Отговори
# 15
  • София
  Честита месечинка  Simple Smile

# 16
Aila благодаря за разяснението,явно съм изпуснала ,когато Жабче е споменала.
  Може и да не е споменала, ние докато се разхождахме го обсъждахме  Simple Smile

Значи съм изпуснала разходката Wink

# 17
  • София
Благодаря за хубавата тема ,забавната снимка  и  идейното  заглавие  на  авторките на темата  и  заглавието   bouquet !

desi054224 ,абе   много  хубав  този  Емил  Heart Eyes ... слънчице малко   Heart Eyes ! Малко  си приличат с моята Каролина  ,особено в бузенцата  и  косичката

# 18
  • not found
Аз в последно време нямам много възможност да стоя пред компютъра , но това е  за хубаво , все  съм някъде  Party било то на разходки или на гости  Flutter Миналата вечер нашето семейство / аз , Тони и татко му / бяхме на гости до посред нощ  Whistling Снощи вечерта се разхождахме и така . Големи хаймани сме  Laughing ама то в тези жеги няма как , гледам да не сме тук затворени , че тук става през деня 30 градуса  ooooh!
Така днес вечерта го изкарах на вън на улицата , че съседите и те да му се порадват  Crazy
Сега се храним / къде ядем къде спим  Laughing /
Вода не давам на Тони , защото не я пие , само когато му давам Дуфалак само тогава , че май този Дуфалак е много сладък и се дави доста  ooooh!
Сега да кажа новината - Тони има нещо странно зъбоподобно на венеца си в дясно  Shocked Днес го видях и на приятеля ми сестра му ми каза , че на нейната малката като й никнели зъбките така първо отстрани се побивал венеца  Rolling Eyes Утре отивам за гризалки , че ръцете май вече не помагат . Бях му купила едни играчки -дрънкащи мечета за количката и го забелязвам как си ги дърпа към устата и си ги лапа  Laughing Много е сладък милия  Hug Вече наяде ли се и почва да мрънка , не както до преди няколко дни устата му да прелива от мляко и той да го плюе  #Crazy Сега даже сам се заиграва  Joy направо не ми се вярва  Peace
Щях да забравя , не е акъл 6 дни , утре стават 7 . 4 пъти му давах Дуфалак - няма ефект никакъв , кажете какво да ям или пия за да се изака или на него нещо да направя  newsm78 Утре ще пробвам топла вода на гладно , дано има ефект  Praynig

# 19
Благодаря ви момичета за милите думички за моето момченце.Найстина изглежда по-голям от колкото е всъщност,ама нали ще става голям мъж  Heart Eyes
Днес бебчо става на 3 месеца да ми е жив и здрав.Честита месечинка и на малката Ани, Десси да расте все така хубава  Heart Eyes

# 20
  • Sofia, Bulgaria
Честита месечинка на сладката Ани на *dessi*

честито и на всички други бебчета, който днес стават на 3 месеца  newsm51

# 21
Добро утро и от мен!

Хайде и аз да почерпя, защото сме в отбора на празнуващите днес. Ставаме на 3 месеца.
Но понеже искам ,ама незнам как да сложа снимки да ви почерпяВи черпя така  smile3510  beer   party023 Ужас, много съм смотана smile3511

Та, честити месечинки на Ани на *dessi*, Емо на desi054224, който е голям сладур и на всички други бебчетса и майчета, празнуващи днес! smile3525 Hug

Браво за темичката на  JYlieta  и за името на Олчето! newsm10

Сега се връщам да ви изчета и после пак!

# 22
Здравейте момичета и от нас. Дълго време не съм писала защото нашия татко миналата седмица го блъснаха с мотора. И трябваше да се грижа за него. Влизах от време на време и ви прочитах. Иначе тати е с тенденция да се оправя. Днес ще му свалят конците. А онзи дето го блъсна избяга от местопрестъплението. Иначе ще го съдим само чакаме полицията да се обади, че го е хванала.
Ива е добре. Вече спи по цяла нощ и се буди чак към 9-10 часа. Голям сън му опва. Расте детето. От онзи ден започнахме със сокчетата от ябълка и доста добре и се отразяват, пък и на нея и харсва.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ И НА ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ!!!

ето снимки и от нас:

# 23
 Flowers Sunflower kyllmgЧестито на днешните месечинковци!  kyllmg Flowers Sunflower

brawneye, стискам палци татито ви бързо да се възстанови! Praynig
Ама каква коса си имате... Shocked Grinning И на нас не ни липсва, но седи прилепнала по главичката, разресваш ли я допълнително?

Кико също много се плюнчи и самоизяжда, ръцете постоянно са му в устата. Вода не пие, само в най-големите жеги по малко, само преварявам и после изхвърлям. Нощно време започна отново да търси цица към 3ч., после в 6ч., понякога дори и не издържа до 6ч. Преди се пробуждаше към 5ч., а сега какво му стана... newsm78 Tired До последно не давах биба, докато спи в креватчето, за да не свиква с нея, да я търси и съответно да ме разиграва... Да, ама сега с тия ръце, то не е драскане, скубане, пъшкане, та тя малко успокоява страстите, но пак ме вдига по 1873364 пъти. smile3541
Jylieta, що така с ваш'то ако, този Дуфалак защо ли не действа? Повечко масажчета по пупата и дано скоро започне редовно да радва мама. Simple Smile Hug

Кико пък дрищи като новородено, чак взех и аз да се притеснявам. Да има 1-2 памперса на ден само с пико, всичко друго е добре оцветено. Thinking И никакви капки не са в състояние да го спрат.
Бен 78Hug

Будни смеее, до скоро! Heart Eyes

# 24
Нани, въобще не се решим. Като започне да изсъхва след баня става пънкарка. Благодяря за палците.

# 25
  • София
Jylieta правиш ли масаж на коремчето? Аз като не се изака един ден, правя масаж, свивам крачета+ колело. Ако не помогне давам АМ по топличко. Вчера даже 2 пъти се изака. Simple Smile Laughing

brawneye това е ужасно което се е случило, дано го осъдите по скоро този  #Cussing out #2gunfire

Честото на всички рожденници   bouquet  party023

# 26
brawneye ,много яка прическа  newsm81,всеки път не спирам да и се възхищавам Grinning!
Дано по-скоро се възстанови напълно половинката ти  fingerscrossed

desi054224,L.V. ,честита месечинка и на вас  Hug,и на всички останали бебчета '08 Heart Eyes

Ето и една почерпка от мен и порастналото ми момиче Heart Eyes

И един поздрав от нея Two Hearts

В момента дават за хранителните алергии при бебетата и децата по Нова.

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 09:49 от *dessi*

# 27
Браво на авторките на темата и на заглавието. Жулиета, Олче,   bouquet.
brawneye, бързо възстановяване на мъжът ти и дано да го хванат идиота преди да е помлял още някого Close.  Нацелувай пънкито по хубавите рошки.  Heart Eyes
Вода давах преди. Веднъж даже Мария взе, че пи. Сега когато излизаме на дълга разходка й мъкна шише биба и шише розов девин. И не й го давам.  
Вече не ще биба. Иска си да си яде юмручетата госпойцата.
Опити да ми изхвърчи от ръцете в банята прави редовни. Научила се е да прави мост и да се изтласква с мръсТна газ, за да си разбие главата луда по-сполучливо. Че даже и има моменти на прикротване за заблуда на противника.
Вчера реших да я отведа лудетината до Борисовата градина и се разминахме на някакъв щур късмет с пороя, който се изля. Явно по правилния евакуационен коридор сме се придвижили до нас.
Айла, чакай и аз да те питам нещо, че вчера се хванах в някаква сътворена от мен самата глупост. Храних навън два пъти, като и при двете хранения дребната подцокна, но определено само с цел да си утоли жаждата. Обаче аз й давах да яде, както обикновено - на едното хранене едната гърда, на второто другата. Вечерта си напипах бучки (досега не е имало такива). Разкарах ги под топлия душ с масаж и изцеждане, но въпросът ми е, когато нямам възможност да се доизцедя, на следващото хранене пак същата гърда ли да давам?  Rolling Eyes И още нещо. Май пак съм в някакъв период на по-обилна лактация. Гледам да не се наливам много с вода, но не помага. Мария обаче се сърди, реве и не ще да яде, когато цицата й пуска много (преди не й пречеше, пикличка малка). Навън няма как да се хвана да се цедя. Няма как и да си легна до нея, за да не й тече много. Какво да правя? Идея някаква?
А, преди ми беше направило впечатление, че Елена е само по гащички. Браво на теб за търпението да я приучаваш още от сега.   bouquetСлед време ние ще мрънкотим, че децата не щат да се разделят с памперсите. Laughing

# 28
  • Варна
Здравейте момичета!
Честити месечинки на всички.   bouquet
Съни, честита годишнина, да сте живи и здрави, дълги години да се обичате!  newsm51
Брауни, страхотна коса имате!  newsm81 Стискам палци таткото бързо да се възстаови!
Вери найс, страхотна фотосесия!  newsm10 Много ми харесаха розовите обувчици на Вики!
Силве, да не би Ави да я болят ушички нещо? Моята голяма дъщеря имаше период в които се дърпаше, не искаше нито мляко, нито вода и се оказа, че има възпалено ушенце. Много често сменяте марката на млякото, това не е много добре. Да не би и от това да е, детето просто не може да свикне с един вкус на мляко  newsm78

Довечера и ние сме на ваксина и от сега се притеснявам как ще мине. След това сме и на ресторант, че моите родители имат годишнина от сватбата  Heart Eyes
Нещо напоследък съм много крива, дали е възможно да е късна следродилна депресия. Постоянно съм нервна, карам се за глупости на голямата дъщеря, с таткото се карам и заяждам и след това съжалявам. Все ми е криво  Sad

# 29
Brawneye, боже каква е сладка Ива, направо разкош с тази косица! Дано, мъжо се оправя бързо,а онази гадина си получи заслуженото.
Jylieta, какви са тези среднощни разходки?! Браво на вас!.
Моите деца също недолюбват водата,но от време- навреме се подлъгват.
Ben78 HugДано се споразумеете по-най добрия начин!
Dido4ka, и аз съм така,все намирам за нещо да се нервя,ама то май не е много хубаво,че да не дотегне на мъжо и да вземе да си развее байрака съвсем Wink

А, пък аз съм много изкуфяла значи.от един час си търся дистанционното на телевизора безуспешно ( защо ли няма как да му звънна). Ако някой има идея как да го повикам ,моля да сподели Laughing

Хайде, лек и безоблачен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт