Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 042
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...

A "неговото момиче" би ли му изпрало мръсните чорапи?  Rolling Eyes

Не. Това е работа на жена му.

Тц тц тц...
Ами ако ти купи пералня?
Представи си - лично твоя пералня!!!  Sunglasses

# 181
Не, не ти си тази, която трябва да мисли за жена му. Той трябва да мисли за нея. Много жени грешат като смятат, че любовниците на мъжете им имат някаква вина. Мъжете са виновните, не любовниците им. А защо изневеряват мъжете е съвсем отделен въпрос.

# 182
Не ,той е помислил за жена си!
А ти си просто поредната ...изтривалка.Ако това те удовлетворява,о.к.

# 183
Не, не ти си тази, която трябва да мисли за жена му. Той трябва да мисли за нея. Много жени грешат като смятат, че любовниците на мъжете им имат някаква вина. Мъжете са виновните, не любовниците им. А защо изневеряват мъжете е съвсем отделен въпрос.
За какво точно са виновни мъжете?

# 184
Цитат
Предполагам за това,че" гледат" извън семейството...
Това донякъде е така,но защо по-често го казват жени,които не могат да задържат мъжа си в къщи?! 

# 185
Затова че са много запазени ( на 35  Flutter) и девойчетата ги тормозят сексуално!

# 186
Мъжете са виновни толкова колкото и жените.За да се стигне до изневяра  нещо определено липсва и имат вина и двамата.Не говоря за патологични случаи  дето изневеряват за спорта,комплексари и т.н

# 187
Какви чорапи в тая жега?
Дърт, ама запазен  rotfImbo

# 188
Мои приятелки имаха подобни връзки като бяхме на по 18г., само че накрая се влюбваха в съответният добре запазен 35-годишен, поради което на него вече не му беше интересно и те си страдаха. Ако това не е някаква пързалка, а реална история, намери някой на твоята възраст и интереси и си изживей безгрижните години, вместо да си изтривалка на някой.

# 189
Че те на 35 са още младежи бе за какви "запазени за възрастта си" говорим   Laughing Laughing Laughing

# 190
Авторката е искала да каже " за възрастта МИ" , но е доста емоционална.

# 191
Ох, Радини вълнения, това мисля, че обобщава  Grinning

# 192
  • Страната на чудесата
Хм, интересен ник, обаче си е избрала. Що ли ми излиза само марка близалки на първо четене с това лолипоп hahahaМоже ли по-вкратце да се обръщаме към авторката с "близалката" newsm78

# 193
Че те на 35 са още младежи бе за какви "запазени за възрастта си" говорим   Laughing Laughing Laughing
Иска да каже че още му се бръмка по тавернички и дискотечки.....
И му се е.е...... Joy

# 194
Много точно, Марияннка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт