Септември `09 - 30

• 12 621
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Габрово
bamba, кафе на плажа- мммм Party

Весита, обърках се, че си ти в предаването, защото водещият се обърна с "Веси" (освен ако не ми се е пречуло) към жената и реших, че си ти  Crazy

И аз още не съм напазарувала като няма бавач дори и за ден за да идем на Пловдив до Вис Виталис и ще изчакам да тръгне Алекс целодневно на ясла и чак тогава.

Малта, щом сте били на бебка инжекциите за дробчетата значи няма място за притеснение и ако излезе по-рано ще се адаптира бързо, надявам се  Praynig

# 166
  • Karlovo
Аз съм взела само една шапка ,за да излезе с главата напред и една биберона за в болницата ако ми се наложи. Количка и дрешки за в началото ни дадоха ( само където още не сме  взели количката в нас ) , кошарата ще е от чичовците подарък . Другите неща ще ги купувам в движение след като се роди .И аз се каня да посетя Вис Виталис , но ще изчакам да мине 8-ия месец ,че ме притесняват честите контракции ,а трябва да пътувам около час до Пловдив от Карлово .Иначе бебо е 2 килограма и казаха че се развива добре .Видях до как прави едни мимики все едно суче и често да ви кажа нямам търпение да родя за да си го на гушкам .
Момичета изправени сме пред една дилема и ако може да си кажете мнението -
бабата на която сме решили да кръстим детето се казва Христина и се чудим как да е - Христо или Христиан. И двете имена ни харесват ,и е голяма чуденка сега .

# 167
Момичета изправени сме пред една дилема и ако може да си кажете мнението -
бабата на която сме решили да кръстим детето се казва Христина и се чудим как да е - Христо или Христиан. И двете имена ни харесват ,и е голяма чуденка сега .
На мен повече Христиан ми харесва,но и двете са хубави
Ние сега се прибрахме от плаж.Беше много хубаво

# 168
здравейте и от мен Hug
И на мен ми допада повече Христиан Simple Smile
Аз днес напражих първата си  покупка за бебо-шапка и боди просто не издържах.количка смятаме да купуваме след като се роди малкия.А дрехи почвам от август. Да ви питам-с какъв прах перете дрешките? newsm78

# 169
Накрая ще взема някакви готини дрешки и ще си го облека бебока с тях Rolling Eyes
Аз търсих такива дрехи, различни от ританки и блузка, но никъде не намерих. Всичко е комплектовано. Пропуснах само един магазин в Мола, но там  са страшно и неестествено скъпи  Money

За киселините-моите минаха от Алмагел-а. Почувствах се човек.
Днес разбрах,че соц. еднократна помощ за 2-ро дете е 600лв  и се чудихзащо правят такава разлика-за първото все едно отиват по-малко пари  Thinking
А къде изчезнаха Бубара и Горската-някой да има инфо за тях?

# 170
Днес разбрах,че соц. еднократна помощ за 2-ро дете е 600лв
че колко е за 1-во дете

# 171
За първо е 200лв, както и за 3-то, 4-то.....

# 172
200лв? УЖАС #2gunfire

# 173
Здравеите момичета! Hug
И аз съм за Христиан  Peace
Атракция,този Алмагел на свободна продажба ли е?
Относно дрешките не съм купувала нищо още.Имам малко от баткото-поне като за начало!Комплекти за изписване гледах и много ми хареса един в Пигис хауса-оранжево с бяло,но само една броика,доста е трудно да си харесам нещо и да го имат поне в две броики! ooooh!

Аз да питам приготвили ли сте си вече багажа за болницата и ако не от кога смятате?Аз мисля да почна да си правя списък с необходимото и да го изпълнявам лека полека! Peace

Момичета търсих течност или таблетки за студена стерилизация,но никаде не намерих!Ако някой знае моля да пише.Предния път в болницата ми беше страшно полезна Peace

# 174

Атракция,този Алмагел на свободна продажба ли е?

Аз имах рецепта, но си мисля,че е на свободна. Пише,че се отпуска без лекарско предписание.

# 175
те скоро го приеха това еднократната да е 600 лева за второ,само не мога и аз да си обясня каква е разликата-нали все си е детенце,независимо кое по-ред е  newsm78

детските дето ги превеждат за второ също са повече,за първо дете-35,за второ-50 лева /мале,много ще се забогатявяа  Joy, егати подигравката/

dreems ,аз естествено съм за Христо  Peace /то е ясно,щом съм си кръстила така детето/-просто на мене ми звучи по-мъжко  Grinning

# 176
здравейте, мами!
Гледам, че пишете за покупки усилено Simple Smile И аз имам доста дрешки вече - един цял шкаф от скрин нормален размер Simple Smile И комплект чаршафи от сестра ми подарък. И кошарка имам - една приятелка ще ми я даде, съвсем новичка й е. Харесва ми, 4е е с пръчки отвсякъде и както и да е позиционирано леглото в стаята, все ще виждам бебето. Малко по-малко е от тукашните стандартни кошарки 60/120, но е май швейцарско. Но важното е, че тукашните спални комплекти ще стават. Шишета имам 3 засега, напълно достатъчн. И одеалце. И то май тва е Simple Smile не е малко, как ви се струва?
Количката още не сме поръчали, а доставката е 4-6 седмици Sad Но... има време. Смятам и до магазина на Вис Виталис да ида, той бил на Симеоновско шосе, а аз до него живея  Crazy Нямат никакви снимки на сайта - нормално за БГ сайт Sad
Някой за ТОКУДА да има инфо, да ходи там на ЖК?????
Лек ден ви желая и най-вече - не се притеснявайте излишно!!! Докторите си знаят работата и няма да има неприятни изненади, дори и бебетата да тръгнат по-ранко да излизат!!! Стискам ви палци!  Hug

# 177
MammaT-аз ходя на ЖК в Токуда.Какво по-точно те интересува?

# 178
Нищо конкретно, честно казано, но все пак мнение - има ли подобни "отворени врати", кога, как става записването, какви са отзивите за ражданията там (аз съм при Живкова), какво ти мерят, защото мен само на кг и обиколки ме мерят, което смятам за крайно недостатъчно. Е, това е което казата покрива де, не съм плащала за нищо допълнително като ехограф например... От Токуда ме пратиха на фетална в 5 месец при Мазнейкова... Не знам, ей такива "общи" впечатления... Иначе ми харесва това, че като ми пуснат изследвания, няма нужда аз да ходя да си ги търся - те си ги пращат на доктора, който те следи. И е чисто и ново!!! Не ми допада идеята за хлебарките в по-старите специализирани АГ болници, за които съм чувала... "Ама нямало да мисля за тях по време на раждането..." - така ми казват познати. Е, мерси!!! Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:42 от MammaT

# 179
Да има отворени врати,потърси кога са.
Да всичко е ново,чисто и апаратурата е добра-аз затова отидох там!
Раждането струва 1500лв без значение какво е раждането.Пакетите за бебо обаче се различават-нормално родено-500лв и секцио-600лв,като в тях влизат много изследвания,които не се правят в други болници.
Пойскаи си на локална регистратура ценоразписа.
А за прегледа и при мен протича така!Имам чуство,че разчитат много на ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт