  newsm78 Ние продължаваме да не искаме да се обърнем , а също и да стоим по корем.

ние сме същите  ooooh!

# 51

ние сме същите  ooooh!
и ние в кюпа Rolling Eyes

# 52
Белла   Hug, темичката е с едно от предложените от мен заглавия, чак сега забелязах, и аз с тези масажи къде ще тормозя мъжа  ooooh!, той горкия се прибира уморен след 19:30 ч. само до това му е, ще им хванем цаката, може и през деня да започна да ги правя!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:46 от dobro_nastroenie

# 53
благодаря мами за крем4етата за лице, бебо освен пъп4иците направо му се бели бради4ката, но ина4е си му е мазни4ка кажата, затова може би ще взема този за суха кожа екципиала - поне ще питам в аптеката дали в нашия слу4ай ще свърши работа Peace
ина4е цялата серия ни е на себамед, от млякото съм доволна, с него го масажирам  Peace
само за бо4ко ме е страх, защото полу4и алергия от крема против подси4ане и страшно се изприщи   ooooh!
  bouquet

# 54
  • Стара Загора
Момичета ако някой се интересува от погребението на Майкъл Джексън - http://www.ustream.tv/channel/CBS-News тук ще се излъчва онлайн само, че довечера от 20.00 ч. наше време.
Другото да напомня на Пазарджишките мами СРЕЩА в петък в 10.00 ч. на чешмата, и понеже незнам как и викате на тази чешма ще помоля dessiss да обясни - аз ще я подсетя сега!

# 55
  • Варна
чешмичката на тортата  Peace при часовника  Hug

# 56
Чесно да ви каже вече не е така прекрасно тук.
Дайте да се караме за книги, филми и т.н
Много се дразня настрахливи хора. Какво е това да влизаи в чужда тема и да обиждаш???? newsm78

Да ви се похваля и аз с придобивка- люлка от продавалника. Малко ме метна с доставката, но здрава да е.

Скоро ще кача снимки.

# 57
Честито на именниците, да са живи и здрави, в моята къща двама си имам заповядайте да се почерпите

...
Сега ще пиша, ще прощавате, че не помня кой какво точно питаше:

Ние още не се обръщаме, ами то дупето тежи hahaha

Судокрема и аз го мажа в сгъвките, като се зачервява, доки ми каза, че се зачервява, когато не е добре подсушено!

Най съм доволна от лосиона на Себамед: пробвала съм Бюбхен мляко, Бочко мляко , Мустела Хидрабебе- така си стоят, на Себамед е вълшебен

За личицето и преди бях писала, за ситни пъпчици, загрубяване, зачервяване, суха кожа мажа Стелатриа на Мустела- страхотно е, кожата на сутринта е перфектна, вярно, че е скъпо около 20 лв. но е много ефикасно и икономично Peace

Честита ти люлка Елг, аз така и не се наканих да купя, скоро ще се люлеем на градинска Laughing

# 58
Я! Нова тема! 6 страници. Shocked
Аз съм заета с планиране на РД на Риша в събота. Почти съм готова.
По адрес на книжките, ние сме големи любители и често ходя "на лов". За бебчовци освен платнени книжки харесвам  тези за пипане- зайче с меки ушички, риба с грапави люспи и т.н., стихчета...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:42 от Deziderata

# 59
Мечо Пуух 4естити ти именници, да са ти живи и здрави!   bouquet

то това крем4е на себамед пак е 18.89  Laughing

Elg 4естита люлка много да се радвате на нея  Simple Smile

и ние люлка не сме купили, имам един хамак, който мисля да го ковнем в двора на ниси4ко - 20тина см от земята и на него да се люлеем задружно Simple Smile))
имаме си бънджи гащи, бебо се кефи и си гледа странно краката, но не подска4а 4ак толкова, по скоро ходи и гащите го връщат обратно  hahaha

вашите бебоци как са с папането тези дни?
бебо в4ера изпи 950мл мляко  Thinking
а днес на обяд изяде 80гр морков - на гербер цялото буркан4е + 140мл мляко
докато беше на картоф драсти4но намали млякото - 520 - 580мл., а хем само по няколко лъжи4ки- докато стигнем по-голямо коли4ество.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:54 от беба

Общи условия

Активация на акаунт