Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 062
  • 911
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора/Сливен
Аз малко в страни от това което пишете, до сега не знаех че Майкъл е рисувал, опитах се да открия някои негови неща и попаднах на тези .http://www.mjjboard.com/showthread.php?t=7691 по- надолу в страницата.До колкото разбрах и има един малък автопортрет вижте го в книжката приложение към "Хай клуб".Ако някой има повече информация около това негово хоби, ще ми бъде интересно да разбера!Надявам се и на вас да ви е интересна  тази негова страна.

# 616
Следващия месец Майкъл Джексън „ще пее” в Лондон по случай 51-ия си рожден ден. За целта, на сцената в зала O2 Arena, ще бъде прожектирана холограма  на Краля на попа.

http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13405

# 617
  • Варна
За последното не знам какво да мисля - от една страна ще е супер любопитно да видим нещичко от турнето, ама от друга - малките май са част от атракцията Sick

# 618
Момичетааа, момичета...нещата не се оправят....мислех, че като мине малко време, ще се успокоя. Тези дни си мислех, че тази тема  е ега ти омагьосания кръг и всъщност май изобщо не ми помага. От черната дата насам не съм свършила работа за 5 стотинки, по цял ден чета и гледам клипчета и чакам някой да постне поредното сърцераздирателно мнение, та съвсем да се довърша. Освен това, започнах да си мисля че, до някаква степен  ние сами си правим драма. С тези клипове, снимки, статии, подсещания, постовете на Вики от концертите (и не само нейни, разбира се)....всички скърбим и го казваме непрекъснато...сякаш е заразно. Мислех си, че като спра да се ровя в темата, ще мисля по-малко.

Тогава обаче, започнах да се замислям  за нещата, които упорито се опитвам да набутам в най-закътаното „чекмедже” на съзнанието си.

Като гледам снимките от различните му периоди просто няма как да не забележа, че тези добри и тъжни очи, със всяка изминала година стават все по-тъжни, но противно на очакваното – си остават все така добри.
Тази широка лъчезарна, детска, чиста, мила, умилителна, магичекса усмивка взе да изчезва от снимките все поввече и повече, докато на последните снимки виждам един безкрайно тъжен човек, човек от очи, скули и грим. Закачливите къдрици постепенно се изправиха и на тяхно място, кой знае, може би са дошли изкуствените кичури.

Мислех , си че опиянени  от собствената си скръб, ние някак изкуствено го превъзнасяме. И така докато не пусна поредното клипче, в което се кикоти срамежливо като момченце или ти заговаря с онзи тих или по-точно смирен гласец, който, подобно на много негови пък и не само песни, звучи с особена честота, която ти бърка в сърцето, в мозъка, свива те стомаха и не знам и аз още какво...И си казваш...ееййй, гледай какъв човек, ама наистина е много специален...

Остава ми още едно чекмедже, онова, което и на пролетно почистване не искаш да отваряш...

И там като палячовци на пружина изкачат въпроси. Какво ли е да виждаш как се превръщаш в собственото си бледо копие и да не можеш или да няма кой да ти помогне? Какво ли е да имаш такива или някакви болести, които те мъчат години наред и да трябва да живееш с тях, след като през първатат половина на живота ти някой ти се е подигравал на външния вид? Какво ли е да те гледат под лупа, да ти ровят в боклука, да ръфат живите ти меса от кокъла? Какво ли е да се изправи целия свят и да те посочи с пръст, защото вярва, че ти си способен да нараниш по такъв Начин, нещото което ти цял живот най-много си обичал – децата? Какво ли е да не можеш да заспиваш от преумора и съсипани нерви? Аз бих ли успяла да издържа на това напрежение толкова години или бих си теглила куршума на първата година?

Въпросите са безкрайни...

И така издържах час-два без да влизам и да чета темата...

И пак пускам клипчета и слушам песни,. Усмихвам се през сълзи като всячески се опитвам да преглътна буцата.

И да ме прощават и Елвис, и Битълс и други величия,ама за мен друг Крал няма. Ама честно! ( И Фреди яростно харесвам и ден не минава без песен на Куин за двучи около мен..., ама ...)

И се чудя къде бяхме тия три милиарда души, които гледахме Мемориала, когато той имаше нужда от тях?  Хляб и зрелище...
И само ми остава надеждата, че е имало човек до него да го обича, утешава, прегръща и целува, да му дава сили и да Вярва в него...

