Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 591
  • 885
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте, бременна съм в седми  месец и следя бременността си при д-р Илиев от Токуда, но ходя в частния му кабинет. Искам да раждам секцио и въпросът ми е дали има някой който е раждал при него, за да сподели мнение. интересуваме дали като ходя в частния му кабинет мога да родя със ЗК в Токуда, т.к той не работи със ЗК и как става записването за раждането. Ако може  някой да сподели впечатление за раждането със секцио там или точно при него и какво трябва да нося за самият престой в болницата.????

# 496
Мерилин, след като ходиш при Илиев на консултации не е ли най-добре от него да почерпиш информация  Peace
Иначе практиката в Токуда е да ходиш там на консултации 45 дни преди термина. Е, може и по-малко, нали си при Илиев на частно. Затова ти казвам с него да обсъдите въпроса. Защото при това положение може да не се налага изобщо предварително да ходиш в болницата на консултациите.
Колкото до раждането по ЗК в Токуда... Сигурно знаеш, че изборът на екип е задължителен и той се заплаща! По мое време беше 1500 лв. Пълните изследвания на бебето са от порядъка на 500 лв. Така, че със или без здравна каса си отиват 2000 лв. за раждането.
Колкото до секциото при Илиев и впечатления, не мога да споделя, защото не съм раждала при него.

Благодаря, за информацията!!!!

# 497
  • София
Здравейте  Hug,

тъй като наближава моментът за раждането и на моето бебче, исках да попитам момичетата раждали в Токуда, носите ли нещо за почерпка/подарък на екипа на изписването, защото знам, че по принцип е политика да не приемат подаръци  Thinking.

# 498
  • София
Няма смисъл да носиш почерпка! Или няма да приемат, или ще дадат почерпката на родилките  Wink Таксата, която плащаш, е достатъчна! Пък от друга страна уволняват лекари за подаръци. Не рискувай!

# 499
  • София
tonkabonka, благодаря  Simple Smile!
И аз мисля, че таксата е достатъчно висока, но все пак да питам  Wink

# 500
Здравейте момичета HugВ края на месеца ми предстои секцио в Токуда,искам да ви попитам,разрешено ли е свиждането там(ще съм в обща  стая,не във ВИП).Предварително благодаря за отговора  bouquet

# 501
  • София
Здравейте, Cvete_to. Има свиждания  и за общите стаи. Мисля, че от 16-18часа , но не съм сигурна . Може би може по всяко време да те посещават , но бебето не можеш да показваш, освен на таткото когато се роди. Стискам палци всичко да е ОК

# 502
Благодаря ти Hug

# 503
  • София
Здравейте, Cvete_to. Има свиждания  и за общите стаи. Мисля, че от 16-18часа , но не съм сигурна . Може би може по всяко време да те посещават , но бебето не можеш да показваш, освен на таткото когато се роди. Стискам палци всичко да е ОК
Искаш да кажеш, че пускат вътре в стаята ли? Защото така го разбрах аз, а всъщност не пускат, заради стерилността естествено. Докато във ВИП стаите може да има постоянно външен човек.

# 504
  • София
На мен ми изглежда по-нормално да не пускат за свиждане в общите стаи, защото доколкото знам са с по 4 легла, и наистина трябва да има стерилност  Wink Но за ВИП-а не би трябвало да има проблем наистина.

cvete_to, ще ти стискам палци и на теб за леко раждане  Hug!

# 505
На "отворените врати" казаха, че не допускат външни посетители в общите стаи. Има помещение за свиждане, до което може да се стигне през стълбище, неминаващо през самото отделение. Само във ВИП стаите могат да влизат посетители. 

Успех и леко раждане на cvete_to.

# 506
Благодаря ви момичета Hug

# 507
До merilin9!
Няколко пъти се опитвам да ти пиша на лични, но пощата ти е препълнена. Моля поизпразни я!

# 508
Има ли бъдещи мами с термин за края на този месец,които са решили да раждат в Токуда???

# 509
  • София
Аз ще раждам в Токуда, като на мен термина ми е 14 октомври, но не знам коя дата ще си избере бебчо да се появи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт