Бременни и майки от проблемното 2009 - шеста част

• 32 078
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Добър ден, мацки!
Чоузи, честити ти розови гащета! Пък и да станат сини, няма да връщаме я  Wink
Маринексче, честита ти лентичка на теб. Аз колко чаках да си сложа, все наобикалях лентичките  Embarassed
Колкото за слабеенето, не се бой. Аз засега съм качила 1-1,5 кг. (това, обаче е според кантара, а ако питаш околните е малко повече  newsm78). Дано не сложа много!
Аз разсъждавах по въпроса - мислите ли, че има нещо наследствено в повръщането и в качването на кг. В смисъл, майка ми не е повръщала и аз не - слава Богу! За сметка на това, мои приятелки, на които майките са повръщали, сега и те го изпитват на гърба си. А колкото за кг. , все се надявам да приличам на мама, дето качила само 15 кг., ама да видим..... newsm78
Хайде, стига глупости от мен, лек и спорен ден ви желая!

# 481
4естита месе4инка на малкото МИМЕНЦЕ, на мама ГРАЦИЯ  bouquet
4естита пеперудка на 4ОУЗИ!
Маринекс аз свалих близо 5 кг след като влезнах във втория месец, до тогава вси4ко беше ок, страхотен апетит имах и си мислех даже , 4е ще ми се размине с повръщане и гадене, нооо....след 7,8 седмица се запо4наха големите мъки и така до 4месец някъде, когато постепенно вси4ко отмина ( но тези неразположения съм ги 4акала 3 години и бяха най-сладките в живота ми  Wink Laughing)

# 482
Здравейте момичета Simple Smile да ви попитам дали и мен ще ме приемете  при вас.. днеска чухме сърчицето страхотно беше прживяването Simple Smile

# 483
Еленчо , честито и тук мила  Hug Браво , много се радвам за теб  Laughing

# 484
  • в сърцето на един мъж...
Елена, добре дошла Hug
Чоузи, честити розови гащи Wink Уредих се със снаха аз Mr. Green
Мимс, не се притеснявай, аз свалях така в началото. До 5ти месец и с двамата бях 10 кила по-малко отколкото като забременях. Док каза, че така е по-добре, защото после казваш само грамчетата на бебо. И най-накрая - честита лентичка, хайде да ти е на хаирлия Hug

# 485
Чоузи, честита ти мома!  Grinning
Елена, добре дошла и честито за голямата радост!  Hug
Мимс, и аз съм свалила около 1кг. и то без да съм повръщала и си хапвам не просто добре, а много добре  Laughing  Има няма през 2 часа ям, че иначе ми става доста лошо и ми се гади, ама гледам да е нещо здравословно и не голямо количество, че и без това съм си дебела, не ми се ще да стана слон до раждането.  Confused

# 486
Абе какво ми говорите ,  като видях , че се качват поне 15 кила и се оцъклих ми аз ще съм 72  Shocked минимум  Shocked майкоооооооо жената слон на 162 ръст направо топка  Joy

# 487
  • в сърцето на един мъж...
Мимсе, аз съм 1.65 и бях 94 накрая. Така че не се шашкай Mr. Green Важното е бебси да е добре и да се роди живо и здраво Praynig А и ти ще си най-секси и сладката дребна мама Wink

# 488
Хммм... любимата ми тема за килограмите...мен питате ли ме.... 15 килограма са си химера за мене. До сега съм ги натъкмила 12 отгоре, като последния месец само 2 кг съм качила...дано така да продължаваме. Аз по дрехите да ви кажа не съм се видоизменила толкова много, защото пантало тни за бременни сси купих веднъж края на март и веднъж май месец и с тях си карам и до сега. Наистина най-важни е бебчетата да са добре, другото после с повече воля ще го оправим.
Елена , добре дошла! Сигурна съм., че трудно ще забравиш емоцията от тази първа среща с туптящото сърчице. Надявам се и второто сакче да се окаже боец и следващия път да се похвалиш с още едно тупкащо сърчице - бонус Wink
Chosy, май baby все пак права ще се окаже...хайде още една мома в отбора на очакващите.....трябва да предупреждаваме ембриолозите или татковците, че много женички се навъждат напоследък....ще си изпокъсат косите за малкото свободни мъже (повечето гледам вече сте си ги заплюли)...да направят нещо по въпроса. Важното е да са живи и здрави! Нищо друго няма значение

# 489
Не ги мислете килограмите, стига да се чувствате добре - след раждането доста килца остават в родилното, а и първите седмици вкъяи си е екшън, също така докато се "изчистите"  - бързичко спадат килата, остават малко, които може да изчезнат със спорт, когато му дойде времето Hug За да ви успокоя съвсем - влезнах да раждам около 105кг Crazy (не ми личаха обаче) - в момента, 15 дни след това, съм 87. като забременях, бях 78.

# 490
  • някъде тук
Честита месечинка на малката Мария  bouquet

Дживотинче и аз расъждавах по този въпрос,майка ми не е повръщала и с мен и със сестра ми ,сестра ми изкара една много лека бременност , така че се надявам и аз да съм като тях , досега минах само с гадене което мисля че вече почти отшумя така че може и да има някаква зависимост незнам newsm78
За килограмите аз засега съм +3 пък натам ще видим ,Маринекс спокойно аз съм 160 така че ще си си търкаляме заедно Joy
Чоузи честити розови гащи  Hug
Елена мила добре дошла  Hug
Аз май ще ходя  тази семица до клиниката трябваше на 10.08 ама нещо се притесних че скоро не съм пускала време на кървене и протромбиново време нали съм на фраксипарин при последните инжекции като нацеля някой кръвоносен съд кръвта спира по бавно и като спре ако намокря мястото започва пак да кърви  Rolling Eyes така че за мое успокоение ще ходя да пусна една кръв пък междувременно ще видя и бебо Simple Smile
Днес пак ходих за болнични до ЖК мислех че съм готова обаче не ,елате пак в четвъртък направо ми идеше да ги  #2gunfire

# 491
Cho_ko, аз съм с минимум 7 кг отгоре засега,но съм доста по-напред от  теб в седмиците.На 18.08 имам час при док за консултация и тогава ще видим истинският напредък.
Забелязвам ,че раста на корем .Краката ми останах горе долу същите ,но корема е огромен,вече ме боли кръста  Sad и не мога да стоя на стол повече от 30 минути.
Ей ,не знаех ,че ще има толкова много момиченца от 2009.Нашият бандит ще подбира.... Grinning,но девойката ще я мисля при тази конкуренция  Grinning
Елена ,честито ,желая ти лека бременност и дано на вторият ембрион  да му видите тупкащото сърчице скоро.

# 492
Ех че и нови попълнения си имаме вече официално  Mr. Green

Първо да честитя и тук на мама Хариелка , да и е жива и здрава малката принцеска  Hug

Грацийка , честита ви първа месечинка (леле колко бързо минава времето  ooooh!)

Маринексче , честито ви сърчице  Hug За килограмите не ги мисли , аз незнам точно колко кг бях качила , но седмица след като родих все едно че не съм била бременна никога , дори и коремче нямах  Peace Всичко е до структира  Hug

Чоузи , честити розови гащи , продължават да се множат момите тук , ще има липса на зетьове  Mr. Green

Марински , честити ви ходещи краченца  Hug

Геа , много са ти сладки дечицата , да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes

Елена , добре дошла при нас , честито ви сърчице  Hug

# 493
Царевичке, бързам да ти отговоря. Ние сме на консултация в петък и тогава доктора ще провери очите предполагам. И аз много се притеснявам дали всичко е наред. Пробвали сме вкъщи и един път следи, а друг път никаква реакция. Добре са си нашите бебки, просто не е харесала доктора и не е сметнала за нужно да го зяпа. Ще ти пиша по-подробно в петък  Hug, но ти не се тревожи излишно, щом очния доктор така ти е казал.

Чоузи, браво бе, сега пък принцеска - да ти е живо и здраво, само това е важно. Ама май от фризера повечето розовки излизат  Grinning.

Маринекс, честита лентичка, много ти отива  Hug.

Елена665, честито и добре дошла в най-хубавата темичка   bouquet.

Дживотинче, при нас не беше наследствено. Майка ми се е скъсала да повръща и с двете си бременности и е качила по 30-35 кг., а двете със сестра ми карахме много леки бремености без симптоми и качихме малко килограми. И двете на излизане от родилното си бяхме пак клечки.

# 494
  • Близо до София
Момичета не мислете за килограмите, после ще сваляме. Важно е бебчето/тата да е/са добре. Е не бива и да се прекалява и да слушате приказки от рода яж да двама, трима. #Crazy Аз съм качила 16 кг за 34 г.с. - все пак за две бебета смятам че е добре.

Добре дошла на Елена.

Маринекс  Hug

Чоузи, честита принцвска   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт