Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 064
  • 911
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
ЗИЧЕ, super e   bouquet
Що се отнася до ксанакса, ами не ми се вярва да е истина. Не защото го харесвам, а защото по-скоро е поредната лъжа. Сега, когато не е сред нас ще им е много лесно да говорят каквото си искат, нали личноста я  няма, за да ги обори.
По въпроса да ли е жив и е в Унгария, дано с децата си са се разбрали и да живеят спокойно, но едва ли.

И двамата с мъжа ми запалихме свещичка, но от тези за 5 дена. Ако знаех че тези парички ще отидат в неговата фондация или за дечицата му, бих платила и повече.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 18:22 от sivanova

# 601
Може ли леко синтезирано един превод за ксанакса  Embarassed
Само не разбрах, щом този документ е конфиденциален, защо го размахват по телевизиите?

Moon Walk
всичко е пари, всичко!!!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 18:44 от Stela2910

# 602
Днес си купих Хай-клуб с книжката за Майкъл:)
Иска ми  се да му бяха отделили повече внимание,но за мен  сякаш нищо не е достатъчно...Взимам всичко прекалено навътре,щом се отнася за Майкъл...Все пак поне са се сетили за него,тук всичко е така,между другото.Цял свят тъгува за него,а нашите така наречени водещи телевизии дори не излъчиха поклонението...Но няма да задълбавам повече,не е това важното.
Искаше ми се само да споделя,че след церемонията като че ли отказвам да приема,че Майкъл вече го няма.Първите два дни отказвах да слушам песните му или още по-малко да гледам клиповете му,докато сега им се наслаждавам изцяло,преоткривам ги и не мога да мисля за това,че го няма,съзнанието ми изключва.Сега определено съм по-спокойна.

Горгона,още веднъж поздравления,написала си го великолепно и съм сигурна,че обличаш в думи мислите на повечето от нас. Hug

# 603
Ох ahinora_  още ме е яд за неотразяването на мемориъла и като се сетя пак припалвам  Close

Но аз от чалга общество друго и не мога да очаквам!

Хора, приемете, че е мъртъв. Няма конспирация, никъде не се крие, просто жестоката истина е само една, колкото и съзнанието да се опитва да ни подава спасителни сламки. Аз не вярвам, че едно дете би се разплакало за баща си пред цял свят, ако не беше истина.

# 604
Цитат
И там като палячовци на пружина изкачат въпроси. Какво ли е да виждаш как се превръщаш в собственото си бледо копие и да не можеш или да няма кой да ти помогне? Какво ли е да имаш такива или някакви болести, които те мъчат години наред и да трябва да живееш с тях, след като през първатат половина на живота ти някой ти се е подигравал на външния вид? Какво ли е да те гледат под лупа, да ти ровят в боклука, да ръфат живите ти меса от кокъла? Какво ли е да се изправи целия свят и да те посочи с пръст, защото вярва, че ти си способен да нараниш по такъв Начин, нещото което ти цял живот най-много си обичал – децата? Какво ли е да не можеш да заспиваш от преумора и съсипани нерви? Аз бих ли успяла да издържа на това напрежение толкова години или бих си теглила куршума на първата година?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 605

Обасняват, че през 2004 двама от бодигардовете на МДж са споделили, че той взема над 10 хапчета на вечер. За да си ги набавя е ползвал фалшиви имена, някои от имената дори били истинските на бодигардовете. Също така и за някакви петима лекари, които са му давали рецепти, но той се чувствал добре с тези хапчета. Последното изречение не го разбирам : Bodyguards describe Jackson as sharp and ... -нещо- ... някой, който разбира да каже.

# 606
Момичета страхотни сте  Hug не мога да сваря да гледам всички хубави клипчета, интересни интервюта и пр. неща, които поствате....вече само запазвам линковете с надеждата и време да ми остане да ги изгледам Simple Smile Благодаря ви   bouquet

# 607
Току що съобщиха в новините по Нова,че може би е бил убит

# 608
Момичета, и аз ви чета, но от както се случи това с Майкъл и с наближаващото ми пътуване да Лондон, което нямаше как да отложим, буцата в гърлото ми и мъката ми са все по-големи....и ми е трудно да намирам думи, да дисктурирам и т.н. Confused Confused Confused Трябваше да сме на концерта на 22 юли и със сигурно този ден ще идем до Арената, ще сложим цветя, ще запалим свещички и ще пеем песни на Майки.... Sad

Hug Ужасно съжелявам.  

За мое щастие нещата се случиха ден преди да платя за самолетните билети и хотел и сега не се налага да ходя до там. Не бих могла да понеса да стоя пред залата  Cry  Съмнявам се че изобщо някога ще мога да отида до там. Лондон със сигурност е на последно място в списъка ми за посещения  Tired

Пожелавам ти много сили.

Ако случайно ще пътуваш няколко дни преди концерта то тогава може би ще е хубаво да се присъединиш към групата фенове който ще се събират на 18 юли пред арената, под големия монитор. Събитието започва в 6.30 след обяд (часа на отваряне на вратите). В 7.30 - часа на започване на концерта ще има минута мълчание.
Може би е хубаво да знаеш също, че цветята се поставят под този огромен монитор пред Арена О2 (за да не се чудиш къде, какво)

# 609
  • MJF
Пускам ви един пресен запис на HISTORY .Целия концерт е записан с високо качество но не пише от кой град е!!??
http://www.youtube.com/watch?v=AZphM7aa4kg

# 610
Лично аз предпочитам и избягвам всичко свързано с това дали е погребан Майкъл,къде,с или без мозък ooooh!,той ли е бащата на децата,не е ли той...Изключитело много се дразня от тези писания,защото хората продължават да търсят сензации.За мен си отиде един неповторим,незабравим,велик ЧОВЕК и вече нищо не е същото.Надяам  се само да оставят дечицата им на мира,да престанат с тези спекулации и да помислят кое е най-добре за тех,не да се водят от интересите си.За мен Майкъл  е и си остава техен баща,защото ги е отгледал и дарил с любовта си.
Преди малко изгледах филма на Башир,не с особено голямо желание първоначално след отзивите,които съм чувала за него,но прочетох една статия,в която пишеше,че след излизането на филма,болкоуспокояващите,които до този момент са били понякога опора на Майкъл,са се превърнали в необходимост.Много криво ми стана...
Филма не ми се стори толкова очернящ,напротив,но аз може би съм пристрастна,никой и нищо не може да промени мислите и чувствата ми към Майкъл.
Много мило ми стана,когато показа "даващото дърво"  Hug
За Башир просто нямам думи,Майкъл се отнесе така мило към него,как може да има такива змии?
Моля ви,дайте ми линк към опровержението с български субтитри или френски субтитри Peace

# 611
Момичета пак да кажа : обичам ви ,въпреки различните мнения понякога ,истина е че няма как да сме единодушни във всичко.Радвам се че не пиша напразно . Hug
горгона...и аз така исках да се откъсна но мисля че не успях и 2 часа да изминат ,не съм готова още....

В_и_В_и страшно ти благодаря за превода,само не разбрах той казва ли как Майкъл го е поканил да върви въобще със него?
Също за концертите ,аз писах във  постовете и назад но пак да кажа -гледах интервю със организаторите които ми се сториха страхотни пичове ,та те обясниха как е станало той да има толкова концерти ,оригинално са искали да има 10 (Майкъл не е мислел че много хора ще искат да му ходят на концерт и затова толкова)но след като са се продали за по малко от 1 ден те са се обадили на Майк и са му казали ако иска да добави още няколко (само ако иска) ,тогава той им казал да ги направят 20 ,тези 20 по същия начин са били разграбени и Майк казал хайде 30 тогава и след като и тези 30 са ги разграбили тогава Майкъл сам е каза че иска да са 50,те казаха че са го питали "сигурен ли си " ,той настоявал много и казал че ще се справи и че от тях иска само някой да му гарантира човек от Рекордите на Гинес за да запише рекорда в книгата....Аз лично им вярвам ,едва ли някой ще може насила да го накара да направи толкова концерти та чак да се пишат в рекордите....

Вчера забравих да допълня нещо много важно което каза духовната му съветничка на интервюто : тя каза че Майкъл е мразел Невърленд и не би искал да бъде погребан там,каза че лично и го е казвал че го мрази от както  са влезнали в къщата му покрай делото ,казал че  мястото е вече осквернено и даже и  да можеш да си го върне обратно не би искал,така че тя е убедена че не би искал да бъде погребан там

За разследването от СНН
Казаха че е възможно да има обвинен в убийство ако доктора който му е давал тези силни "вещества"   въпреки че е знаел че дозите са опасни за Майкъл е продължил да го прави заради пари,(защото се каза че Майкъл е бил готов да плаща страшно много  на този който го снабдява)...тогава казаха че може да стигне до обвинение в убийство от немарливост.

