МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 937
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
И аз гледам...даже малко си поплаках. Cry Ми тъжно ми стана, макар че не съм му кой знае какъв фен, но пък всичко което е направил си заслужава да му се отдаде почит. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Elwing, завинаги е много силно казано... заминаваме за Белгия за 2+1 години /такъв е договорът за работа на мъж ми/. Най-вероятно ще е в края на август, началото на септември.

Зеленко, Честито на колегата!!!   bouquet  Сега да расте само на заплата. Wink

Май и ние ще купуваме люлка, че в коша за кола вече и е доста топло на Рая.
Я по този повод да попитам аз - пускате ли климатик в жилището? Аз в големите жеги пускам на 24 С, но той е в хола и то в края до прозореца, а ние обикновено стоим в някоя от спалните, а като отидем до кухнята за нещо го спирам, ама поне е по-хладничко и се живее, иначе и двете с Рая /особено докато се кърмим/ сме потни. Ми то и тя е само по боди и мама в къщи е по халат и то без ръкав, та като се допрем една до друга и става  ooooh! Вечер докато се къпем в банята и обличаме в спалнята пак е пуснат климатика и после се храним и заспиваме в хола, иначе и е топло и не може да заспи. Rolling Eyes

# 91
Добро утро  Grinning

# 92
е па щом си рекла Rolling Eyes добро да е Laughing

# 93
Добро утро и от мен!

Тони аз от два-три дни пускам климатика! През ноща и до обед до 12 часа всичко е отворено и се проветрява и като се приберем от разходка затварям прозорците и пускам климатика! Аз също държа малката в спалните защото в хола дори на мен понякога ми е студено! В нашата спалня без климатик е към 25-26 градуса с него Т пада до към 23 и дребното така спокойно си спи на хладничко!

бебе Мони, много е сладък Тео! Много е пораснал!

# 94
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Ние ей сега излизаме по хладното, че после ще е ад! Хайде по едно кафе

# 95
Добро утро!

Виждам че сте гледали снощи концерта в памет на МJ.
Поревах си и аз,на мъжа ми също му се насълзиха очите,особенно накрая като се качи семейството му.. Дъщеричката само успя да каже "Много те обичам,ти си най-добрия татко на света.." и се разрида.. Cry Тъжно ми е,аз също не съм била от феновете му,но наистина не мога да се сетя за друг изпълнител,който да е получил толкова много любов! Flowers Rose Flowers Rose

Еlg и аз не можах да видя люлката,но подозирам за коя става дума.

Dez пак да кажа, страхотни са ти момчетата! Hug Медала си го пазиш,нали. Wink

Днес ставаме  на 4 месеца! bowuu Почерпете се!

Честити месечинки и на останалите  8-мо мартенски госпожици Никол и Калина Мария!
party006

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 08:36 от БОДЛИВКА

# 96
  • София
Привет!
Бодливка, почна ни с калориите рано-рано  Grinning Да ти е жива и здрава сладурката, другите празнуващи също!  Hug И ние имаме месечинка - баткото днес става на 2г и и11м  Mr. Green  Crazy
Тони, ще липсваш  Blush , не че много се виждаме по срещите, ама 3г са си дълъг период. За климатика - не го пускам. Жега е, но не е чак нетърпимо у нас.
Ох, точно затова не исках да го гледам, щях да се нарева  Sad
Моят син мечка да беше, по-малко щеше да ръмжи.  Rolling Eyes Tired Направо не знам как ще се оправяме ние със Зеленкото, като са ни пристрастени дечурлигата към тоя Колийф  newsm78 Всъщност не знам Калин дали е така, но аз вчера през деня не му давах и тази сутрин е едно пънене, мрънкане, ръмжене  ooooh!  Twisted Evil
И честит рожден ден на голямата принцеска на Любима!    bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Добро утро  Hug
Честити месечинки на бебковците от днес   bouquet Да са послушни и добри дечица   bouquet
Честит рожден ден и на порасналата госпожица на ЛЮБИМА!!!

И ние се спрягаме да излизаме след малко, чакам го само да се разбуди, че нещо се успа, да хапне в 9ч и политаме към парка, че и тук го дават да стане 30 градуса, въпреки, че в момента е мъгла, ама слънцето се прокрадва вече.

Ей, голяма мъка са ни тия зеленчуковите пюрета  Mr. Green Плодовите ще изяде и лъжицата даже, а на зеленчуковите прави такива физиономии, че на мен ми става толкова смешно и не знам да му давам ли или да се смея  ooooh! Ама все пак успявам да го прецакам - в зеленчуковото му слагам една лъжица плодово, та така е по-малко мръщенето и всички са щастливи   friendship

# 98
Добро утро  Hug

Вчера имах ужасна вечер. Такъв рев, направо незнаех какво да правя. А тъпата педиатърка не си вдигна телефона. Не беше спал цял ден, постоянно мрънкаше. И към 20.00 след 15 мин придремване след усилено люшкане в кошчето за колата се събуди с рев, така плака милото, че постоянно се захласваше. Какво ли не пробвах - гушкане, люшкане, цица, нищо не помогна. Вече по едно време с майка ми се бяхме приготвили към някой спешен център да тръгваме. 1 час рева, ама чак до дране стигаше. А аз заедно с него.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45. Добре че накрая засука, наяде се, дадохме панадол (една дозичка) и заспа. Не го къпахме, събуди се чак сутринта в 6.00. Направо имах чувството, че ще се пукна от притеснение. После така ме заболя корема, такова превиване  ooooh! И така, така и не разбрах какво беше. Ама тази нашата лекарка - и аз и майка ми й звъняхме (майка ми е счетоводителка на ДЦК-то им и се води, че е вътрешен човек). Утре съм решила като отида див скандал да й вдигна #Cussing out #2gunfire И просто няма да ходим при нея, в крайна сметка в софия лекари бол, ще ходим при друг, искам да знам, че мога да разчитам на лекаря когато и да му звънна (като имате в предвид, че аз съм от притеснителните и не звъня за щяло и нещяло). ако саваше въпрос за мен - не е страшно, но за Алек...

Слънце, Бодливка  мерси за почерпките, честити месечинка на Ади и всички от днешната дата, ЧРД на каката на Любима  bouquet Hug

# 99
Добро утро и от нас!

Тати днес е на едно сериозно представяне в работата и ние сме сами... та сега излизаме и ние на разходка.

vily_st, аз миналата седмица имах подобно преживяване, само дето не звънях на педката, но пък всички в работата, барабар с Директора ни разбраха, че сме ревльовци, докато издирим тати да отиде до аптеката за гелчето за зъби... Embarassed Та от това дране сванах едно - когато е най-ревящо положението тя не иска нищо - просто си стои на гърдата и плаче на нея. В такъв момент я успокоявам с гушкане и говорене и като се поуспокои и давам да суче - тогава засуква и се успокоява по-бързо...ама докато го разбера, бая рев му дръпнахме и ние. Embarassed ooooh!

Zora* и Elwing, благодаря за отговорите за климатика... то и у нас не е нетърпимо, но пък е видимо, че Рая се поизнервя от жегата и затова го пускам по малко, когато не сме в стаята с него.

Честити месечинки на всички бебозанковци от днес. 
Честит рожден ден и на порасналата кака и на ЛЮБИМА!!!

# 100
здравейте,
Честити месечинки на бебоците ни!!!

Мерси за пожеланията за люлката. Не ми остава време да снимам и да кача снимки. Важното е, че Елия и се кефи много.
Ние тази нощ си отспахме - намазах и венеца с панадол и спа като къпана. Друг е въпроса, че от 6 и 30ч сме будни  Shocked Сега папка малко и отнесе плувката.

Хайде от нас лек и усмихнат ден Hug

# 101
4ЕСТИТИ МЕСЕ4ИНКИ И РД-ТА! Hug  bouquet

# 102
Ели,честита люлка със здраве да си я ползвате.
Честит ден ден на Ади на Ивето  Hug
Да купите една торта на детето  Laughing Laughing Laughing

# 103
Здравейте, мами и бечовци  Hug

Ние си направихме една непланувана кратка почивка на Велинград  за няколко дни  Grinning Беше много хубаво  Grinning

Вие гледам добре сте се представили тези дни и сте изписали две теми  Laughing Като попрегледах доста теми сте обсъждали. Ще видя кога ще имам време да попрочета малко назад и да видя новите неща  Grinning

Гледам вече имаме бебоци със зъбчета  tooth Честито  Hug

При нас нищо ново  Grinning Любомира пак е в етап на реване, ако я оставя сама някъде  ooooh! Иска си 100% внимание и това си е  Laughing
Пробвах да  давам чист картоф вчера, но нещо не го хареса и си яде пак морков  Rolling Eyes Явно картофа ще го въвеждам с пюре морков и картоф. Или ще се пробвам да сложа в картофа кърма да стане малко по-редичко, че от бурканмето стои доста гъсто дори и добре подгрято.
Вече си забелязахме краката, но за сега не си ги бута в устата, като кака й  Laughing Само си ги опипва и проверява дали са си на мястото  Laughing
Но съм най-доволна, че от седмица някъде смуче биба /пу-пу/ Така вече не ми се налага да си лягам с нея в 8.30ч.  Laughing Вече си имам замесник от време на време  Laughing По този повод мисля днес да я пробвам след кърменето да я сложа в нейното легло  Crazy Дано да имам успех и вече да си се пренася там. Да си прибера таткото при мен  Laughing Въпреки, че още ядем поне 2 пъти през ноща и нещо не виждам признаци скоро да се отказва  Rolling Eyes

# 104
ние сме се то4им да ходим на вилата в родопите за 4-5 дни, на4алото на август и понеже не мисля да изнесем къщата днес отивам за надуваем басеин вместо вана и мисля една занза (на 4ико) да взема, последно има ли ефект? или нещо друго е по-добро? знам 4е бая го обсъждахте, но като край действа ли? 4е на вилата комарите са като враб4ета, мен ме ядат през косата и дрехите  Tired ooooh! не ми се мисли за мъника....
мисля да взема бързоварната кана и имаме сгъваема кошара, за коли4ката се 4удя  newsm78 може би само кенгуруто, 4е наистина не ми се мъкне вси4ко.

а да ви питам, мислите ли 4е ако бодна 6и6ето в каната ще се извари newsm78 4е няма силен ток и микровълновата няма да тръгне..

Общи условия

Активация на акаунт