BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 407
  • 360
  •   1
Отговори
# 270
Ами явно вси4ко е до салон,апарат и работе6тия,понеже един от най-блиzките ми приятели е фриzьор и работе6е в салон  на една негова поzната.Та собствени4ката на салона се иzхвърли с пари и купи един апарат zа лаzерна епилация и о6те какво ли не и наzна4и майка си да работи на лаzера,която грам хабер си няма от теzи работи и никога не се  е zанимавала с не6то подобно.Моя приятел се 4уде6е да се смее или да пла4е,понеже жената след като не раzбира не може да направи ка4ествено процедурата.Все пак се искат и умения предполагам а не само да хване6 лаzера и да действа6.Накрая раzбира се салона не преуспя понеже клиентите не оства доволни от много от процедурите,които се предлагаха там и го zатвориха след иzвестно време. Така , 4е явно 4овек трябва да търси места ,които са се докаzали на паzара и работят с ка4ествени апарати и компетентни хора.

# 271
  • където си пожелая...даааа...
А знаете ли дали използването на този крем пречи на хомеопатично лечение? Понеже като попитах лекарката си, тя изобщо не беше чувала за него и не знаеше какво да ми отговори Rolling Eyes! Каза ми да й занеса листчето  със съставките, а аз не съм го купила, понеже ако не става, ще дам 60 лева на вятъра Thinking, та затова сега се чудя какво да правя? 
Ако някой ме насочи къде в интернет мога да видя съдържанието на крема ще съм много благодарна Peace!

# 272
тук има описание, което е същото като листчето в опаковката

# 273
тук има описание, което е същото като листчето в опаковката
Пит, страхотна си, страшно много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet! Още днес ще й го занеса Laughing!

# 274
 Confused
Няма да ти свърши работа....
Чак сега виждам, че има всичко друго, но не и състав. Съжалявам.
Довечера ще погледна мойта опаковка в къщи, /не може да няма инфо/ освен ако преди това не ти отговори някой друг от темата

# 275
Confused
Няма да ти свърши работа....
Чак сега виждам, че има всичко друго, но не и състав. Съжалявам.
Довечера ще погледна мойта опаковка в къщи, /не може да няма инфо/ освен ако преди това не ти отговори някой друг от темата
Ооооо, да, сега седнах да препиша съставките, обаче наистина не са описани Laughing! Аз пък като видях такова дълго описание  не го прочетох веднага и реших, че щом е толкова голямо, всичко са си написали хората, няма нищо, карай Peace!

# 276
BIOXET / INGREDIENTS

Complex B - Herbal Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, C12-13 Alkyl lactate, Dimethicone, Ceteareth-20, Dimethicone, Phenoxyethanol. Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Mttropropanc -1,3 - Diol, Ascorbic Acid, Tocopherol Acetate, Parfum, BHT, Benzyl Alcohol, Methylc hloroisothiazolinone, Methyl Isothiazolinone, Allantoin, Sodium Hydroxide

# 277
BIOXET / INGREDIENTS

Complex B - Herbal Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, C12-13 Alkyl lactate, Dimethicone, Ceteareth-20, Dimethicone, Phenoxyethanol. Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Mttropropanc -1,3 - Diol, Ascorbic Acid, Tocopherol Acetate, Parfum, BHT, Benzyl Alcohol, Methylc hloroisothiazolinone, Methyl Isothiazolinone, Allantoin, Sodium Hydroxide

Както вече казах - страхотна си  bouquet Hug Heart Eyes. Благодаря ти!

# 278
  • Русе
Записвам се и аз да следя темата, че и при мен стои този проблем с окосмяването.
Сега не е момента предполагам да ползвам такива мазила, но след раждането и кърменето със сигурност ще пробвам този продукт ище споделя впечатления Peace

# 279
Записвам се и аз да следя темата, че и при мен стои този проблем с окосмяването.
Сега не е момента предполагам да ползвам такива мазила, но след раждането и кърменето със сигурност ще пробвам този продукт ище споделя впечатления Peace
А защо след кърменето? Аз в момента също кърмя, но след всичко, което изчетох за крема, реших да си го взема, понеже пише, че е изцяло с натурални съставки. Хомеопатичката също ми позволи да го ползвам Peace!
Аз искам да питам някой пробвал ли е да  го ползва без преди това да се е епилирал, т.е. на места, които не са силно окосмени и преди това не са махани косъмчетата, чудя се дали ще има ефект при това положение newsm78?

# 280
  • Русе
А защо след кърменето? Аз в момента също кърмя, но след всичко, което изчетох за крема, реших да си го взема, понеже пише, че е изцяло с натурални съставки. Хомеопатичката също ми позволи да го ползвам Peace!
Аз искам да питам някой пробвал ли е да  го ползва без преди това да се е епилирал, т.е. на места, които не са силно окосмени и преди това не са махани косъмчетата, чудя се дали ще има ефект при това положение newsm78?

Не знам просто така реших, че ще е най-безопасно.

# 281
има ли нещо ново за този крем или вече не сте така запалени по него както преди   Grinning питах много от вас но никои не ми отговори има ли в крайна сметка ефект или не!!!!

# 282
за мен ефект има определено  Peace

ползвам го шести месец в момента, резултата е видимо изтъняване и редуциране на косъмчетата, но все още ги има.
На опаковката пише минимум 8-10 месеца употреба.
Казвам го за всички, които мислят, че ще го ползват един месец и хоп с магическата пръчица! Simple Smile

# 283
благодаря ти пит за бързия отговор  Wink ще го изпробвам пък ще видим  Laughing

# 284
и аз също искам да питам ,толкова много хора в началото бяха ентусиазрани ,а сега вече никой не пише ,минаха месеци бе хора???Какво стана?Има ли ефект ,ако ДА-какъв е той ,заслужава ли си ,дайте накратко характеристика.Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт