Бременни и майки от проблемното 2009 - шеста част

• 32 077
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Кейренче, жива и здрава да ти е принцеса Елица! Честита втора месечинка!  Hug  bouquet Hug

# 361
KayRenn, сега като се замислих, него ден имах стомашни болки и като цяло не се чувствах добре. Може да са били свързани наистина. Честита втора месечинка на малката Елица. Hug
Има ли някакво правило на този етап до колко контракции дневно се водят нормални?

# 362
  • Видин
Здравейте и от нас! Ние от вчера сме си вкъщи  Heart Eyes Бебето е страхотно  Hug Пожелавам на всички бременни - лека бременност и здрави бебчета, а на останалите - скоро да се сбъдне мечтата ви  Heart Eyes
Ето малко снимки от моя бонбон - http://www.amanita.snimka.bg/album.php?album_id=402426
Не мога да ви чета сега, защото идва време за следващото хранене а вече цял час седя тук и чета поздравленията ви.Благодаря още веднъж  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скоро ще се включа пак  Flutter

# 363
Изпуснала съм 2рата месечинка на Юли. Минди, юнакът ти е с завиден морския тен....чак на мен ми се прииска. Да ти е живо и здраво съкровището!
KeyRennче, и твоята мома е голяма коконка Simple Smile Толкова сладка и определено "флиртува" с обектива Simple Smile Да ти е жива и здрава и на теб!
Доди, ти на нас "досадните" ти въпроси изобщо не ни ги спестявай. Това ти е забраненео. Нали за това сме се събрали - да си помагаме с опит, информация, а понякога дори само като упора да кажем по 1-2 добри думички. Надявам се изследванията ти да са абсолютно чисти и всичките ти опасения да са напразни. Praynig
Bean, къде си мила? Така като зачезваш.....те мислим много особено след вчерашния ти пост.
Choosy, стига си ги мислила тези контракции. Ако не са болезнени, не е страшно. Няма и писани правила. Аз изобщо не усещам такива, а лекараката ми казва, че 100000 % имам. Помоли следващия път да ти проверят дължуната на шийката. Така ще си спокойна , че всичко е наре. МОйта е над 4 см и дори и да имам контракции за момента не й влиаят. Ако обаче чувстваш дискомфорт и напрежение, болка ниско долу - независимо от броя им на ден задължително се обади на доки.
Хубав ден, момичета
Аманитке, страхотен е малкия бонбон. Хубаво е че толкова бързо сте се нагодили (или сте в процес на нагаждане) Щом имаш цял час да отделиш на форума, значи нещата при вас вървят гладко Simple Smile Така да е и за напред! Да ти е жив и здрав и смао да ви радва!

# 364
Аманитка, страхотен е твоят бонбон. И каква хубава стая сте му спретнали. Да ви е жив и здрав.
Чо-ко, моята шийка е 3,54см. Дока каза, че била добре. Спирам да се тормозя...засега.

# 365
Чо-ко, моята шийка е 3,54см. Дока каза, че била добре. Спирам да се тормозя...засега.
Значи всичко е наред, дай Боже и за напред да е така. Пийвай магнезии, но те съветвам освен дневните дози (по предписанеие) да не прекаляваш с допълнителните. Организма свиква с количеството от добавката, която му подаваме, и ако намалим дозата определено ще усети липсата му.

# 366
Ето ме и мен Laughing.Време имам колкото си искам, но не мога да си държа очите отворени.Вече сме с колики и цяла нощ е купон, а през деня не се чува нито звук Laughing.Страхотен режим, само дето мама не може да спи през деня.Гледаме се двете самички, защото таткото се прибира много късно от работа, но се вкл=чва за къпането.
Имах най-прекрасното раждане на света и го пожелавам от сърце на всички.Секциото се наложи малко по спешност, защото водите намаляха драстично и тоновете бяха много променливи.26 дена преди термин бях подготвена за доста по-сериозни проблеми с малката.Разминахме се само с два дена на кислородна палатка и на системи.Изписаха ни 2600 и се надявам да наваксаме бързо.
Секциото мина много леко.Знам, че ще прозвучиабсурдно, но след ЦС съм чувствала повече болка, а след лапароскопията бях направо като пребита в сравнение със секциото.А си мислех, че лапарото ми е минало много леко.Обезболяваха ме само първия ден, след това не съм си поискала нищо за болка.Раздвижиха ме в леглото 2 часа след операцията, а на следващия ден махнаха катетъра и ми позволиха да ставам.От тогава не съм се спряла- единия ден бях през два часа при малката в неонатологията, а на следващия започнаха да ми я оставят и се занимавах постоянно с нея.От вчера вкъщи сме самички двете и се справяме прекрасно.
Искам да изкажа огромните си благодарности на д-р Карагьозов и целия екип на клиника Селена.Благодарности е слабо казано.На него дължа дъщеричката си.След една сравнително трудна бременност, през която той се бореше буквално за всяка седмица, накрая се наложи да се вземат много сериозни решения.Нещата се развиха буквално за 4-5 дена и ако не беше светкавичната реакция, не ми се мисли какво щеше да се случи след още няколко дена.
От клиниката съм възхитена.Знам, че има много момичета в темата, които ще раждат там.Видях как се реагира в спешни ситуации, видях как се реагира при проблеми с бебетата.Грижите за пациента няма да ги коментирам, защото това наистина остава на втори план.Възхитена съм от всичко.
Снимки ще пусна след няколко дена Hug!

Минди, Кайрен, честити месечинки намалките сладури  bouquet Hug
Бийн, надявам се притесненията да са напразни и всичко да е наред.
Аманитка, добре дошла у дома.Пожелавамти по-малко безсънни нощи Simple Smile.
Чоузи, до 5-6 контракции на де са ОК, но ако не водят до скъсяване на шийката.Но повечето контракции изобщо не ги усещаме, така че Мг само ще помогне Peace
Додич, пускай пак МБ,че не е шега работа, а аз стискам палци изследванията да са ОК.

Аз ще се опитам малко да поспя, че не знам какво ме чака довечера Simple Smile

# 367
  • София/Варна
amanita, добре си дошла у дома! Толкова е приятно да загърбиш болничната среда и да си в свои води, сред своите си вещи Simple Smile. Малкия е сладък, много добре оформен бонбон, да го нагушкаш и нацелуваш!

Шайн, добре дошла и на теб! Ще чакаме и твоите снимки Simple Smile.

# 368
Честити втори месечинки на Юли и Ели   bouquet

Добре дошли на Стеф, Аманитка и Шайн Hug

Шайн, много окуражителен разказ- благодаря ти! Ама много бързо ви изписват в София  newsm78 Чакаме снимчици  Laughing

Грация
, както винаги си много обстоятелствена и не забравяш никого от форума  Hug , радвам се, 4е с бебка сте добре.

Choosy аз съм с безболезнени контракции от самото начало, понякога са много на често, понякога матката е по-спокойна. Пия Магнерот и по едно време малко Гинипрал /една опаковка и го спрях/, ама нека дока де ти изпише нещо. Даже от месец на сам са толкова силни, че чак ме заболяват белите дробове, но пък са нерегулярни.

Додичка дано всичко е чисто при теб, моето те4ение е толкова обилно и понякога усещам дискомфорт, но МБ е чиста  Peace

Относно урината, при мен се отделят песъчинки и за това от време на време имам нещо като цистит, пробата показва няколко еритроцита и така.

# 369
Момичета, някой знае ли какво става с Душка и Мързелана? Да не би пак да съм чела много диагонално.
За съжаление навсякъде чета, че по време на бременност течението се засилва, особено последните месеци.

# 370
Момичета, някой знае ли какво става с Душка и Мързелана? Да не би пак да съм чела много диагонално.
За съжаление навсякъде чета, че по време на бременност течението се засилва, особено последните месеци.

Choosy, ako ти кажа какъв проблем са ми ежедневните превръзки.. не мога да намеря толкова добре абсорбиращи, до сега все едни тънки ползвах, ама не става  Embarassed - пропускат
Душка и аз я мисля, даже и писах лс, ама не отговаря... дано всичко е наред с бебетата, както и с Мързелана

# 371
Шайн, така се радвам, че всичко е минало ок и че си доволна!!! Прегръщам те!

# 372
# 373
[Choosy, ako ти кажа какъв проблем са ми ежедневните превръзки.. не мога да намеря толкова добре абсорбиращи, до сега все едни тънки ползвах, ама не става  Embarassed - пропускат
[
ИМенно поради тази причина аз от много години си ползвам  Carefree, фен съм на ароматизираната им серия. Те не са тънки и попиват доста.
Аз също имам течение и то от началото на 20 г.с. , но всички МБ са ми чисти. До колкокто знам течението само по себе си (когато нямаш други оплаквания, не е непременно признак на някакъв проблем). По мои наблюдения то се засилва напоследък, но нямам никакви странични оплаквания..
И аз съм се зачудила за Душка и Мързелана.  Дано всичко да е наред.
А за Лали от доста време се замислям, но мяй я няма никаква

# 374
  • Близо до София
Kейрен, малката Еличка е страхотна флиртаджийка  Wink, много е сладка  Hug

Аманита, добре сте си дошли, твоят принц е страшен бузанчо, да е много здрав и щастлив   bouquet

За ежедневни превръзки аз ползвам "Every Day", ароматизирани и съм доволна от тях.

Дано да е за добро за момичетата които липсват и не са се включвали от доста време, особенно за Лали, тя не се е включвала от доста време. Дано всичко да е наред с тях, дай Боже.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт