Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 059
  • 705
  •   1
Отговори
# 435
"Гранд де лукс" била ключовата дума... Това обяснява много  ooooh!
Е, поне дано няколко години в университета я поошлайфат... щото иначе рискува докато прави ... пиар... на някой бъдещ клиент, да попадне на такъв, който да спомене Стравински, примерно, ни в клин, ни в ръкав, и наш'та мома да се чуди дъъъълго тоя дали е важен, и дали има запазено сепаре в Гранд де лукс  ooooh! ooooh! ooooh!
И съвет - ако наистина искаш да впечатлиш с уиски, избери нещо, чието име да започва с Glen ...

# 436
Я кажи след синьото Джони колко пъти те опатка?
Или е все така слаба ракия - 2 пъти месечно?

# 437
  • София
"Гранд де лукс" била ключовата дума... Това обяснява много  ooooh!
Е, поне дано няколко години в университета я поошлайфат...
Е, ако е СУ, няма как да не се поошлайфа, то още навремето много изпити се вземаха в "Дали", може традицията да се е запазила. Mr. Green

Или е все така слаба ракия - 2 пъти месечно?
Един път на 2 месеца!
Ти направо го овътри с цели три пъти. Mr. Green

# 438
  • София
да седнеш във ВИП зоната...
Не ВЪВ ВИП зоната, НА ВИП сепареТО/явно е едно-единствено според мацката/, ако обичаш, не се изказвай неподготвена, не ги разбираш тези работи. Naughty
Огорчена и много, ма много засегната си подвивам опашката и започвам да спя. А теб като не те срам, зарязвам НА ВИП сепареТО и не ядосвай авторката, че ще видиш Джони само през червен етикет  Mr. Green

# 439
Леле..!!!29 страници коментари,като повечето са само от последния ден!Лолитопче,май трябва да ти връчим медал за развиване на форумната дейност!Не бях срещала толкова дискутирана тема!
  Няколко предложения от мен?Това,което правиш в момента,честно казано наистина не е рядко срещано и признавам ,че ме плаши мисленето на твоето поколение...е като процент ,разбира се.Няма,повтарям-НЯМА толкова ценна материална придобивка,която да оплаща разрушаването на ценностната система,самоуважението и най-вече посяването на пътя на собствения ти живот.Защото съм съгласна,че като станеш на 30 ще се радваш на "добре запазен дядка с милиончета в сметката".Имам мъж(слава богу на 46,така че не се чудя дали не е героя на твоята приказка).Изключителен интелект,душа,личност.Обичам го от 23 години.Кола нямаме ,вила също,но това,с което се даряваме взаимно мога само да ти го пожелая да имаш късмета да опиташ.Май сме успяли да възпитаме децата си(дъщеря на 22 и син на 20) в нещата,които са действително важни в живота,а те определено не са материални.Сега искаш разходки,парцалки ,някое лъскаво стъкълце,но като станеш на 25  дали няма да си кажеш,ако продължаваш в тоя дух-божеее,всички ли мъже са такива прасета?!Ами не са,ама ти ще си избираш все такива,просто те тегли натам.И още нещо,сори за дългия пост-това,което постигнеш сама,в което си вложила труда си( свирка и вдигнати крачета не се броят) ще те направи много по-уверена и щастлива.Учи,развивай се и надрасни,ако можеш безумното си комерсиално-лапешко мислене.

# 440
Един път на 2 месеца!
Въххх, к'ви са тия мъже, дето плащат четири цифрени суми за Джони, само за едното шибане на 2 месеца?  Thinking
Направо не преставам да се чудя к'ви ли други качества има, освен природната тъпотия?

# 441
  • София
Въххх, к'ви са тия мъже, дето плащат четири цифрени суми за Джони...
Ти по-добре питай к'во е това Джони, дето е четирицифрена сума. Mr. Green

# 442
Абе, аз току-що писАх, някой така светкавично да ми е трийнал поста?

# 443
Въххх, к'ви са тия мъже, дето плащат четири цифрени суми за Джони...
Ти по-добре питай к'во е това Джони, дето е четирицифрена сума. Mr. Green
Eeee, хубава работа. Как какво?  Rolling Eyes
Явно е специална селекция с черно-син етикет. `Ма аз отде да знам, като не `одим у ВИП баровете?

# 444
Един път на 2 месеца!
Въххх, к'ви са тия мъже, дето плащат четири цифрени суми за Джони, само за едното шибане на 2 месеца?  Thinking
Направо не преставам да се чудя к'ви ли други качества има, освен природната тъпотия?

Не бе, разкарва го хлапето със себе си да се фука пред приятелите, а иначе не си пада по нея...

# 445
  • София
Явно е специална селекция с черно-син етикет.
Пак не следиш мача.
Не е с черно-син етикет, а "черно/синьо Джони". Каквото и да означава това. Mr. Green

# 446
Не е с черно-син етикет, а "черно/синьо Джони". Каквото и да означава това. Mr. Green
Аджеба де. Не е ли едно и също?  Mr. Green

# 447
  • София
Абе, аз току-що писАх, някой така светкавично да ми е трийнал поста?
Това е мираж, мадам Mr. Green
Пиши пак, де!

# 448
  • София
Аджеба де. Не е ли едно и също?  Mr. Green

Съдейки по цената, явно - не. Crazy

# 449
Оххх, Клонке, много са сложни за мен тез ВИП сепарета и сини Джонита. К'во да праИш, съдба.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт