Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 912
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
Аз не разбрах, колата ли е твой тип или мъжа, ама то май за тебе няма голямо значение. Ти ползваш колата, той тебе, важното е да сте щастливи. Laughing
Никога не съм разбирала жените които се влюбват в парите на един мъж, до такава степен че немогат да разберат кое точно харесват , парите или него. Ти влюбвала ли се някога истински, ако не си ти го пожелавам искренно. За мен е по-логично едно момиче на 18 да е влюбено, проблема при теб е че си свикнала вече с парите и те са ти осакатили душата. Не казвам че парите не са важни, но на 18 години има по-прекрасни неща от парите.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:49 от stanishkova

# 31
  • Galaxy 13197853088
Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.
A то е?  newsm78

как кое, любов, уважение , разбиране, подкрепа ....

# 32
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Здравейте, искам да споделя с вас един проблем. На 18 години съм, приятелят ми е на 35. Излизаме от няколко месеца. Въпреки голямата разлика в годините се разбираме чудесно. Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е. Преди седмица на шега го попитах дали е женен.. и той каза "да".. ама какво значение имало... За деца не исках и да питам.
Прав е. Този факт мен не ме приятеснява. Щом ми е обърнал внимание, значи нещо с жена му куца... Не ме интересува каква е, на колко години е, как изглежда... Нищо не искам да знам за нея, не искам да я споменаваме никога повече. Споделих с няколко приятелки и всички бяха на едно мнение.. "ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА МУ..." От къде на къде?! Аз ли съм тази, която трябва да мисли за жена му? Не. Това е негова работа. Той не е мислил за нея, когато е трябвало. Сега, когато е късно и аз няма да го направя?! Не ме притеснява, че има семейство, но ми омръзна всички да ми го натякват...
Не бързайте да ме упреквате. Не искам да развалям ничие семейство. Не искам да задълбочавам връзката си с този човек. Знам, че съм все още малка за сериозни отношения, а и живея на принципа "Не отнемай на човек това, което не можеш да му дадеш".

Не ме карайте да се поставям на мястото на жена му.. Бях в подобно положение, когато преди 5 години прочетох един смс в телефона на баща му от неговата любовница... Тогава той си събра багажа и отиде да живее с нея.

Миличка, не си дорасла още за такава връзка  Naughty Ама като си решила все пак, изживей си емоцията, кефи се на този "точно твой тип' (това пък определение що ли ми се струва толкова стандартно на фона на всичко друго написано?), но не хлътвай!!! Имай предвид че човека едва ли подхожда сериозно към теб, така че при първия опит за проблем от твоя страна, ще бъдеш изритана.Както са ти написали по-горе - кукли като теб бол.Аз бих добавила - и готини типиве като него също  Wink

# 33
Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.
A то е?  newsm78

Нови дрехи, златни бижута, лъскави заведения...

# 34
Лабрадор, това са прекалено сложни думички за нея, не и затормозявай главицата.
Между другото, някой няма ли да подхвърли още пуканки.

# 35
    Че той на 35 си е младеж още, защо казвате " запазен"?  Crazy
    На Ваше място, в тези условия, не бих мислила за нищо друго освен за себе си. До време ще Ви се радва господинът. От Вас зависи колко точно ще бъде това. Не се влюбвайте.
    И както Ви посъветва Panther, се пазете.

# 36
  • Пловдив

A то е?  newsm78

Аз донякъде я разбирам, защото на 20 излизах с мъж на 28 и страшно ми харесваше по-зрялото отношение, оригиналното "сваляне", изманипулирването сама да поискам каквото той иска, да ме води. Пък 20-год момченца - още гласът им не е мутирал, дето се вика, ни кокошка, ни петел. Те не знаят как да свалят.

# 37
A то е?  newsm78

Що говориш ти???Това са мръсни думички за момата. Виж друго си е некое джипче, дрешки, ресторанти hahaha

# 38
Аз не мога да повярвам какви са тия връзки с 35, 40 годишни?! Няма опасност авторката да хлътне! Тези връзки съществуват благодарение на взаимно споразумение- "Свирки за парцалки"! Когато някой от двамата спре да си изпълнява задълженията- Финито!!!

# 39
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

# 40
Но така се случи, че в един хубав ден .... свикнах с определен начин на живот. От тогава светогледа ми се промени. Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

Да те чукат за пари не е светоглед, а к*рвалък.

Да отговоря на въпроса. Не, от теб не се очакава да мислиш за жена му, след като те затруднява да осмислиш доста елементарни положения.

Дай да ти гледам, понеже съм форумска ясновидка. Не след дълго ще ти се прииска да пуснеш тема "Използват ме като парцал."

# 41

Къш, ти си друг случай.  Hug

# 42
 #Crazy

Викаш запазен е като за 35?!  Joy hahaha

Не знам, ако темата не е майтап, започвам сериозно да се притеснявам за това поколение.
Все пак на 18 години се предполага да има повече акъл човек.

Чак до жена му опряла да мисли... Боже, Боже ooooh!

# 43
Аз не мога да повярвам какви са тия връзки с 35, 40 годишни?! Няма опасност авторката да хлътне! Тези връзки съществуват благодарение на взаимно споразумение- "Свирки за парцалки"! Когато някой от двамата спре да си изпълнява задълженията- Финито!!!

Всъщност, на 21 г. имах връзка (продължи повече от година) с мъж на 35 г. - и двамата бяхме влюбени един в друг, от него научих много неща за живота, за работата (бяхме колеги), за отношенията между хората, за секса, за любовта. Но той не беше женен и нямаше подобни ангажименти, а и никога не ме е издържал или нещо подобно. С него са свързани едни от най-приятните ми спомени в живота. Предложи ми брак, а аз до сега се чудя дали не трябваше да приема... Peace

# 44

Къш, ти си друг случай.  Hug

Ааааа, друг случай, ама и тя ще порасне някой ден. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт