Ми тъжно ми стана, макар че не съм му кой знае какъв фен, но пък всичко което е направил си заслужава да му се отдаде почит.

Elwing, завинаги е много силно казано... заминаваме за Белгия за 2+1 години /такъв е договорът за работа на мъж ми/. Най-вероятно ще е в края на август, началото на септември.
Зеленко, Честито на колегата!!!
Сега да расте само на заплата. 
Май и ние ще купуваме люлка, че в коша за кола вече и е доста топло на Рая.
Я по този повод да попитам аз - пускате ли климатик в жилището? Аз в големите жеги пускам на 24 С, но той е в хола и то в края до прозореца, а ние обикновено стоим в някоя от спалните, а като отидем до кухнята за нещо го спирам, ама поне е по-хладничко и се живее, иначе и двете с Рая /особено докато се кърмим/ сме потни. Ми то и тя е само по боди и мама в къщи е по халат и то без ръкав, та като се допрем една до друга и става
Вечер докато се къпем в банята и обличаме в спалнята пак е пуснат климатика и после се храним и заспиваме в хола, иначе и е топло и не може да заспи.
Медала си го пазиш,нали.
Почерпете се!
, не че много се виждаме по срещите, ама 3г са си дълъг период. За климатика - не го пускам. Жега е, но не е чак нетърпимо у нас.
Направо не знам как ще се оправяме ние със Зеленкото, като са ни пристрастени дечурлигата към тоя Колийф
Всъщност не знам Калин дали е така, но аз вчера през деня не му давах и тази сутрин е едно пънене, мрънкане, ръмжене 
И просто няма да ходим при нея, в крайна сметка в софия лекари бол, ще ходим при друг, искам да знам, че мога да разчитам на лекаря когато и да му звънна (като имате в предвид, че аз съм от притеснителните и не звъня за щяло и нещяло). ако саваше въпрос за мен - не е страшно, но за Алек...
Честито