Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 091
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам въпрос - Защо се възприемаш като "хитра кучка" ?  много престижно ли ти звучи или може би класно? Или вероятно си объркала двете думички започващи с К? Знаеш ли навремето и аз имах такава позната, която се имаше за много "хитра кучка" Цял живот е живяла с болен стремеж да е такава. Разликата между вас е 20 г. и в това че вече наричаше себе си "хитра курва" Смяташе, че се ч.... божествено и никой мъж не може да и устой. Въпреки, че беше около 40 те хич не се даваше. Полагаше доста грижи за себе си и изглеждаше добре но к............  и манталитет я беше обрекъл на самота. Ч...... я и бягаха и никой не искаше да се обвързва с нея за нещо по сериозно. И на годините на които беше отчаяно се молеше някой да и направи дете защото биологичния часовник тиктака. Не че не са и правили, но хитра курва мъжете не искат за майка на децата си ( поне повечето ) Та така .... Хубаво се учиш от Ивайла Бакалова но не забравяй, че сама отглежда детето си. Единственото което ти пожелавам е с годините да преосмислиш приоритетите си за да не се събудиш един ден с манталитет на хитра кучка и вид на стара чанта от мачкан лак.
А за жена му не мисли, тя е направила своя избор.

# 76
# 77
I.Hr. Много собре казано!

# 78
Не искам да те разочаровам, но хич не приличаш на кучка, по-скоро на пале. Излязла си с двама-трима комплексари (защото не виждам един нормален мъж на 35 какво общо би могъл да има с 18 годишно хлапе ), повозила си се на някоя сносна кола, черпили са те няколко питиета и вече говориш за навици и стил на живот...
Щом е еднакво трудно да си купиш кола и да намериш кой да ти я купи, не е ли по-добре да избереш варианта, в който не рискуваш някой да си поиска обратно ключовете? newsm78 Просто питам, защото уточняваш, че си умна.

# 79
Мило Дете
това, че баща ви Ви напусна и отиде да живее при любовницата,много ли те нарани?...
Какво беше отношението на хората около теб и много ли болеше,когато виждаше щастливите семейства на приятелчетата си?
 Сега чувстваш ли се психически удовлетворена от положението,че не си сама и само ти?...
Моля разкажи за стандартта,в които си живяла и какво точно ти осигурява сега един мъж,крадейки от времето и залъка на семейството си ,за да можем да те разберем по-добре. Какво искаш да ни разкажеш или Изтъкнеш с тази тема,защото споменаваш за положението като Проблем,нали?. Дай повече инфо!

Употребила си думите- "Сега когато е късно".
 Късно за какво? Или чисто просто по детински,си мислиш,че правилата на играта зависят от теб -" Аз спечелих-GAME OVER"...

# 80
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз пък често си мисля за жената на моя любовник... Confused

И какво точно мислиш във връзка с нея?

# 81
Колко са се сменили ценосттите на сегашното поколение .
Харесвала го била имал пари кола неин тип.Мале мале.

# 82
оставям настрана мнението ми за твоето мислене по отношение на връзката ти. директно на въпроса - не, не си длъжна ти да мислиш.

# 83
Ти си на 18 год. и кажи- речи нормално разсъждаваш.Ама онзи е на 35 год. , него не го разбирам.А, честно казано не ми и пука.

# 84
Аз не мога да разбера как можеш да пускаш в този форум тема. Незнаеш ли, че тука повечето сме родители, интелигентни жени, а на някои може и да си им дъщеря. Какви съвети очакваш с подробно описаната ти история. Ти май искаш да разбереш какво ни е мнението за такива като теб, които търсят връзки с мъже с коли, пари, къщи, хотели.......... Е няма как да стане.

# 85
  • Бургас
Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е.

Боже, колко стойностни неща в характера му си описала. newsm78 ooooh! Ами не мисли за жена му, от къде на къде....както и утре когато ти си в позицията на съпругата, някоя друга 18 годишна открила ценностите на твоя мъж няма причина да мисли за теб. Naughty
Подкрепям!

# 86
Колко са се сменили ценосттите на сегашното поколение .
Харесвала го била имал пари кола неин тип.Мале мале.

И аз това се чудя! Това ли е най-важното в един мъж. Моят като го взех, нито имаше книжка, нито кола. И работа нямаше... Joy леле, че съм тъпааааа.... Joy
Между другото, гледам с моята щерка събота сутрин бате Енчо, еми да ви кажа, че всяко второ дете казва ,че мама и тати работят "парички"! Shocked Толкова ли е важно това??? Да, съществено е, но за едно тригодишно мисля, че е прекалено.
Момичето е на 18 год., била е малка по време на най-дивия капитализъм, какво да очакваме от това поколение??? Thinking

# 87
Ти си на 18 год. и кажи- речи нормално разсъждаваш.Ама онзи е на 35 год. , него не го разбирам.А, честно казано не ми и пука.
Аз много добре го разбирам. Явно  и той толкова струва щом се занимава с  18-годишни.Дое....ло му се е на човека, тръгнал да се доказва ,че още става и е вървежен ooooh!

# 88
Млада, най-вероятно симпатична, не особено умна жена.Секс. Разнообразие. Какво толкова има за разбиране?

# 89
Абе маце, разбра се, че не можеш да мислиш, вземи бегай оня батко да те пооправи, а може и на колата да те повози.

Общи условия

Активация на акаунт