Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 083
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

Глупости. Толкова ти е ъкъла.
Хайде, стига си драскала тук, излизай да надушиш някой запазен пес, че преди да се усетиш-  минала ти младостта, и то по кучешки.

# 61
"ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА МУ..." От къде на къде?! Аз ли съм тази, която трябва да мисли за жена му? Не. Това е негова работа. Той не е мислил за нея, когато е трябвало. Сега, когато е късно и аз няма да го направя?! Не ме притеснява, че има семейство, но ми омръзна всички да ми го натякват...

Моля те, не се натоварвай да мислиш и за жена му. Ще настане пълна каша в главата ти, пък и може да достигнеш до такива изводи, че съвсем да се объркаш и да прогониш 35-годишния дъртак с хубавата кола...
Най-вероятно жената е помислила за себе си, преценила е че ще го вземе такъв - осигурен, добре изглеждащ и по всяка вероятност мил в семейството си и ще живее спокойно и доволно. Пък за останалите му нужди ще се грижат девойчета като теб.

Това го написах, за да ти е спокойна съвестта и да не си гузна, че не мислиш за нея.
Иначе, съветът ми е - забавлявай се, сега ти е паднало! Ако можеш, омъжи се, до година- две, не по-късно, защото с всеки изминал ден на пазара излиза нова реколта и цената ти пада. След няколко години няма да има много мераклии да ти осигуряват стандарта, с който си свикнала - не че ще си престаряла и грозна, просто няма да си им в таргета. Повярвай, в тази среда в която си, възраст, започваща с 2..  не е интересна  Peace

Така че - недей да мислиш за жена му, по-скоро мисли как ти да станеш жена на някой, че да ти е спокойно и все така широко около врата

# 62
Лабрадор, това са прекалено сложни думички за нея, не и затормозявай главицата.
Между другото, някой няма ли да подхвърли още пуканки.
Popcorn
 vanessssa , естествено, че не знаят родителите й. Сигурно вкъщи се прави на послушно, ученолюбиво дете. Или поне девойките (хм...) като нея, които познавам са на принципа "само мама и тате да не разберат".
Лоли поп, няма какво да мислиш жена му. Ти не й бери грижата, ако ти си добре - тя е доста по. Заблуждаваш се, че нещо с нея куца. Най-вероятно си му просто за секс през свободното време. Ако търсеше да запълни липса, нямаше да е с някоя на нашата възраст, повярвай. И надявам се знаеш, че следването на 'девизи', казани от не до там умни манекенки, не е до там добра стратегия.

# 63
Стигнах до втора страница.
Мило момиченце, заради теб се включвам. Да ти споделя две неща с най-добри чувства.
1. Някой хубав ден ще си изпросиш боя.
2. Гнусна си.

Не мога да разбера какъв стандарт, какви изисквания, коли, пари и 5лв. на 18 години!!!
Не, не! Просто няма смисъл да коментирам!

# 64
И аз съм на мнението за курвалъка.Като го гледам днешното поколение ,вече мога да повярвам,че има и толкова глупави момиченца.Поне земИ да се продадеш за някой апартамент.Тя избрала за ресторантчета и коктейли ...Много ти е ниска летвата.Може би толкова са ти възможностите.И вида.

# 65
Послучай Китана, една позната си остана само със силикона и едно старо Пежо. А няколко години беше с един деди 60 годишен. Сега я е яд, иска и е се апартамент, ама нъцки

# 66
Послучай Китана, една позната си остана само със силикона и едно старо Пежо. А няколко години беше с един деди 60 годишен. Сега я е яд, иска и е се апартамент, ама нъцки
Sick hahaha милото...Как ли е бил секса?Бррррр.....

# 67
И аз съм на мнението за курвалъка.Като го гледам днешното поколение ,вече мога да повярвам,че има и толкова глупави момиченца.Поне земИ да се продадеш за някой апартамент.Тя избрала за ресторантчета и коктейли ...Много ти е ниска летвата.Може би толкова са ти възможностите.И вида.

Еееее не забравяй и хубавата кола! Може ли такова нещо от твоя страна?! Това е една от основните ценности.... Wink Толкова пъти бе спомената тая толкова хубава кола, а ти само коктейли и ресторанти..... Money

# 68
Ама тая кола да не е нейна бре?Негова е.Тя само си вози дупето с нея.И то само когато на мястото до шофьора не е жена му.

# 69
Ама тая кола да не е нейна бре?Негова е.Тя само си вози дупето с нея.И то само когато на мястото до шофьора не е жена му.

Да де, ама то не е толкова лесно подобно постижение да се возиш в хубава кола! То си  е гордост!

# 70
 милото...Как ли е бил секса?
При тази криза да говорите за апартаменти, не е хубаво тъй. А и за апартамент със сигурност се изисква повече "майсторлък", надали мацката има чак такива качества. Не съм чела Ивайла Бакалова да е давала съвети на тази тела.

# 71
Sick hahaha милото...Как ли е бил секса?Бррррр.....
Не ща и да си представям, ама съм го виждала на снимка Sick

# 72
Тя излизала дълго с него и на майтап го попитала дали е женен  LaughingОле, майко  ShockedТой бил точно нейн тип, имал хубава кола и на 35 години изглеждал добре за възрастта си-това ще го прочета на мъжа ми. Като му разправям, че е старичък вече, не ми вярва, а е даже на 36  Whistling
Майка ти ако те знае какви ги пишеш във форумите ще се отрече от тебе, честно.

# 73
Уау! Ивайла Бакалова - гуру в живота Joy
Като има такива тъпи мъже, ще има и хитри кучки, мдам...

hahaha Много хубав пример взима момичето, от малки се учат вече.  Mr. Green А кардиналният извод за " хитрата кучка" направо ме разби! Имаше една приказка " Хитрата сврака- с двата крака". Не ѝ го пожелавам...

# 74
Нищо ново под слънцето. Отдавна един умен мъж го е казал:"Сигурният признак, че роботите ще изместят хората, е, че жените първо се влюбват в колите, а след това-в притежателите им". Laughing
А жена му не мисли. Мисли за него-тя да не разбере. Че може да стане материално не толкова осигурен и с половината пари от колата. Тогава надали ще му се купува чак толкова готина(и скъпа естествено). Laughing

Общи условия

Активация на акаунт