Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 965
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хвана кубчето, архитект би трябвало да стане  Crazy

Дайте предложения за дата за срещата ни, за да пусна анкетката  Peace
Резултата от първата анкета е следобяд

# 91
  • София
Ако има други желаещи за сутрешни разходки в Западен парк да се обадят.

Ние сме планирали с още едно майче утре да се крием от жегите в Западен парк цял ден. Аз съм с оранжев Мак Инглънд, а тя е със зелена Кенгуру Виктория  Peace

А много често си правим бебешки отчетно-форумски срещи в Западния парк през уикенда - от 11 ч. до когато изкараме (събираме се на алеята от Централния вход до около чешмата) - ако видиш купчина колички с 4-5 месечни бебоци, ние сме  Whistling
Тази седмица ще бъдем в неделя  Peace

# 92
  • София
Някакви новини за Деси Rolling Eyes

# 93
  • София
Ние ходим в Западния почти всеки ден към 17ч. Grinning
И днес ще ходим.
зелено човече ,не е ли много горещо точно по обяд?Имам предвид,че дори под дърветата на сянка,слънцето в тези часове е много вредно за бебоците.
И аз много бих искала да знам как е Деси,дано всичко е наред!

# 94
  • София
зелено човече ,не е ли много горещо точно по обяд?Имам предвид,че дори под дърветата на сянка,слънцето в тези часове е много вредно за бебоците.

Ние отиваме сутрин и си тръгваме вечерта.
У дома следобед не е по-хладно, а и в парка не излизаме от сенките...

# 95
  • София
newsm44 На 20.07 се роди бебе Влади  newsm44

Бебчо е мъничък 1.600 кг. , Деси е добре след секцио чака да минат 5-те дни и да я изпишат.
Бебчо не е при нея, в друга болница е,  има малък проблем, но за товаа сега да не говорим, нека мине всичко добре и да е жив и здрав  Hug
Аз малко сънита получих обаждането и направо не знам къде съм  Crazy

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 00:08 от dgudge

# 96
Да е жив и здрав Влади. Само здраве и безгрижно детство Simple Smile
Момичета, макар че рядко пиша, ви чета редовно Simple Smile Ние се завърнахме благополучно от морето и сега в общи линии се движиме от пързалка на пързалка.
Имам останали 13 купона за Люлинската млечна кухня. Ако някоя от вас взима храна и ги иска да пише. Аз вече няма да взимам, защото Митко навърши 2г и 6 м и не искат да ни заверяват.

# 97
  • София
Да е жив и здрав Влади,да порасте голям и щастлив Hug
На Деси,бързо възстановяване  bouquet

# 98
  • София
Добре дошъл на Влади, да расте здрав и щастлив.
Деси, честита ти радост, бързо да се възстановиш   bouquet.

# 99
Лелееее,имаме си най-после хубава новина Hug

Да е жив и здрав малкият мъж Влади HugМного радост и усмивки да носи на мама и тате  bouquet

Бързо възстановяване и на двамата Hug

# 100
  • София
Деси, честита радост  Hug

# 101
  • София
Деси,честита радост!Да расте Влади здраво и щастливо дете!  bouquet
И от мен знай-децата,които веднага след като са дошли на белия свят и са се сблъскали с някаква трудност,след това са едни от най-силните и щастливи слънца на тази земя!Кураж! Hug

# 102
  • София
Стискаме палци да мине всичко бързо при бебчо и да се приберат заедно у дома по-скоро  Hug Praynig

# 103
Честито бебче на Деси   bouquet
Да е живо и здраво и бързо да се прибират с мама вкъщи  Hug

# 104
Честита радост на Деси! Пожелавам малкият Влади да е здраво и много послушно бебе, а на мама - бързо възстановяване!  bouquet
Джудже, честит ти бъдещ архитект.
Моята госпожица се прибира днес от ваканцията с баба и дядо и нямам търпение да си я видя, повече от десет дни я нямаше, а за първи път се разделяме.
Така че сме налични за съботно-неделни срещи / през седмицата из квартала след 19ч., че преди това съм на работа/.
Дайте идеи за неорганизирани като мен къде да избягаме от жегите утре?
Мислех си за Витоша, имало някаква маршрутка, която ходела до Златните мостове и минавала покрай І м.р., тъй като идва от Банкя. Някой ползвал ли я е? Много ли е пълна в началото на Люлин?

Общи условия

Активация на акаунт