Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
-
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
-
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
-
Какви са причините за прилагането на инжекции на бременни с близнаци?
-
Какво представлява тръбичката вътре в B-free бутилките за хранене и дали си струва да се закупят?

а трябва да го свърша преди август, че малката остане ли в къщи няма как да стане
Аз е сега се прибирам , бях малко на разходка. Ама голям ад е в тая жега ви казвам, уж отидох до МОЛА да се разходя на хладно, ама явно само докато отидох се уморих. Там колко да съм пощъкала 1 час и краката ми бяха леш. Килцата ли ми тежат , жегата ли незнам- май и двете
. На прибиране реших да ида до Пигис Хаус- готиное там. Пак направих малко покупки за бебка и с 300 зора се прибрах . Най кошмарното беше че излизайки от Пигис Хаус се опитвам да си сваля прозорците на колата ама не става , а така беше напекло вътре ... направо полудях
веднага се замислих как ще се прибера сега. Не мога да карам в тази сауна . Уж отворих малко да се проветри , но в момента в които затворих и въздух не мога да си поема. Добре че вече бях близо до вкъщи (5 мин с кола) . Ама ми се разказа играта. На всеки светофар, на който чаках отварях направо вратата. Хората кои знае какво са си мислели" тая ще скача ли"
. ох .. сега ми е смешно ама одеве направо.... Иначе купих на бебка един комплект за креватчето- чершаф, калъвка и плик- розов на мечета- мн сладъ, взех едни ританки и блузка. Цените на някои неща обаче са доста по завишени в сравнение примерно със Вис Виталис. Незнам обаче какви шишета да взема, продават по отделно , комплекти, ама как да преценя кое е добро. Имаше едни с една тръбичка вътре за темературата , какво точно показва тая тръбичка и дали си заслужава. Гледах на Авент шишетата ми се виждат че са на сравнително добри цени-10 12 лв--нормало
А и нещо друго съм се сетила... може ли да се преварява водата на бебето в тези електрическите кани които са сега мн масови, нашата ни върши идеална работа , само че незнам дали е подходяща за бебето????
Аз пак трябва да се поограничавам с хапването, че кантара пак ме шокира
! Дали пък не е от задържане на течности? Май трябва да спра съвсем солта
Здравейте милички!Влизам да се разпиша ,че отдавна не съм писала.В къщи клавиатурата ни нещо се прецака,та сега пиша от магазина.Реших и аз да се направя на работна
,че на скъпия му идва малко нагорнище.