Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 922
  • 705
  •   1
Отговори
# 15
Ама права си, не е твоя работа да мислиш за жена му. Ако не му беше ти любовницата, щяла е да бъде някоя друга.
Интересно, как чак след няколко месеца си се сетила да го питаш женен ли е. Laughing
Е, жена му вероятно се досеща за извънбрачните му забежки, но не се чувства застрашена.  Wink

И аз искам пуканки (за бира ми е рано, имам принцип по светло да не пия).

# 16
  • Бургас
Че този мъж е тип на всяка-коя не иска да изглежда мъжа до нея добре,да има парички и хубава кола. Тя и жена му сигурно много му се радва, не я мисли! Тя си е добре, помисли за себе си как ще се чувстваш като те отсвири. Ако наистина можеш да се държиш на разстояние емоционално, давай, изживей си момента. Само добре си направи сметката предварително, после да не равеш пак във форума.    Но ние и тогава ще те изслушаме и ще те съветваме. Всеки сам си измисля филма и ролята в него.

# 17
Ползвай презервативи или поне контрацептиви.

# 18
  • София
Ако темата не е пързалка е много лошо.... ooooh!

Мила не е нужно да мислиш за жена му, той мисли за нея вместо теб. Ако си мислиш че имаш шанс да развалиш семейство то самочуствието ти е в повечко. Струва ми се че ти си използваната, като най-вероятно ти се купуват парцалки срещу опр. неща........като държанка. Най-вероятно ако повдигнеш темата за брака му и създаваш проблеми ще те отсвири..и ще си намери друга като тебе а такива бооолллллллл, дето описват подобни "хубави качества" у мъжа.
П.П Жена си няма да смени, но теб може би да. Наслаждавй се колкото можеш без да се ВЛЮБВАШ..и не мисли за жена му..

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:04 от Кики - cicico

# 19
  • out of space
Ползвай презервативи или поне контрацептиви.

само това мога да те посъветвам.

Виж...ако се окажеш "приятелка" на моя мъж- ще ти сменя физиономията.

# 20
В последното изречение ставаше въпрос за моя баща, извинете за грешката.

А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така.. Моите приятелки също излизат с мъже 35+ , 40+, женени, не женени, с деца или без... все тая. За тях парите са важни. Наблюдавах ги и си повтарях, че те са това, в което не исках да се превръщам.. Но така се случи, че в един хубав ден се запознах с по-по-бившия ми приятел (той беше като тях) и свикнах с определен начин на живот. От тогава светогледа ми се промени. Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

# 21
А защо не пусна тема в TeenProblem. Там може и да те разберат.

# 22
  • Насред хаоса
Като съдя от написаното, дори за себе си не можеш да се погрижиш и да помислиш, какво остана за други.
А, и не забравяй, че всичко един ден се връща с лихвите. Така че след някоя година, живот и здраве, ще чакам тема "Аз съм вече жена му, трябва ли да мисля за любовницата му?"

# 23
  • Пловдив
Твоите приятелки са имали предвид да се поставиш на мястото на жена му, да си представиш и оттам да решиш какво да правиш.
Правилно си решила да не задълбочаваш отношенията си с него. Интересно ти е сексът с по-възрастен мъж, вниманието, подаръците.
Не искай от него компромиси със семейството обаче.

Брей, ти си на 18, говориш за по-по-бившия, от колко си почнала   ooooh!

# 24
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Разбира се, че не ти трябва да мислиш за жена му, но със сигурност трябва да помислиш за себе си. Внимавай да не хлътнеш. И ползвай противозачатъчни!

# 25
Защо си мислиш ,че някой е длъжен да ти осигурява каквото и да било.  Shocked
Сега ,ако не се развиваш ти самата на 35 години ще трябва да си лягаш с 75-годишни страрчета, щото тогава няма да си вървежна.
Егати, на  18 вече кандидатствах и знаех какво точно иска да постигна в живота ooooh!

# 26
Защо за приятелките ти да са важни парите, а за теб не? След като нещото, което те е впечатлило са колата и финансовото му положение. Дано да ти плаща достатъчно за всеки сеанс, за друго не бери грижа. После все ще намериш с кого да го смениш.

# 27
Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

ooooh! Познавам отговорни и много свестни момчета на 20 и 20+ (при това не са женени).

# 28
  • Пловдив
После все ще намериш с кого да го смениш.

Ще ги сменя, докато е млада. После нея ще я сменят. Животът е въртележка.

# 29
Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.

A то е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт