Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 078
  • 705
  •   1
Отговори
# 345
Защо образованието да е виновно. На първо място са виновни родителите и възпинанието им. Какво може да даде училището на едно дете, което е разглезено от родителите си, което не знае какво означава "не".  Как очаквате един учител да има някакъв авторитет, след като ако направи забележка на "ЧЕДОТО" родителите ще дойдат да го заплашват или малтретират.
Вярно, че съм от "по - старото" поколение, но ние не смеехме да отговорим на учител. И какво, станахме нормални и разумни хора. Надявам се да възпитам децата си по същия начин.
Сега родителите се опитват да компенсират възпитанието със скъпи поддаръци и компенсират липсата на време за децата си с пари. Това е основната причина да има такива момиченца като Лолипоп.

# 346
Цитат на: desi1509 link=topic=411147.msg11805942#msg11805942 Но когато си [b
КЛОНКА[/b],може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.
Що пък парцал?
Абе учудвам се колко груби жени има в този форум. Много сте ми интересни, на живо пак ли сте така отворени или само по форумите сте силни  Thinking
В България живота направи младите девойки такива, няма к'во да ги виним.

И съм отворена, и съм самоуверена и със самочувствие да давам квалификации( по напред го направих). А понятието "девойка" с подобно поведение поне на мен не ми се връзва. Но "морал" отдавна вече стана мръсна дума, докато виж да си "курва" е толкова престижно. Никого не виня, вече казах, че всеки си живее живота, но след като една жена си търси облагите по този начин трябва да е готова да си понесе и негативите.

# 347
Родители също са виновни за образованието, защото на практика в училище няма ЧАЛГА образование, но повечето деца се възпитават по този начин. Факторите да разсъждаваш по този начин са много и комплексни. Изключения има и не е казано, че ако родителите са порядъчни и детето ще е такова, както и обратно.  Peace  Нещата зависят от семейната среда, външната среда, атмосферата в училището, заложбите на детето и т. н., и т. н., а кое ще надделее - един Бог знае!

И въпросът не е в секса с богатия женен чичко, защото много жени са правили тази грешка, когато са били млади и неопитни, а в усещането за нещата, в разбиранията и в разсъжденията на Лоли - именно за тях я "виня" (защото в крайна сметка всеки сам решава какъв избор да направи)!

# 348
На мен ми е много интересно мнението на Ксения...Толкова ли подценяваш качествата(не физическите ,да уточня специално за теб)на дъщеря си,че смяташ,че не би постигнала нищо в живота по никакъв друг начин,освен като кукла-играчка на разни дядовци със спаружени ***ове?Наистина ли не виждаш нищо друго стойностно в детето си?Горкото дете...

# 349
Loli PoPpPp,отново искам да попитам: Какви са разбиранията ти за "добър стандарт" и какъв стандарт имаше в къщи,на които си свикнала?
Моля,отговори!

Отново.
Все още се надявам,че ще отговориш! 

Добре.. Ще започна с това, че съм единствено дете в семейството и съм получавала всичко, което поискам /без изключение/. И не смятам, че това е грешка от страна на родителите ми.
Под "добър стандарт" имам предвид нормален стандарт на живот.
Не ми се иска да изреждам, защото вече ви се изчерпаха обидите срещу мен...
А относно едни други изказвания... За 2 месеца с приятеля ми сме правили секс веднъж.

# 350
  • Страната на чудесата
Ами така е, веднъж на 2 месеца женен мъж може да измисли разумен повод да отсъства Mr. Green
А иначе за сладките разговори по телефона или кратките срещи тип прелитащ гларус всеки ги може, ама щом ти харесва да се мислиш за по-специална, дерзай!
И пак, не, не мисли за жена му-той явно мисли за нея, а не е изключено и да му действащ благотворно за семейния му живот-по-чест секс у дома(така де-ти го подгряваш, жена му го консумира Mr. Green,) повече подаръци за съпругата(защото вината често развързва кесията на кръшкача) Изобщо-да не ти пука, нали това искаш да чуеш?!?

П.С. Лошо от страна на родителите ти, да те научат, че вниманието ти се купува на определена цена.