За хапчетата   свидетели (бодигардовете ?!)били казали че Майкъл взимал  даже по 30-40  Xanax (sp?)  на вечер в един момент .Тук нещо не ми се вързаха нещата защото после пък казаха че  Майкъл никога не взимал хапчета или каквото и да било пред хора(свидетели) ....а те тогава как знаят колко е пил на една доза....спекулации безброй .

По СНН  казаха че  семейството по инициатива на Джанет е направило  "intervention" prez 2003 мисля че казаха и че се е опитвала да му помогне да спре с хапчетата ,както и другите от семейството ,дори майка му но когато Майкъл видел че някой се опитва да му попречи спирал да му се обажда и въобще не искал да говори с него,казвал на бодигардовете му да не ги допускат до него,казаха че Майкъл дори не приемал обаждания от майка си дълго време защото тя все му говорела че има нужда от помощ и т..н..
Самият Мико Брандо потвърди че знае че семейството му се е опитвало да го спре ,каза че не е бил там но бил чул за такава интервенция.
Кой знае.....

# 612
[quote
По СНН   казаха че  семейството по инициатива на Джанет е направило  "intervention" prez 2003 мисля че казаха и че се е опитвала да му помогне да спре с хапчетата ,както и другите от семейството ,дори майка му но когато Майкъл видел че някой се опитва да му попречи спирал да му се обажда и въобще не искал да говори с него,казвал на бодигардовете му да не ги допускат до него,казаха че Майкъл дори не приемал обаждания от майка си дълго време защото тя все му говорела че има нужда от помощ и т..н..
Самият Мико Брандо потвърди че знае че семейството му се е опитвало да го спре ,каза че не е бил там но бил чул за такава интервенция.
Кой знае.....

[/quote]

Дори и наистина да са се опитвали да му помогнат,никой не е в състояние да ме убеди,че са били достатъчно настойчиви.Ако са били толкова загрижени,щяха насила да го лекуват,нямаше да допуснат да съсипва здравето и живота си с тези лекарства,независимо дали  той е искал или не помощта им.

# 613

Обасняват, че през 2004 двама от бодигардовете на МДж са споделили, че той взема над 10 хапчета на вечер. За да си ги набавя е ползвал фалшиви имена, някои от имената дори били истинските на бодигардовете. Също така и за някакви петима лекари, които са му давали рецепти, но той се чувствал добре с тези хапчета. Последното изречение не го разбирам : Bodyguards describe Jackson as sharp and ... -нещо- ... някой, който разбира да каже.

Като цяло казват, че използвал ксанакса заради инсомнията си. Eдиния му служител спомена, че е пие по 10 хапчета на вечер, а друг че са му били нужни по 30 - 40. Единия охранител, които е предоставил информацията, е напуснал след като МJ е паднал по лице в хотелската си стая, охранителят му казал че не иска повече да му взима рецепти. През 2006 в Лас Вегас, когато МД се опитвал да възобнови кариерата си, Jack Wishna който е помагал на МД за концертите му, обяснява че често е идвал дрогиран и твърде слаб, заради което се налагало да ползва инвалиден стол. Концертите били отложени заради състоянието му.  По това време Джанет се е опитала да му погне, но МД нарежда на охранители си да не пускат семейството му и отказва да говори с майка си по телефона. По- късно семейство Джаксън прави изявление в People, че това не е вярно, но това изявление не e подписано от Джанет.

А това последното беше нещо от сорта, че преди да си получи хапчетата е  бил раздразнителен, а след това ставал спокоен.

# 614
Не знам дали са се опитвали да помогнат, но е глупаво да се оправдават, че той не сътрудничил. Точно по този повод в СНН беше поканен някакъв специалист и каза, че всички пристрастени отказват първоначално да признаят за проблема, лъжат, крият се и т.н. Това поведение не е нещо ново. Има си обаче начини за справяне.
Вики, а за тези бодигардове дето са казали това в полицейския доклад ми е много странно също още нещо - защо като още тогава се е знаело, че има злоупотреби от страна на лекари, фалшиви рецепти и т.н. не е имало разследване, а всичко е потънало.
Разминаването за хапчетата е, че първо е бил на 30-40 на вечер, а след това е успял да се подобри и е намалил дозата на 10.

Общи условия

Активация на акаунт