Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 074
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
Имах навремето една позната, която беше "забила" супер мъж, и той така финансово добре. Та на човека в хубавата кола отзад кротко стояло и детско столче. Нейните думи бяха: "Ама аз да не съм някоя простачка да взема да го разпитвам на кого е това столче? Не, дискретна съм винаги, и затова той е с мен". Много са жените, които не мислят за жените на любовниците си, не си само ти. Аз всъщност досега не съм срещала такава, която да мисли. Всички си казват: "Жена му е сигурно грозна, явно не иска да прави секс, аз какво съм виновна, че го е изпуснала. Ако не съм аз, ще е някоя друга". Е, аз сто пъти бих предпочела да е някоя друга, да не съм аз тази, хванала се с ангажиран мъж. Но никоя любовница не мисли за другата жена, това съм видяла с очите си, дори и темата да е пързалка, фактите са си факти.

# 91
  • Насред хаоса
Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:
Joy Joy Joy
Може да си някакъв зачатък на кучка, ама хич не си хитра. Сигурно си мислиш, че си много тарикат  с твоите цели 18 години, ама няма да е зле малко да се спреш и да помислиш, че не всичко, дето хвърчи, се яде. В крайна сметка хитрият ще излезе 35-годишният дъртак (да му се чудиш как още крета без бастун) и вероятно още други като него. Не усещаш ли, че за тях си свежа мръвка, агнешко, дет се вика. Да си припомнят ловджийските години. И ти замазват очите с коли, пари, подаръчета, а срещу тях всеки ще вземе част от теб, която никога вече няма да е същата като преди. Дали сделката е равностойна - тяло и душевност срещу материални неща?

# 92
Ако дъщеря ми стане такава ку..ва ще я претрепя и ще си направим друга  ooooh!

# 93
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

Ако кажеш и че мислиш и за любовницата на мъжа си ...  Mr. Green

Ааааа, с нея сме вече почти приятелки - много точна мацка е. Peace

# 94
azaf, браво на вас Rolling Eyes

# 95
  • София
Сериозно вече се замислям дали и в България не трябва да въведат пълнолетие на 21 години като чета, разни вятърничеви постове.
Впрочем аз много се съмнявам, че автора на темата има въобще сериозно отношение към въпроса, който е задала. Та тя си противоречи на всяка втора дума.

А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така...
... те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

Оказа се обаче, че точно заради парите му ходиш с него - нали ?

По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...

И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"

Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

Значи то тука обиди скъпа няма. Има констатации. Дали си групава (тъпа) или проста не знам, но стойностната ти система е под всякаква критика.

Впрочем аз съм свикнал да дискутирам с хора, а не с кучки.

Слава Богу, че гадните и долни кучки са много малко на този свят и слава Богу, че те тия гадните и долни кучки се изхабяват много бързо.

Апропо и на основния въпрос, първо се научи да мислиш за себе си не като вещ за временно потребление, пък тогава вече можеш да се опиташ да се замисляш и за другите. Така, че сега и да искаш и да не искаш няма как да мислиш за жена му, защото нямаш такива способности.

А за 20 годишните не помня как ги нарече момчета, познавам такива, на които не можеш да им се намажеш и на малкия пръст по разбиране.

# 96
  • Ispania
Ахххх дете,дете Shocked.4ак жал ми стана за тебе Rolling Eyes

# 97
Аз не мога да разбера как можеш да пускаш в този форум тема. Незнаеш ли, че тука повечето сме родители, интелигентни жени, а на някои може и да си им дъщеря. Какви съвети очакваш с подробно описаната ти история. Ти май искаш да разбереш какво ни е мнението за такива като теб, които търсят връзки с мъже с коли, пари, къщи, хотели.......... Е няма как да стане.

В подсъзнанието и е предположението,че "жертвата" може да е тук сред нас, и четейки,да се нарани. Втората крачка на такива девойчета е случайна среща със съпругата или "доброжелателните" телефонни обаждания,за предупреждаване,че съпругa си има някоя друга.

# 98
Кучките живеят кучешки живот.
Колкото и е да лъскав на моменти, пак си остава кучешки ...

# 99

А на мене за родителите и! Rolling Eyes

# 100
  • София

А на мене за родителите и! Rolling Eyes

Няма какво да ти е жал за родителите й. Кой я е възпитал така?

# 101
Ама тая кола да не е нейна бре?Негова е.Тя само си вози дупето с нея.И то само когато на мястото до шофьора не е жена му.

А може и на жена му да е колата, пък. Crossing Arms
У нас всичко е на мое име. Twisted Evil

# 102
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

И какво точно мислиш във връзка с нея?

Ще стане твърде лично, но не мисля нищо лошо. Мога да ти споделя на лични, ако държиш, но нещата са странни (у тях, у нас...).

# 103
Дядо хаджия това с противоречието и на мен ми направи впечатление и се чудя като си забравя казаното в рамките на един пост дали има нещо в главата и .
Вятър я вее на бял кон , но годините бързо минават -вятъра ще утихне ,времето ще се изясни и за нея.
Аз никак не се учудвам на поведението и -сегашните деца от играта с кукли преминават към "играта" с чичковци, преходния момент на  съзряване - първо влюбване, първа целувка и т.н. при тях са миг.
Родителите и надали знаят какви ги върши , а ако е така случила е на много либерални и безпринципни .

# 104

Боже,боже колко мъка има по тоя свят ooooh! Shocked
А ко си моя дъщеря дълго ще ти пари под з.....а

Общи условия

Активация на акаунт