# 351
Лоли,
не сексът е всичко!  Peace  И дори да правите малко или никак, или пък много - това не променя нещата изобщо!  Naughty  Въпросът е в това как усещаш ситуацията. Аз вярвам, че има време да се промениш (както казах, всеки прави грешки), но това зависи изцяло от теб.
Но повтарям - за мен твоите разсъждения са неморални, а съм почти твоя връстница, която още иска да граби от живота с пълни шепи, която иска да има активен нощен живот по заведенията, която е по-скоро близка до теб, отколкото до "закоравелите домакини"! И все пак!  Crossing Arms

П. С. И на мен ми е интересно мнението на Ксения! Странно ми е даже!!! Аз мисля, че жените могат да постигат много и без да са секс-играчки!

# 352
... За 2 месеца с приятеля ми...

Бе... к'ъв приятел?! С приятели бизнес не се прави, не знаеш ли.

# 353
Брей, тя все по-забавна става темичката, наистина е за пуканки. Лолипопче, намери си някой на твоята възраст, ще видиш, че е по-забавно, а и ще е "по-запазен".

# 354
Ще започна с това, че съм единствено дете в семейството и съм получавала всичко, което поискам /без изключение/. И не смятам, че това е грешка от страна на родителите ми.
Жалко, че родителите ти са те възпитали така. Ясно е, че не знаеш какво е да се потрудиш /креватните изпълнения не ги броим/, за да получиш нещо. Пътят по който си тръгнала, най - много да те заведе след някоя и друга година до околовръсното или на централна гара.

# 355
Не се нервирай Л.П, та това е "бг-мама", жените са в режим да бранят семейството и себе си.

Аз лично предпочитам, ако той ходи с още някаква там, тя да мисли за тия неща. "Другата" не е моя работа.
(А и най-мразя някоя си да ми се държи като титуляр по сметка. Като е ходила с него малко по-дълго, това не я превръща в идеалната му половина и сродна душа)

# 356
  • Пловдив
Разбира се, че не трябва изобщо да мислиш за жена му!!! Жена му си му е жена, ти си го консумирай без никакви задръжки. Хората сме хора, но преди всичко сме животни, а договорните отношения са само за финансово или обществено обезпечаване.

P.S. Малко ти завиждам, защото на мен все необвързани ми се лепят, което ме притеснява.

Ако някой ден си в ролята на жена му, ще те питам като пуснеш тема "Изневерява мииии Cry  Cry  Cry"

И кое те притеснява, че е необвързан ???

# 357
Не се нервирай Л.П, та това е "бг-мама", жените са в режим да бранят семейството и себе си.

Аз лично предпочитам, ако той ходи с още някаква там, тя да мисли за тия неща. "Другата" не е моя работа.
(А и най-мразя някоя си да ми се държи като титуляр по сметка. Като е ходила с него малко по-дълго, това не я превръща в идеалната му половина и сродна душа)

"Ходила"??? От както излязох от училище не съм се изразявала по този начин.

# 358
  • Пловдив
Браво бе, xenia, само на това ли успя да научиш и възпиташ дъщеря си newsm78, да е хитра курва Money евала.

Да бе, като те четях, помислих, че си 20 год хлапачка. Изумих се, че си майка и даваш такъв съвет на дъщеря си  Rolling Eyes Да, съгласна съм- и аз бих я съветвала да излиза, да се влюбва, да трупа опит, но някак си по естественото стечение, а не давай, дръж, хващай и използвай мъжете чрез секс за материални облаги, тоест "хитра курва".

# 359
И съм отворена, и съм самоуверена и със самочувствие да давам квалификации( по напред го направих). А понятието "девойка" с подобно поведение поне на мен не ми се връзва. Но "морал" отдавна вече стана мръсна дума, докато виж да си "курва" е толкова престижно. Никого не виня, вече казах, че всеки си живее живота, но след като една жена си търси облагите по този начин трябва да е готова да си понесе и негативите.
Те тук всички болшинството дават квалификации, така че не се чувствай специална.

Общи условия

Активация на акаунт