Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 050
  • 705
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Лоли, аз ще те замоля, като ти купи кола тоя, да се похвалиш. Mr. Green

# 241
Браво бе, xenia, само на това ли успя да научиш и възпиташ дъщеря си newsm78, да е хитра курва Money евала.

Предполагам че не съм успяла. Confused Колко говоря непрекъснато да ползва и да хвърля, но то не възприема. Има някаква природна заложеност вероятно, която не можеш да моделираш с възпитание. Де да можеха децата да се учат от опита на родителите, но уви! Някои умни жени правят невероятни кариери с помощта на заспали мъже-любовници стига да имат достатъчно мозък в главата да се възползват от природните си дадености и леглото. Други са вечно наранени и изоставени, вечно самотни и комплексирани.
Само в ръцете на жената е да реши от кой "отбор" да бъде.

# 242
Идвам да се попързалям и аз  Laughing

... Щом ми е обърнал внимание, значи нещо с жена му куца...

Значи, ако нищо не куца с жена му, той никога нямаше да ти обърне внимание.
И значи, самата ти не си повод някой да ти "обръща внимание". Жалко (за теб).

Тогава, се връщаме на основния ти въпрос. Да, трябва да мислиш за жена му. Току виж решила да подобри нещата между тях и край на твоето возене в лъскавата кола Joy.

# 243
Как ли ходи по улиците това момиче под ръка с този чичко? newsm78
Вероятно на 2 метра разстояние.... Thinking

Не знам дали е курва, или пък не.
Все тая е дали е влюбена, или пък не...
Едно ми е ясно- това е най- малкото срамно,
да не кажа гнусно. Та той може да й е баща!

И аз имам дъщери. Две.
Верно, по- малки са от авторката,
но никога не бих ги подтикнала към подобна връзка.
Независимо какъв е мъжът. Извратеняк!

Като виждам как се носят днешните 18год. не мисля ,че по улиците разликата във възраста се забелязва.

# 244
Браво бе, xenia, само на това ли успя да научиш и възпиташ дъщеря си newsm78, да е хитра курва Money евала.

Предполагам че не съм успяла. Confused Колко говоря непрекъснато да ползва и да хвърля, но то не възприема. Има някаква природна заложеност вероятно, която не можеш да моделираш с възпитание. Де да можеха децата да се учат от опита на родителите, но уви! Някои умни жени правят невероятни кариери с помощта на заспали мъже-любовници стига да имат достатъчно мозък в главата да се възползват от природните си дадености и леглото. Други са вечно наранени и изоставени, вечно самотни и комплексирани.

Може би се учи от опита на баща си???

# 245
xenia, не разбрах, от кой отбор би желала да е дъщеря ти?

# 246

Дано е така както казваш, иначе много ми допадаха някой твои постове, но този по който пуснах този коментар направо ме втрещи жена Shocked.

# 247
xenia, не разбрах, от кой отбор би желала да е дъщеря ти?

Във всеки случай не от отбора на губещите и наранените. Нито един родител не желае лошото на детето си.
Законите на сексуалното привличане никой не е отменял. Този свят се управлява от секс, власт и пари. Умните хора се възползват. На тази крехка възраст е време вече да се учи на неща които помагат да стигне победител към финишната цел. Да се отраква в леглото и в женските хитрости, в начините на манипулиране чрез тяло и сексуален нагон. Да се обучи до съвършенство в сексуалните ласки, да получи необходимия опит, и после мъжете са им в краката.

А сърцето да пази ревниво и да внимава на кого го подарява. И когато се влюби, да е направила верния избор. Пък верния избор става не само с късмет, но и с опит.

# 248
... да е направила верния избор. Пък верния избор става не само с късмет, но и с опит.

Колко (опит)?

Според теб.

# 249
... Да се обучи до съвършенство в сексуалните ласки, да получи необходимия опит, и после мъжете са им в краката ...

За това съм с две ръце, ама защо точно с човек, който има семейство? Да не са свършили мъжете  Laughing
Човек трябва да има принципи и да мисли преди всичко за себе си, да правя нещо и да съм принудена да се крия като мишка в дупка, е, няма да стане  Sick а и тя като гледам е с него основно заради парцалките и колата, айде да се научи да изкарва пари, пък отракването в леглото да го прави отделно, без едното да има връзка с другото, защото си е ...  Laughing

Но, ако става въпрос за чувства, тогава няма женен/неженен, в нейния случай обаче няма такова нещо ...

П.П. Всички с 35 годишни съпрузи да направят основна проверка  Joy

# 250
"Да се отраква в леглото и в женските хитрости, в начините на манипулиране чрез тяло и сексуален нагон. Да се обучи до съвършенство в сексуалните ласки, да получи необходимия опит, и после мъжете са им в краката."

Кой и какво обаче е гаранция, че чичкото с паричките и лъскавата кола ще я отрака в леглото, според мен по би я ползвал за задоволяване на собствените си потребности, то не му стига че вкъщи пред жената трябва да се представя добре ами ще се пъне и пред тая пикла дето и стига да я повозят в лъскава кола и да и хвърлят някой лев.
Женските хитрости са заложени във всяка жена друг е въпроса колко рационално могат да ги ползват, въобще не е необходимо да си вдига краката където и поискат за да е победител в живота.

# 251
  • София
... Да се обучи до съвършенство в сексуалните ласки, да получи необходимия опит, и после мъжете са им в краката ...

Абе, глупости. Няма значение колко е "опитна" и "съвършена" в ласките. Като стане на 23-25, трябва да смени ще не ще типа мъже. Щото те си бръмчат на 18-годишни.
Ще са й в краката - гънци!
На 28-30 трябва да е убийствена хубавица, че някой да й даде шанс да си изяви опита и съвършенството. Mr. Green

А мацката очевидно тук изживява фантазиите си и пробва колко смайващо въздействащи са лексиконните фрази на местните мутро-манекенки, които са оборотни в рамките на 3-4 години. Между 17 и 21. Mr. Green

# 252

Абе, глупости. Няма значение колко е "опитна" и "съвършена" в ласките. Като стане на 23-25, трябва да смени ще не ще типа мъже. Щото те си бръмчат на 18-годишни.
Ще са й в краката - гънци!
На 28-30 трябва да е убийствена хубавица, че някой да й даде шанс да си изяви опита и съвършенството. Mr. Green

Нека мени типовете непрекъснато. Да види от всичко- сега му е времето. За "убийствената хубавица" не съм съгласна. Мъжете лепят към тази, от която излизат сексуални флуиди, а не към убийствени хубавици.
Опита и съвършенството в ласките е от съществено значение. За незабравим секс  човек е способен на всичко.

# 253
И като мени типовете непрекъснато, накрая ще си има такова реноме, че само старци ще я търсят да и опитат съвършените сексуални ласки, пак ти казвам вдигането на крака не ти е гаранция за успех в живота.

# 254
  • София
Ксения, май не си съвсем наясно какъв тип жени харесват мъжете с пари в България/не говоря за малкото, които имат високи изисквания и търсят партньорка, а не просто мацка/.
Та тези мъже изобщо не се вълнуват от флуиди и от секса, който правят с въпросната особа. Тя трябва да е хубава, много хубава, много млада и много ефектна. Щото си я разхождат като част от интериора на колата, като аксесоар, като имиджов предмет. Щото може да е вълшебница в леглото, ама ако е "дърта" сдухана и грозновата, ходи та обяснявай на аверите к'ви чудеса от храброст сътворява в леглото. Ако мацката не е млада и хубава, значи мъжът е лузър. Това е.

Говоря за типажа мъже, които авторката харесва.

Общи условия

Активация на акаунт