Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 063
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Аз ли да мисля за жена му?  Laughing
Мъже от този тип мислят достатъчно за жените си. Тя е у тях има си всичко и той се държи чудесно с нея. Понякога излиза по работа, ходи в командировка, но това не е проблем. За него е най - добрата майка и съпруга. Имам доста такива познати.
Неговите момичета са много и се сменят често. Единствената мисъл, която трябва да свикнеш е тази.

# 166
Трагедията всъщност е, че има момичета които наистина харесват мъж , заради парцалките, колата и т.н., ама не просто си мислят аз съм с тоз на разменни начала, не ме кефи, ама аз му давам секс, той другото, а наистина точно това им влияе да ги харесват , че и да се влюбват.
Имах една позната преди много години, бяхме и по млади, та тя ходеше с един доста заможен, то дори и ходене не можеше да се нарече, от време на време я вземаше и за по няколко дни на луксозен хотел. Иначе тя си имаше приятел сериозен през това време, но мисълта ми беше, че като ми е разказвала за този по възрастния, така го описваше и се въодушевяваше, че дори онази му работа била една такава, ама много хубава.  Laughing  Crazy
Та, ако е кучка да го смуче да му ползва парите и да направи нещо след това за себе си, евала, някои така със собствено бизнесче макар и малко се сдобиват, ама само да точи лиги по него, а той видно нищо сериозно към нея, това е жалкото всъщност.  Confused

# 167
Не знам дали е пързалка точно тази история, ама са толкова много такива "връзки", че е без значение точно тази дали е реална, или авторът/ката ни разказва за нещо, което е видяла/чула/ прочела и иска да види как изглежда в чужди очи. Но ако е реална,

я кажи, lolipop, какво точно не разбираме? И защо си мислиш, че не разбираме?

Вероятно си 11 клас (току що завършен) в някоя от гимназиите с хуманитарен профил (може би езикова) в голям град и в училище имаш доста добър успех. Смяташ, че си хубава и умна и като такава ти се полага най-доброто, което може да предложи света. Може би си единствено дете в семейството, или ако не си, си по-обичаното и по-глезеното, заради това смяташ, че всичко ти се полага на готово и няма нужда да работиш за него.
Преди 2 или 3 години си си спряла да излизаш със съучениците си, защото си се запознала с някой, доста по-голям, който не живее с родителите си, сам си изкарва парите и се е оказало много по-вълнуващо да си с него, да те вози с колата си, да ти купува разни неща - от дрънкулки, през телефони, лаптоп може би... Когато си скъсала с него (или той с теб) някой в средата му - тази в която той те е завел - ти е обърнал внимание. И накрая си се озовала с този "запазения" 35-годишен женен мъж  Laughing

И той те глези, отделя ти по около час-два на ден (дали е всеки ден?), а когато те остави пред къщи, пита дали си имаш парички. Защото неговото момиче трябва да има всичко, нали?

Я да те попитам, запознала ли си го с вашите? Ще ходите ли на почивка заедно лятото (поне за уикенд, или айде не уикенд, ама някоя командировка)? Имаш ли представа кога ще ти се обади - дали ще е днес, и знаеш ли със сигурност дали ще го видиш днес или утре?

Ти не искаш връзка, всъщност, нали? Харесва ти, че си оценена, че си желана, че той те показва пред приятелките си (сигурно го прави - поне пред тези, които имат същия модел на поведение). Харесва ти да посещаваш места, където по принцип не тие мястото, да знаеш, че си изключение. Самочувствието ти куца, девойко... Куца, не защото си тъпа, или грозна, или без качества, а защото баща ти те е зарязал. Избрал е друга пред теб, и ти сега, може би дори не съзнателно, искаш да си докажеш, че си желана, избрана, оценена...

Този роман ще си го изживееш. Може да продължи дълго, ако си добро "кученце", но рано или късно ще свърши и дано не си много изморена тогава и да имаш сили да започнеш на чисто. Има много, много по-ценни неща, но трябва време да мине, за да го усетиш. Мога да те посъветвам да не даваш на този човек всичко от себе си, защото ще боли.

Този пост го написах след като видях изявленията ти, че "трябва да си кучка, за да си добре". Което говори, че ти не си, все още.

А жена му, пак казвам, не я мисли. Няма смисъл, няма и полза. Твоите бакии, дето има една дума, са повече.

# 168
# 169
Ако дъщеря ми стане такава ку..ва ще я претрепя и ще си направим друга  ooooh!
Ако майка ми е толко проста,ще я претрепя и ще си намеря друга ooooh!

# 170
Цитат
Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...

A "неговото момиче" би ли му изпрало мръсните чорапи?  Rolling Eyes

# 171
Изчетох всичко и мога да кажа, че сте големи сладурани Laughing Как се палите само.  Според мен това е пързалка, но както имаше едно мнение по горе, такива неща се случват и ги виждам постоянно.  От малък град съм и всички се познаваме.  Като се замогне малко повече някой и винаги ще се намери някоя 18 годишна. 

# 172
Цитат
Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...

Не. Това е работа на жена му.

# 173
Цитат

Е, сега вече ме убеди, не само че си мъж ,ами и че провокираш примерните съпруги.... Mr. Green

# 174
Нямам нерви да прочета всичко по темата, но първият пост ми беше достатъчен да се посмея от сърце.! Боже, Боже... колко мъка има по този свят!  ooooh! Joy
LoLi_PoPpPp, по куха лейка скоро не бях срещала! Че и се гордееш с това. Да пази Господ синовете ми от такива пердашки  като теб. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ако дъщеря ми стане такава ку..ва ще я претрепя и ще си направим друга  ooooh!
Ако майка ми е толко проста,ще я претрепя и ще си намеря друга ooooh!
Аз пък бих ви утрепала и двете! Mr. Green Щом дъщерята е "достойна" за утрепване, първо е ред на майката, щото заслугата е нейна.

# 175
Цитат

wash hang
Твойта "употреба" е друга, не пране,я! hahaha hahaha hahaha

# 176

Издаде сееее   smile3533

# 177
Цитат

A "неговото момиче" би ли му изпрало мръсните чорапи?  Rolling Eyes
wash hang
Joy Joy Joy Ами те, тези, не могат да перат бе, Весе!
Мале LoLi_PoPpPp, да имаш късмет жена му да е като мен... Перуката ще е любимият ти аксесоар, а пластичният хирург, пръв приятел!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:38 от Бижy

# 178
  • Страната на чудесата
.................... Преди седмица на шега го попитах дали е женен.. и той каза "да".. ама какво значение имало... За деца не исках и да питам.
Прав е. Този факт мен не ме приятеснява. Щом ми е обърнал внимание, значи нещо с жена му куца... Не ме интересува каква е, на колко години е, как изглежда... Нищо не искам да знам за нея, не искам да я споменаваме никога повече. Споделих с няколко приятелки и всички бяха на едно мнение.. "ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА МУ..." От къде на къде?! Аз ли съм тази, която трябва да мисли за жена му? Не. Това е негова работа. Той не е мислил за нея, когато е трябвало. Сега, когато е късно и аз няма да го направя?! .......................................
Съветвам те да помислиш за себе си първо, а жена му хич не я мисли-щом е казал, че"какво значение имало", то съвсем ясно е, че не гледа на теб като на фактор, заслужаващ си да промени неговото семейно положение или да го застраши. Силно се съмнявам, че ако декларира чувства към теб,"неговото момиче", те не са ограничени във времето, в периода-от х часа до х часа. А изявленията му, че "неговото момиче трябва да има всичко" са просто смешни-ако го беше толкова грижа за "неговото момиче", щеше да му даде шанс да е истински щастливо и да изживее чисти емоции. Обидно е да те крият и надали е повод за гордост да си "момиче за свободното време"

А ако аз съм съпругата в случая, бих ти благодарила-много мъже оценяват какво имат само когато видят какви.......... се разхождат масово около тях!

# 179
wash hang

Joy Joy Joy Ами те, тези, не могат да перат бе, Весе!

Аз затова така нагледно!
Че то от толкова секс, къде време за пране! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт