Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 092
  • 705
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Оставете момичето нека се поопари и след 5-6г. като вече е минала през няколко чичковци с парички, ще четем-
никой не ме взема на сериозно ,защо всички ме мислят за меркантилна ,аз искам само да ме обичат

п.с. и моя е на 37г. ама още е на вид като момченце Simple Smile

# 46
Прави си кефа, не мисли за жена му (защо изобщо питаш след като не смяташ да мислиш така или иначе?)
Само взимай мерки да не забременееш, че абортите са кофти нещо, а да гледаш дете на тея години и с тоя акъл няма да ти е никак лесно.

# 47

Да те чукат за пари не е светоглед, а к*рвалък.

smile3532

как може да има толкова наивни жени smile3511
мацко гаджето ти иска само едно нещо от теб, и то не е да мислиш за жена му smile3555

# 48
  • Galaxy 13197853088
нищо не разбирате, момичето търси лИбоФ а вие я накълвахте.
още малко ще я изкарате като ето тази
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … ET=6&PERIOD=3

# 49
мацко гаджето ти иска само едно нещо от теб, и то не е да мислиш за жена му smile3555

...по-скоро, да не почнеш да се мислиш за жена му.  Joy

# 50
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

Ако кажеш и че мислиш и за любовницата на мъжа си ...  Mr. Green

# 51
По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...

И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"

Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

# 52
Ха той този хубостник да не е моя... че на 35, че и запазен, хем женен, хем с деца Laughing  Виж попитай го и ако се окаже моя мил, задръж го, с децата в комплект го давам и да знаеш че обича да му е чистичко и храната да му е прясна! Хайде със здраве, и ако не Ви стигнат парите, поогледай се наоколо, такива запазени ,женени с деца бол, все ще намериш с кой да го смениш.

# 53
По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...

И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"

Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Ваште знаят ли те какви ги вършиш? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 54
Чета нейните постове,прочетох и вашите към нея и една мисъл не ми дави мира, и само се моля "Господи, ако някога се смилиш над мен и ме дариш с дъщеря, моля те дай ми разум и подход да я възпитам така, че никога да не и се налага да споделя и да стига до такова падение, на 18 да знае че тепърва живота е пред нея и да иска сама да постигне нещо, а не да търси в мъжа парите и колата, да не стига до там да мисли за чуждите жени."  

# 55
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

Ами може и тя да си мисли за теб.
Моли се да не е куку. Една моя позната, с поредица изключително неподходящи връзки (в основата им е ниско й самочувствие, но това е друга тема) така попадна на мамена съпруга, която я преследваше. Обаждаше се в работата й. Изпращаше й коледни картички, с пожелания от рода на "Дано да имаш нещастна и самотна Коледа, кучко". Размазваше и неща на входната врата.

# 56
"скъпо дете", разбира се, че не е лесно някой да ти купи кола - трябва да си вдигаш крачетата достатъчно често, а и да внимаваш да не ти лепне някоя болест, че после как ще се радваш на колата.

# 57
Ха той този хубостник да не е моя... че на 35, че и запазен, хем женен, хем с деца Laughing  Виж попитай го и ако се окаже моя мил, задръж го, с децата в комплект го давам и да знаеш че обича да му е чистичко и храната да му е прясна! Хайде със здраве, и ако не Ви стигнат парите, поогледай се наоколо, такива запазени ,женени с деца бол, все ще намериш с кой да го смениш.

Добра промоция! Ама "хитри кучки" като авторката едва ли гледат деца, готвят манджи и перат мръсни чорапи!!! Mr. Green

# 58
  • София
Уау! Ивайла Бакалова - гуру в живота Joy
Като има такива тъпи мъже, ще има и хитри кучки, мдам...

# 59
- 18г.
- не искаш да задълбочаваш връзката
- твърдиш, че си малка за сериозни отношения

==>

тогава защо си с него?
Имаш време (и реноме) за губене или просто се очукваш (във всякакъв смисъл)?

Никога ли не си чувала, че на Земята живеят и други хора, не само ти?

Колкото и да ти се иска, не можеш да съществуваш автономно на планетата, а във вашия случай действително сте трима (ако има деца - повече), та щеш-не щеш, сте свързани, и ако си нещо повече от сексуален обект/субект, ще се наложи и да помислиш. На тази възраст би трябвало да си се научила на минимално мислене.
Иначе се доближаваш повече до кучешкия род, отколкото до човешкия. Тогава ще си просто кучка, без "хитра", защото хитростта е  мисловен процес, който при теб явно не е развит.  

Общи условия

Активация на акаунт