Септември `09 - 30

• 12 628
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
ок. щесе опитам да доида но не обещавам ATRAKCIA

# 76
Днес  бяхме на "отворени врати" в Тина киркова с kiarra, а преди това се видяхме и с maliby, големи сладурани са Simple Smile
Ми какво да ви кажа момичета - болница като болница, някои мами писаха, че е много мизерно и са разочаровани, но все  пак това е болница, а не 5-звезден хотел - не ми се видя толкова мизерно, просто нормална българска болница, не съм очаквала нещо повече от това. Показаха ни предродилна зала, родилната не можахме да я видим, защото една мама тъкмо беше родила и не беше удобно да се намъкнат 10-тина жени, после ни показаха вип-родилните зали и залата с ваната. Посъветваха ни да ограничим багажа до минимум и общо взето това беше - аз очаквах по обстойна обиколка, но всичко продължи десетина минути.

# 77
  • София; Дружбето
Triniti, честита годишнина Hug
dundito, не можах да намеря снимки на випа в сайта им, много странно. Аз без да видя не бих дала 60 лв честно казано Rolling Eyes
Днес цял ден оправям един комп, направо ми се отщя. А като знам, че и моят е за преинсталиране ooooh! а трябва да го свърша преди август, че малката остане ли в къщи няма как да стане
malta стискам палци бебчето да се задържи възможно най-дълго в коремчето ти Hug

# 78
Здравейте мами и от мен... Ние се пренесохме, нямахме интернет до сега но вече съм на линия и ще ви чета всеки ден... Пропуснала съм да кажа че от 3д ни казаха че ще е момченце и искам да помоля за едно синьо щъркелче на 28 септември.. Имам един въпрос коя от вестителките да си избера, имайки предвид късния ми термин??? Бях чела но вече не мога да го намеря къде беше... Иначе ние сме добре с бебока, дебелеем си, утре сме на изследвания защото захарта в кръвта ми е висока и така ме хвана срам сещайки се за всичките сладки неща, които съм изяла....  Embarassed  Ама той мъжа ми пак реагира добре и не ме нахока, знае че цял живот все на диета съм била и сега си отмъстих .... дано да няма никакви последствия за бебчо...
Та стискайте палци... и до утре
Само един въпрос още как е цялото име на Тина Киркова?? Защото имам чувството че се казва по друг начин или греша???

# 79
Може ли паролата за снимките?? Благодаря..

# 80
Maria27, добре дошла и влизай по-честичко Simple Smile Името на Тина Киркова е "Първа акушеро-гинекологична болница Света София" - преди 1994 г. се е казвала Тина Киркова, но повечето хора, включително и аз продължаваме да я наричаме така. Ще ти пратя паролата за албумчето на ЛС.
Според мен е най-добре да си избереш не една, а две вестителки и да осведомиш и двете за щастливото събитие, защото е Божа работа коя кога ще тръгне да ражда, та нищо чудно и вестителката да е в болница по това време Simple Smile

# 81
Здравейте и от мене, отдавна не съм влизала, ама попътувахме малко с мъжа ми, докато не съм станала 300 кила, та за това. Само за протокола и нашето ще е момче, живот и здраве, та може и на мене едно синьо щъркелче. Хубава вечер и от мене и по - малко щъкане по жегите.   bouquet

# 82
Здравейте и от мен мамчета! Честито на тритити   bouquet пожелавам ти миличка много , много здраве,  любов и на финала едно здраво и хубаво бебенце!
Аз  вчера Ви писах че от днес излизам в болничен, но трябва да полежа в болница 5 дни , та ходих аз днес но преди малко викнах мъжа ми да си ме прибере нямало легла и трябваше да спя с една друга бременна жена и двете с тия пупи Shocked направо не знам , та реших да се прибера пък утре рано сутрин ще отида пак. Иначе направих снимка на бебчо , слушахме сърчицето и така с две думи бебчо е ок от което съм страшно щастлива!
Е от мен това утре пак ще пиша , сега вече имам време да Ви пиша сладурани, не само да чета!
Може ли и на мен да ми пратите паролата за албумчето.
Има ли някоя мама от Монтана тук?
Пожелавам Ви лека вечер ! Hug

# 83
Здравете пак  love001 Аз е сега се прибирам , бях малко на разходка. Ама голям ад е в тая жега ви казвам, уж отидох до МОЛА да се разходя на хладно, ама явно само докато отидох се уморих. Там колко да съм пощъкала 1 час и краката ми бяха леш. Килцата ли ми тежат , жегата ли незнам- май и двете smile3516. На прибиране реших да ида до Пигис Хаус- готиное там. Пак направих малко покупки за бебка и с 300 зора се прибрах . Най кошмарното беше че излизайки от Пигис Хаус се опитвам да си сваля прозорците на колата ама не става , а така беше напекло вътре ... направо полудях smile3511 веднага се замислих как ще се прибера сега. Не мога да карам в тази сауна . Уж отворих малко да се проветри , но в момента в които затворих и въздух не мога да си поема. Добре че вече бях близо до вкъщи (5 мин с кола) . Ама ми се разказа играта. На всеки светофар, на който чаках отварях направо вратата. Хората кои знае какво са си мислели" тая ще скача ли" newsm62. ох .. сега ми е смешно ама одеве направо.... Иначе купих на бебка един комплект за креватчето- чершаф, калъвка и плик- розов на мечета- мн сладъ, взех едни ританки и блузка. Цените на някои неща обаче са доста по завишени в сравнение примерно със Вис Виталис. Незнам обаче какви шишета да взема, продават по отделно , комплекти, ама как да преценя кое е добро. Имаше едни с една тръбичка вътре за темературата , какво точно показва тая тръбичка и дали си заслужава. Гледах на Авент шишетата ми се виждат че са на сравнително добри цени-10 12 лв--нормало
Колко шишета изобщо ще ми трябват... newsm78 А и нещо друго съм се сетила... може ли да се преварява водата на бебето в тези електрическите кани които са сега мн масови, нашата ни върши идеална работа , само че незнам дали е подходяща за бебето???? newsm78
Tveta  и аз гледах за снимки на шейново ама няма. Днес звънях да питам казаха ми че в края на месеца ще  има но да се обадя др седмица да питам за точна дата
Това е от мен за сега... лека на всички  Hug

# 84
Имаше едни с една тръбичка вътре за темературата , какво точно показва тая тръбичка и дали си заслужава. Гледах на Авент шишетата ми се виждат че са на сравнително добри цени-10 12 лв--нормало
Колко шишета изобщо ще ми трябват... newsm78
Това с тръбичката вътре е на B-free - самата тръбичка е индикатор за температурата на течността. Такова ползвах за Бужи.
 Като за начало си купи едно-за вода/чай евентуално. Това,ако си решила да кърмиш. Ако не ти се получи-тогава лесно ще купиш други, но не знам колко. Който е давал АМ ще каже Simple Smile. Сега ще ползвам на Авент.
 За преваряването на водата-аз отделна тенджерка ползвам, сега също ще купя нова.

# 85
Добро утро на всички!
Тази сутрин като никога съм първа (май).
Заповядайте кафенцето!

dundito, аз използвах на Авент шишета и съм много доволна. Кърмих Ния до 3 месеца, после номера не стана и затова мина на АМ. Ако се наложи да го храниш с АМ ти трябват не повече от 5 шишета.

# 86
Здравейте мацки,
TRINITI мерси за кафенцето! Ако можеше и наистина да пийна някое толкова апетитно, щеше да е много добре Sad Аз пак трябва да се поограничавам с хапването, че кантара пак ме шокира  #Crazy ! Дали пък не е от задържане на течности? Май трябва да спра съвсем солта  Confused . А и сладкото  Embarassed
dundito 2 аз не съм голям специалист  Mr. Green, но сред приятелките ми най-разпространените шишета са тези на Avent, като всички казват, че като за начало е добре да имам 1-2 и ако не се получи с кърменето да купя още няколко. Аз се чудя дали да не си купя електрически стерилизатор защото нямам микровълнова, а в комплект със самия уред обикновено има бонус някое и друго шише. Някой ползвал ли е електрически стерилизатор и коя марка се препоръчва? Аз си харесах един в сайта на Mothercare и се чудя дали да не го поръчам...
За преваряването на водата си мисля, че наистина трябва да е тенджера или кана, които са нови и са само за бебето, защото по старите винаги може да има отлагания и разни други гадости останали при варенето на водата. Дори сега като каза за кана сериозно се замислих дали да не купя една за бебка. Те вече има толкова много и достъпни, а си е доста удобно...
Някой има ли идея дали каните са подходящи?

# 87
  • където има любов
 StopЗдравейте милички!Влизам да се разпиша ,че отдавна не съм писала.В къщи клавиатурата ни нещо се прецака,та сега пиша от магазина.Реших и аз да се направя на работна Joy,че на скъпия му идва малко нагорнище.
Момичета вчера си взех кръвните изследвания и съм малко притеснена.СУЕ-то ми е 80 Shocked.Четох ,че при бременните е нормално в последните месеци да е ускорено,ама чак толкова!!!При вас как е???Днес ще ходя да ги показвам на докторката.
ОСвен това Алекс от вчера е на АБ.Не е болна и аз не съм особено пртеснена от това.Но около месец влачи едни зелени сополи-беше ми ясно че пак се е насадила някоя бактерийка в носа.Вчера взех резултата от носния секрет и познайте-2 бактерии-мораксела и пневмококи.Та сега ще си проведем един курс с АБ ,за да сме чистички за Септември.

# 88
Здравейте момичета.
Две мои приятелки родиха миналата година. И двете ползваха от тези кани за преваряването на водата на бебето и са много доволни от практичността им.
Другото, което се оказа много практично е малко термосче с топла преварена вода за приготвяне на АМ, така те можеха да си позволят по-дълги разходки.
Друг съвет, който ми дадоха беше за физиологичния разтвор за почистване на очичките и носленцето на бебчето. Да не купувам малки ампули, че излиза скъпо, а направо литрова банка с "човка" за дозирано ползване.
Ако някой има още ценни съвети...да споделя, че времето лети.
Аз още нищо не съм купувала и таткото вече е на тръни, че не съм му направила списък и съм щяла да го оставя сам да се оправя с покупките. Simple Smile

Чифлигарова, утайката изобщо не бива да те притеснява. Нормално е да е завишена.
Надявам се, че са ви направили антибиограма за антибиотика, защото пневмококите могат да бъдат доста упорити. Бързо да ги изтебите, че е неприятно.

# 89
Добро утро и от мен, момичета Hug
TRINITI , мерси за изкушаващото кафенце.
Аз сега се връщам от преглед - бебо е станал около 1,700 кг., вече се е обърнал с главичката надолу и се оказа, че термина ни е за 10.09, а не за 23.09 както бяха казали в началото. Доктора каза, че за сега върви едричък, та нищо чудно да се родим и август Laughing

Общи условия

Активация на акаунт