Аз пренасях 8 дни. Накрая се наложи да се предизвика раждането. Още повече, че и бебчо се роди 4.050 кг.
Раждах с епидурална упойка - анестезиолог ми беше д-р Илиев. За него също мога да кажа само положителни неща!
А по отношение на д-р Кръстанова - тя ми следеше и цялата бременност. Не мога да се оплача от нищо. Много внимателно и професионално отношение през цялото време!
Според мен, ако започнеш да раждаш през нощта трябва да отидеш на тази регистратура, която е в спешното. Там те регистрират и настаняват. Дори мисля, че те се обаждат и на лекаря, който ще води раждането.
На мен ми се наложи веднъж да ходя в неделя и централния вход беше затворен. Само този откъм спешното работеше
За битовите условия мисля, че не е необходимо да коментирам. Те са отлични!
Това са прекрасни хора и специалисти, изцяло отдадени на професията си. 
и дори книгата не можех да докопам. Докторът поне три пъти ми слага някакви допълнителни болкоуспокояващи през системата на епидуралната, последното точно преди да махне иглата от гърба ми. После пиех солпадеин, с уговорката, че поне три часа след него не трябва да се кърми. Вземи си една кутия солпадеин или нещо друго с парацетамол.