Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 587
  • 885
  •   1
Отговори
# 600
Аз поне си бях написала всичко, свързано с моето кошмарно раждане при Кръстанова и винаги ще напомням на бъдещите майки тук да не избират тази "лекарка"  Naughty

Подкрепям Peace! Аз за съжаление когато постъпих сега за раждане в спешното звено пак тя беше дежурна /все на нея се натъквам/ и само затвърди отрицателното ми мнение с отново грубото си поведение. Не пропусна да дойде и да предупреди лекарката, която води раждането ми, че щяла да се измъчи с мен понеже много съм подскачала. Как  си позволява така да изразява лично мнение не знам. В интерес на истината първоначално наистина ме болеше и подскачах, но после през цялото време слушах какво ми се говори и изпълнявах за да мине лесно раждането.
Как едни лекари могат да имат положително и добро отношение и всичко да мине гладко, а други са с предварителна нагласа към родилките и се държат като към лигли.

# 601
В тази Токуда, ама много Андреи се раждат и моята е Андреа , видях още няколко от тази тема, родени там!!!- сори за спама Whistling

# 602
  • софия
Момичета, благодаря още веднъж, нещо не мога още да се ориентирам, даже по едно време мислех да не търся сега гинеколог, а като се върнем ако теста е положителен тогава, но пък тогава ще са Коледни и Новогодишни празници, а и има-няма бременност, някой трябва да ме прегледа

А Димитров работи ли по ЗК с направления някъде или само на платен прием?Съжалявам, ако някъде е споменавано

# 603
Да отговоря, за Д-р Димитров. Не не работи със здравна каса по отношение на прегледи и консултации, а за раждане при него ако си здр.осигурена си отиваш с направление и ти отпадат 1500лв. Искам да кажа по отн. на писаното за случката при Д-р Димитров, искам да кажа че лекарите са човешки същества не са безгрешни работят при голямо напрежение всики пациент е различен като организъм и зарастването на едно секцио не зависи само от лекаря. Нека от една случка да не се прави заключение за един или друг лекар. Както писах аз сам изкл. доволна от Д-р Димитров раждах на 08.10 и ми пооправи доста корема от първото секцио при което имаше явни пропуски извършено в Св.Лазар.

# 604
  • София
В тази Токуда, ама много Андреи се раждат и моята е Андреа , видях още няколко от тази тема, родени там!!!- сори за спама Whistling

Ми хубаво е името за това Mr. Green

# 605
Записвам се да следя отново темата и се връщам да наваксвам  Peace Благодаря на всички, които споделят впечатленията си, независимо дали са добри или лоши.  Peace

# 606
  • ул. "Мечтание"
Записвам се да следя отново темата и се връщам да наваксвам  Peace Благодаря на всички, които споделят впечатленията си, независимо дали са добри или лоши.  Peace

Честито щастие и добре дошла!  Hug

# 607
Само да поясня стаята за 4 жени в Токуда вярно влиза в цената и не се доплаща, но има една малка "екстра"- тоалетната е отвън, т.е. излизаш в коридора и оттам влизаш в тоалетната. Често явление беше жени от други стай да ползват чужда тоалетна, поради причина че някоя от "колежките" по стая е в тоалетната. Предимството на самостоятелната стая е 3 пъти дневното измиване на пода на стаята и тоалетната + 2 пъти на ден дезинфекция на тоалетната.

# 608
Това е абсолютно точно, аз бях в самостоятелна стая и хигиената беше повече от перфектна Peace

# 609
  • ул. "Мечтание"
Това е абсолютно точно, аз бях в самостоятелна стая и хигиената беше повече от перфектна Peace

В общите стаи хигиената също беше перфектна! Доколкото си спомням, поне два пъти на ден се чистеше и миеше.

# 610

Честито щастие и добре дошла!  Hug

Благодаря ти!  Hug Спомням си, като ти честитих раждането на Божидар  Grinning Не е за вярване колко е порастнал  baby_neutral

# 611
  • ул. "Мечтание"
Хихи! Още малко и появата на твоето човече ще ти честитим!
Много се зарадвах, когато видях, че си бременна. Надявам се да имаш една прекрасна бременност и прекрасно раждане и още по-прекрасно бебче!  Hug  bouquet

# 612

В общите стаи хигиената също беше перфектна! Доколкото си спомням, поне два пъти на ден се чистеше и миеше.

Да, два пъти съм лежала в Токуда за по седмица. Един път в самостоятелна стая, вторият - в четворка. Да ви кажа беше абсолютно еднакво - и хигиената и тнт.
В други болници (където съм ходила), тоалетната е обща на етажа...

# 613
  • София
и аз съм лежала 3 пъти там в обща стая все(3 от тях се падах в една и съща  стая Mr. Green) и винаги е било много чисто.Проблем с тоалетната не съм имала - не ми се е налагало да чакам или от друга стая да са я ползвали.

# 614
Споменавате само тоалетните,  а баните пак ли са по една за стая и извън нея..или как..  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт