До кога готови пюрета?

• 2 228
  • 20
  •   1
Отговори
Дъщеря ми е на 1г. и 2м. Все още предпочита за основно ядене готовите месни пюрета на Гербер. Питам се дали са достатъчно хранителни за нейната възраст и до кога мога да ги давам?

# 1
  • София
И моята беше така - този Гербер... едва я приучих към детска кухня, но изчаках сама да поиска. И до сега предпочита Гербер пред кухнята.
Според мен проблемът в пюретата на Гербер не е дали са хранителни или не, а че съдържат доста домати и моркови, които съдържат каротин. При нас от това ситната беше добила оранжев тен.

# 2
Нека си ги яде, щом й харесват. Синът ми до 3г и половина ги яде  Crazy

# 3
Моята като стана на годинка и вече почна да им се муси и да не ги иска. Но ако бебето ти ги яде, не се притеснявай. Simple Smile

# 4
  • София
Алекс също хапва готови пюрета. Гербер и на мен ми харесват (на мирис). Вкусни са. Щом си хапва, нека ги хапва.
Аз мисля да пробвам малкият с кухня. Да видя дали няма да се върна на готовите пюрета. Или ще готвя аз.

# 5
  • Австрия
Ние веЧе сме на обшта храна ,аз готвя,но като ме домързи давам пюре на хипп ,все оште ги яде Blush
на година и половина сме

# 6
Нека си ги яде детето, синът ми е на кухня, но събота и неделя яде на Гербер и Алете детските менюта - обожава ги Heart Eyes
За почивките сега на море и планина ще яде основно тях Sunglasses. Смятам, че са достатъчни Peace

# 7
Не виждам смисъл да се притесняваш.Моето дете е на почти същата възраст и също е изключително само на готови храни. PeaceОнзи ден педиатърката ми каза, че пюрета могат да се ядат до 3 годишна възраст.

# 8
Все още давам готови пюрета на Хип,Семпер или Гербер.Харесва ги все още и го засищат.

# 9
Щом му харесват,давай му.Аз тук таме купувах още по някое месно.Иначе готвех.

# 10
Щом й харесват, давай й. Simple Smile Дъщеря ми си има 3-4 любими пюрета и от време на време й разнообразявам менюто с тях. Когато я записах на кухня, не е имала проблеми с прехода от пюрета към готвена храна.

# 11
Моят син още си ги хапва с удоволствие, купувам Хипп, Гербер, Алете, Семпер. Не виждам проблем, щом детето ги харесва.
Като отидем на море ще изкара основно с менюта от бурканче, вижда ми се най-сигурно и удобно.

# 12
  • Sofia
До когато не ти се готви или не тръгне на ясла или градина.  Grinning Стига количеството да е съобразено с възрастта няма лошо да яде пюрета. Ама все пак е добре да свиква и на по-едра храна. А и имай предвид че колкото по-големи стават, толкова по-трудно свикват на нови неща. Така че ако карате само на пюрета до 2-3 год не знам после как ще го научиш да яде обща храна.

# 13
  • Монтана
До като ги яде до тогава дъщеря ми гия яде до 4г зеленчуковите и местните и до 5г плодовите дори като тръгна на ясла на 1г8м съм носила пюрета защото не искаше яденето в яслата а то беше хубаво сега и бебка си яде с удоволствие всички пюрета.

# 14
Дъщеря ми признава само пюретата на Гербер-ядеше ги всеки ден до 1год.2мес.
След това я записах на детска кухня,но в събота и неделя й давам пюре на Гербер-изяжда по
2 бурканчета от малките/130 гр./

Общи условия

Активация на акаунт