Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 034
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
Че те на 35 са още младежи бе за какви "запазени за възрастта си" говорим   Laughing Laughing Laughing
Иска да каже че още му се бръмка по тавернички и дискотечки.....
И му се е.е...... Joy
Че то къде иначе ще намери такива кухи лейки като нея, да прави свирки за едно кръгче с лъскавата кола и за 2 парцала от МОЛ-а    Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenА на бас, че близалката има регистрация в сайт за запознанства   Wink

# 196
В последното изречение ставаше въпрос за моя баща, извинете за грешката.

А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така.. Моите приятелки също излизат с мъже 35+ , 40+, женени, не женени, с деца или без... все тая. За тях парите са важни. Наблюдавах ги и си повтарях, че те са това, в което не исках да се превръщам.. Но така се случи, че в един хубав ден се запознах с по-по-бившия ми приятел (той беше като тях) и свикнах с определен начин на живот. От тогава светогледа ми се промени. Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

Дори нямаш предтава колко си жалка ...  Joy

И да, в едно си права - заради светогледа ти е, а не заради възрастта. Аз на 18 години изобщо не мислех като теб и все още съм на светлинни години от разсъжденията ти или по-точно ти си на светлинни години от нивото ми (без да се възнасям, просто ти си прекалено дълбоко закопана)!  Naughty  За справка - на 21 съм!  Peace

П. С. А ако темата изобщо е истина, то тогава наистина оплаквам бъдещето на България, защото все повече момиченца и по нашенско Wink се хвалят или поне им се иска да се похвалят с подобно поведение и мислене!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 17:30 от Pavlina Nikolova

# 197
Пързуууул и аз тук..... Отдавна не бях чела по забавна темичка..... Popcorn

На 18 год. вече била "свикнала", на какво свикна!? Тепърва има да отвикваш мила....

# 198
Хахаха......
Как може да излизаш с някой от няколко месеца и чак сега да разбираш за семейното му положение  Joy
Ама иначе знаеш какви коли кара и какви пари изкарва  hahaha
Прекалено повърхностно гледаш на нещата, за да пускаш тема, в която намесваш размисли и страсти за трети човек  Mr. Green
Споко, докато тя не знае за теб, няма да се лишиш от кръгчета с колата и безплатна водка.  Peace

# 199
Aз искам да знам какъв модел е колата.  newsm03

# 200
  • Бургас/София
Хахаха......
Как може да излизаш с някой от няколко месеца и чак сега да разбираш за семейното му положение  Joy
Прекалено повърхностно гледаш на нещата, за да пускаш тема, в която намесваш размисли и страсти за трети човек  Mr. Green
Споко, докато тя не знае за теб, няма да се лишиш от кръгчета с колата и безплатна водка.  Peace

Ако обаче вземе, че научи, най-вероятно ще изритат девойката като мръсно коте.

# 201
Хахаха......

Ако обаче вземе, че научи, най-вероятно ще изритат девойката като мръсно коте.

Естествено, че ще изритат девойката.... Този може и да е материално осигурен, но едва ли е толкова тъп  Mr. Green

# 202
При всички положения - дори темата да е пързалка, пак я е измислил жалък мозък ...  hahaha

Иначе то твоето наистина си е к*рвалък, ако всичко това е истина.

# 203
Права си - той трябва да мисли за жена си ,а ти за себе си!Колкото и травиално да звучи "Всичко се връща!"

# 204
Завиждачки Mr. Green

Я гледайте каква ценностна система има момичето Whistling, че и на запазен е случила  Flutter

# 205
Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип
Браво!Случила си ,майната и на жена му!

# 206
Ма как ще мислиш за жена му, за нея той е помислил,а теб ще те чукне още няколко пъти и ще ти бие шута и пак ще се върне при жена си, и недей да забравяш,че ОНЯ от горе гледа ТОЙ не забравя ТОЙ бави и рано или късно всичко се връща така че някой ден друга такава пикла като тебе ще пита (аз ли ще трябва да мисля за жена му) ама в ролята на жена му ще си ти.

# 207
Не се заблуждавай, ти не си неговото момиче, неговото момиче  тази която е родила децата му, ти си поредната. А парички ти дава за да си осигури твоето отзоваване на всяко позвъняване, защото нали се сещаш че той не е свободен по 24 часа на ден всеки ден.

# 208
  Хайдеееее,стига сме се подигравали с момичето Stop!
То в тая история да ти стане жал и за нея с ДОБРИЯ СТАНДАРТ,с които е "свикнала"(които,бъдете сигурни не винаги съдържа много пари,телефони разни,лаптопи и др,както са споменали по-горе),и за оня "добре запазения" на 35,които чака секс от 18годишно ooooh!(ако беше жена на 40,която действително си знае интересите и цената,по щях  да се стресна).  Знаете ли,че децата на тази възраст са готови да направят всичко възможно дори и за един  hamburger от  Mc Donald's . А след време ДОБРИЯТ СТАНДАРТ е халба бира,ипулси за телефон,заплащане на някоя и друга сметка и...докато oсъзнаят какво става- живота им е изтекъл напразно,и е виновен целия свят...Което вече е лошо.

Намери време и смелост да поговориш и простиш на  баща си. Защото за постъпката му към вас определено, не са били виновни усмихнатите и щастливи хора около тебе,нали?
Не мога да ти кажа,че си със стабилна психика,но и не мога да настоявам  да потърсиш помощ от специалист. Това е твой избор!
Научи се да живееш без проблеми и угризения на съвестта. Намери щастието си без да "крадеш" подобното на другите. Гледай на тази възраст да сееш хубави неща,за да пожънеш  хубави работи след време.

Успех!!!

# 209
  • София
Ужас направо.... ама как ще мислиш за жена му?!? Я по-добре си се представи след 20 години и ми отговори : Ти искаш ли да си на нейно място?

Ама и мен не ме е срам да испусна такава тема днеска..... леле...

Общи условия

Активация на акаунт