Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 047
  • 705
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Такааааа, обособиха се следните въпроси към авторката:
1. С каква коса е?
2. Колко кг. е?
3. Коя зодия е?
4. Каква кола кара - марка и години?
5. С какъв инструмент работи?  Mr. Green

Дайте да спретнем един въпросник направо  bowuu

Абе, направо да даде линк към профила му в гепиме. Mr. Green

# 331
И аз помолих да се похвали, когато тоя й купи кола, ама...засега май не се кани.

Много е важно в живота хората да имат достатъчно, за да не ги блазнят чуждите коли и подаръчетата.
Наистина не е ясно на какъв стандарт е свикнала Лоли в дома си, но със сигурност мога да заявя, че момичетата, които са добре материално в семействата си, не се впечатляват от дрънкулките на мъжете.
НА 18 е нормално момичетата, които имат висок семеен стандарт, да имат собствена кола. Нормално е и да се целят в престижни университети, където да попаднат сред свои връстници - деца на богати родители. И да се чифтосват помежду си.
А после и да се женят.

Но когато си бедно девойче, не ти остава нищо друго, освен да изтъргуваш поне младостта си, защото тя е вървежна и компенсира липсата на красота, да речем. В този смисъл, аз не съдя Лоли. Явно е осъзнала, е й остават още 2-3 години, докато все още може да поседне в нечия хубава кола. В тези години трябва да си разиграе картите добре, за да може да се сдобие със собствена, щото после ще е сложно, ако трябва да си я купува сама. Или да я изплаща с благоверния на вноски от заплатата. Mr. Green

КЛОНКА,може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.

# 332
Цитат на: desi1509 link=topic=411147.msg11805942#msg11805942 Но когато си [b
КЛОНКА[/b],може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.
Що пък парцал?
Абе учудвам се колко груби жени има в този форум. Много сте ми интересни, на живо пак ли сте така отворени или само по форумите сте силни  Thinking
В България живота направи младите девойки такива, няма к'во да ги виним.

# 333
Ааа - въпреки че много харесвам постовете на КЛОНКА, тук не съм съгласна с нея.  Naughty

Аз не съм от богато семейство, но никога не съм искала да съм СТОКА, а съм искала САМА да постигам нещата, защото, както каза една съфорумка по-горе (извинявам се, че забравих коя е  Embarassed ), победителките са тези, които имат качествата сами да извоюват победите си благодарение на умствените, характерните и така да се каже лидерските, войнствените си качества, а не благодарение на креватните си умения!

На 21 години съм, на кандидатстудентския си изпит изкарах 6.00, имам си детенце на 1 годинка, живея в Студентски град с баща й (също небогат), с когото бяхме лудо влюбени и се оженихме по любов! Имаме планове, мечти, цели и знаем как да ги постигнем, но преди това трябва да завърша образованието си. Целите ми са ясни, знам пътя до тях и знам, че ВЕЧЕ СЪМ ПОБЕДИТЕЛКА, защото съвсем сама съм постигнала всичко без да се налага да се продавам! АЗ СТРУВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ДРЕШКА, БИРА И ВОЗЕНЕ В ХУБАВА КОЛА!!! КОЛАТА ЩЕ СИ Я КУПЯ САМА!  bowuu

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 13:00 от Pavlina Nikolova

# 334
Не животът ги прави такива, а семейното възпитание. 

# 335
Цитат на: desi1509 link=topic=411147.msg11805942#msg11805942 Но когато си [b
КЛОНКА[/b],може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.
Що пък парцал?
Абе учудвам се колко груби жени има в този форум. Много сте ми интересни, на живо пак ли сте така отворени или само по форумите сте силни  Thinking
Какво е направил животът и с кого!? Crazy Мисля и ний сме тука расли. Mr. Green
Зависи от приоритети и ценности, де намеси и живота, и отечеството чак!?
А ако едно момиче си въобразява, че ще излезе обогатено от подобна връзка, лъже се, според мен. Или връзката се свежда до луксозни екстри от време на време и секс на поискване от господина!?

# 336
  • София
КЛОНКА,може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.
Къде отиде себеуважението на всички нас?
Нима всички не сме част от една консуматорска култура?
Кого заблуждаваме?
Всичко се търгува. Това е. Жалко или не - факт.
Всеки ползва потенциала, който има.
Лоли има влечение към скъпи коли и дрънкулки. Иска да виси в "Шоколад" и да коментира новите си играчки със себеподобни.
Социалният й статус от семейството не й го позволява, значи трябва да си го достави по друг начин. Ако не е и особено хубава, просто задължително трябва да изтъргува младостта си.
Няма нищо шокиращо в тая работа. Това се случва тук-и-сега. Ежесекундно. И ние сме част от него. Не ни остава нищо друго, освен да подсигурим децата си достатъчно, че да не им се налага да се кефят на колите на разни чичковци. Но да очакваме да не харесват лукса, ще ни е много трудно. Той се натрапва много агресивно отвсякъде и се е превърнал в самоцел.

А ако някой си мисли, че подобни момиченца са виновни за проблемите, които имаме с мъжете си, то не е така. И това е култура. Твърде много комплекси имат родните ни мъже и твърде много държат да притежават атрибутите на криворазбрания просперитет - хубава кола и млада мацка в нея, например. Това е културата в момента по нашите земи.

# 337
Лолипоп,не ги слушай тези закоравели домакини,със стари разбирания
Мисли за себе си,изживей мига,граби с пълни шепи от живота-сега ти е времето,и не мисли за жена му,той не мисли за нея-та ти ли да я мислиш
Само не се задълбочавай,защото после боли

Какви домакини, какви пълни шепи, какви пет лева!!!!!!!Това е гнусно и ако някой ден/дай боже/ имам и дъщеря надявам се да не мисли така и да не разбира така живота и мига!!!Боже, боже, колко различни ценности системи!

# 338
  • София
Къде бил купона  Mr. Green

# 339
Ааа - въпреки че много харесвам постовете на КЛОНКА, тук не съм съгласна с нея.  Naughty

Аз не съм от богато семейство, но никога не съм искала да съм СТОКА, а съм искала САМА да постигам нещата, защото, както каза една съфорумка по-горе (извинявам се, че забравих коя е  Embarassed ), победителките са тези, които имат качествата сами да извоюват победите си благодарение на умствените, характерните и така да се каже лидерските, войствените си качества, а не благодарение на креватните си умения!

На 21 години съм, на кандидатстудентския си изпит изкарах 6.00, имам си детенце на 1 годинка, живея в Студентски град с баща й (също небогат), с когото бяхме лудо влюбени и се оженихме по любов! Имаме планове, мечти, цели и знаем как да ги постигнем, но преди това трябва да завърша образованието си. Целите ми са ясни, знам пътя до тях и знам, че ВЕЧЕ СЪМ ПОБЕДИТЕЛКА, защото съвсем сама съм постугнала всичко без да се налага да се продавам! АЗ СТРУВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ДРЕШКА, БИРА И ВОЗЕНЕ В ХУБАВА КОЛА!!! КОЛАТА ЩЕ СИ Я КУПЯ САМА!  bowuu

Ето за това иде реч!!!! Hug БРАВО!!!!!!!!!

# 340
  • София
Момичета, аз не се възторгвам от избора на Лоли!!!
Естествено, че е тъжно да гледаш едно не богато и не красиво девойче как драпа към "Неро" с всички средства.

Ама като това го влече, к'во да се прави. Mr. Green

И отчетете факта, че Лоли не мисли, че се продва, много ви моля!!!
НА нея й харесва така. Хубаво й е.

# 341

В България ЧАЛГА образованието направи подрастващите толкова елементарни! Не живота!  Naughty

# 342

В България ЧАЛГА образованието направи подрастващите толкова елементарни! Не живота!  Naughty
Б*си колко съм съгласна с това!

# 343

Аз не съм от богато семейство, но никога не съм искала да съм СТОКА, а съм искала САМА да постигам нещата, защото, както каза една съфорумка по-горе (извинявам се, че забравих коя е  Embarassed ), победителките са тези, които имат качествата сами да извоюват победите си благодарение на умствените, характерните и така да се каже лидерските, войствените си качества, а не благодарение на креватните си умения!

На 21 години съм, на кандидатстудентския си изпит изкарах 6.00, имам си детенце на 1 годинка, живея в Студентски град с баща й (също небогат), с когото бяхме лудо влюбени и се оженихме по любов! Имаме планове, мечти, цели и знаем как да ги постигнем, но преди това трябва да завърша образованието си. Целите ми са ясни, знам пътя до тях и знам, че ВЕЧЕ СЪМ ПОБЕДИТЕЛКА, защото съвсем сама съм постугнала всичко без да се налага да се продавам! АЗ СТРУВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ДРЕШКА, БИРА И ВОЗЕНЕ В ХУБАВА КОЛА!!! КОЛАТА ЩЕ СИ Я КУПЯ САМА!  bowuu

Ето за това иде реч!!!! Hug БРАВО!!!!!!!!!

Благодаря!  Embarassed Hug  bouquet

П. С. Имах две правописни грешни, които редактирах, след като вече ме беше цитирала.

# 344

В България ЧАЛГА образованието направи подрастващите толкова елементарни! Не живота!  Naughty
Б*си колко съм съгласна с това!

И аз!

П. С. И не казвам, че не съм бъркала, че не съм правила глупави грешки - правила съм и то много, но никога не съм разсъждавала като Лоли, защото нейните думи и начин на изразяване просто ме хвърлят в шок!

КЛОНКА, права си, че тя не се приема като стока, но на практика Е такава!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт