Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
-
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
-
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
-
Какви са причините за прилагането на инжекции на бременни с близнаци?
-
Какво представлява тръбичката вътре в B-free бутилките за хранене и дали си струва да се закупят?

Някои които е раждал знае ли дали в цената от 900 лв за нормално раждане е включена и епидурална упойка или се плаща допълнително??? и така и не разбрах как става"уговорката с доктора които искам да ми овди раждането. Аз си го познавам ама как да ида да му кажа "как ще ми гарантираш че ще дойдеш като почна да раждам " все си мисля че трябва да му се дадът пари за да е сигурно. На мъжа ми сестра му е раждала при него и все ми казва "аз се бях уговорила с него", ама как точно се е уговорила не ми е удобно да я питам...Много ми е чудно
И аз се наспах рано рано ази сутрин. Заспах късно , станах рано, май ще увяхна следобяд ама да видим.
снощи например докато седя и като взе да се дупи, поне така ми се срува де, че беше дупе, като започна да ми се издува от едната страна ....
а таткото само гледаше и се смееше....
.
- две теми близо.Пускам малко снимки и изчезвам.До после 
за всички!