Че сега наистина почива в мир...

Перфектно!!!

А БОЛИ, БОЛИ, БОЛИ !!!

# 619
  • Neverland
Може ли леко синтезирано един превод за ксанакса  Embarassed
Само не разбрах, щом този документ е конфиденциален, защо го размахват по телевизиите?

Moon Walk
всичко е пари, всичко!!!
Мислех ,че съм преодоляла състоянието си от 25.06. насам и гледам по-различен начин на това ,че Майкъл си е отишъл завинаги от този земен свят....но ,...не.... SadОт сутрин до вечер мислите ми ме връщат  отново  и отново .....към ужасната смърт ....ръцете ми трескаво търсят всякаква информация в нета ....с единствения въпрос....ЗАЩО..... CryЗащо,господи не му даде сили да се справи с тази зависимост....и даже малко ме е яд на самия него,заради това че сам е допуснал да се стигне дотам....
Знам отговора....за съжаление CryПросто е трябвало външна намеса,ако ще и насила....обратното е престъпление.... Cryда гледаш безучастно или да не си се постарал с всичко на което си способен... ТОВА Е ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....
Хапах (Ксанакс) таблетки 0,25 mg и 0,5 mg алпразолам (alprazolam)
Използва за лечение на тревожност, смесени тревожно-депресивни състояния или депресия, свързана с други заболявания.Използва се също  за лечение на панически разстройства. Ксанакс таблетки се отпуска по специално лекарско предписание.Обикновено не предизвиква зависимост.
Навремето една състудентка взимаше по 10 бр. с алкохол.Предполагам ,че се е чувствала добре/в такива моменти не контактувах с нея/,имаше много проблеми с нея самата....Имаше нужда от психоаналитик ,приятел или някой който да и помогне......Днес е жива и здрава -има две деца.....
Не исках дълго време да вярвам ,че Майкъл е имал такива зависимости   и умишлено избягвах такава информация....но уви ,това е факт който го уби....  CryКолкото и да  бягам тази мисъл и да искам да я натъпча някъде надълбоко ,тя изплува...Не че е толкова важно....за човека ,твореца Майкъл Джексън,....но ми е гадно и ме е яд че не е могъл да се справи с това.....

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 21:18 от Ana Maria

# 620
Може ли леко синтезирано един превод за ксанакса  Embarassed
Само не разбрах, щом този документ е конфиденциален, защо го размахват по телевизиите?

Moon Walk
всичко е пари, всичко!!!
Мислех ,че съм преодоляла състоянието си от 25.06. насам и гледам по-различен начин на това ,че Майкъл си е отишъл завинаги от този земен свят....но ,...не.... SadОт сутрин до вечер мислите ми ме връщат  отново  и отново .....към ужасната смърт ....ръцете ми трескаво търсят всякаква информация в нета ....с единствения въпрос....ЗАЩО..... CryЗащо,господи не му даде сили да се справи с тази зависимост....и даже малко ме е яд на самия него,заради това че сам е допуснал да се стигне дотам....
Знам отговора....за съжаление CryПросто е трябвало външна намеса,ако ще и насила....обратното е престъпление.... Cryда гледаш безучастно или да не си се постарал с всичко на което си способен...
Хапах (Ксанакс) таблетки 0,25 mg и 0,5 mg алпразолам (alprazolam)
Използва за лечение на тревожност, смесени тревожно-депресивни състояния или депресия, свързана с други заболявания.Използва се също  за лечение на панически разстройства. Ксанакс таблетки се отпуска по специално лекарско предписание.Обикновено не предизвиква зависимост.
Навремето една състудентка взимаше по 10 бр. с алкохол.Предполагам ,че се е чувствала добре/в такива моменти не контактувах с нея/,имаше много проблеми с нея самата....Имаше нужда от психоаналитик ,приятел или някой който да и помогне......Днес е жива и здрава -има две деца.....
Не исках дълго време да вярвам ,че Майкъл е имал такива зависимости   и умишлено избягвах такава информация....но уви ,това е факт който го уби....  CryКолкото и да  бягам тази мисъл и да искам да я натъпча някъде надълбоко ,тя изплува...Не че е толкова важно....за човека ,твореца Майкъл Джексън,....но ми е гадно и ме е яд че не е могъл да се справи с това.....

Днес цял ден това слушам по CNN.И го разбирам и съм му ядосана,но от това не боли по-малко,защото знам ЗАЩО.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 21:00 от liliyyy

# 621
  • MJF
http://www.youtube.com/watch?v=-A9j48ZPKMA

Чуйте какво казва.
Ако някой от хората били около Майкъл в даден период, сега говарят а не пеят, поне да имат такова поведение Flowers Rose

# 622
Момичета аз не му се сърдя... каквото и да кажат че са намерили в тялото му знам че това е отровата на тези които го мразеха ,отровата на тези които го докараха до там и го накараха сам да я вземе.

# 623
http://www.youtube.com/watch?v=-A9j48ZPKMA

Чуйте какво казва.
Ако някой от хората били около Майкъл в даден период, сега говарят а не пеят, поне да имат такова поведение Flowers Rose
мерси че го пусна ,аз гледах откъс от изпълнението и преди време по СНН имахме го и тук в темата , но беше малка част и не показа това какво казва преди да запее .... каква страхотна реч "i have no dirt to offer ,i don't know his personal life ,all i know is his music" със сълзи на очите...все забравям да ви споделя  че за мемориъла бях разочарована че тя не беше поканена да изпее тази песен.....много е тежко.. да я гледам и слушам как пее ...сама...

# 624
Аз пък искам да ви кажа,че всичко това поне в по - голямата си част е направо абсурдно.Пила съм Ксанакс естествено по лекарско предписание преди 10-тина години и по 1 хапче на вечер/пият се вечер,защото действат отпускащо с всички допълнения.../ и се чувствах като абсолютно дрогирана.Не мога да си представя,че организъм,който не е абсолютно здрав ще поеме 10 дори хапчета и няма да колабира още повече това да става в продължение на години.Освен това денонощието има 24 часа,което при 30-40 хапчета означава почти по 2 на час,да не говорим всичките наведнъж вечер...Това е абсурдно.Не зная какво да мисля.Явно е имал проблем и зависимост,но това количество е абсурдно!!!!!!
А и съм съгласна с мнението и питанките какво прави тази"конфеденциална"информация/нещо споменато в репортажа 100 пъти/ в новините на CNN.Сигурна съм,че ако има някаква истина то със сигурност не е точно такава...
Не,че това ще го върне  Cry

П.П. Помня,че и някой из всичко,което изгледах последните 2 седмици каза,че като излязал филма на Бешко - Изродешко Майкъл е казал"Е сега се погребах...."И,че не толкова дори обвинението на онова изродче го е съсипало,колкото лъжите на Бешар и последствията.
Филма напоследък го излъчват орязан и липсват доста коментари,както и въпросния Гавин,чиито родители са казал,че е болен от рак и не могат да се грижат за него и след като Майкъл поема грижите за него в последствие го обвиняват - след въпросния филм.Това са моите спомени.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 21:57 от mi6ince

# 625
Момичета аз не му се сърдя... каквото и да кажат че са намерили в тялото му знам че това е отровата на тези които го мразеха ,отровата на тези които го докараха до там и го накараха сам да я вземе.

И аз това казвам.
В youtube намерих много хубаво филмче за него,ако някой иска да го гледа:
http://www.youtube.com/watch?v=_6Ni8S8m1Eo
В 5 части е.

# 626
Е не не мога вече с тоя дъртя джаксън
http://www.usmagazine.com/news/joe-jackson-michaels-kids-could-b … tm_campaign=daily

Предвижда че децата на майкъл ще бъдат на сцена като техния татко ,  казва "парис  иска да направи нещо ,тя може да танцува" ,"бланкет казват че е много добър в танците ".питат го кой да е настойник на децата "аз и катрин" казва дъртия ,"ще ги храним както трябва ,ще ги оставяме да си почиват...за да могат да израснат силни Джаксън  "
Не му вярвам ,той не бива да е около тях особено като настойник. ooooh!

# 627
  • Neverland
* MJ 4 Ladies * The SEXY (audio & video) moments  newsm10 newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=9fLhs19fvD4&feature=related

Michael Jackson With Women  newsm10 newsm10
http://www.youtube.com/watch?v=e9LPG5hHJoY&feature=related

Remember_ the Fragrance for Women _ Michael Jackson  smile3521
http://www.youtube.com/watch?v=1pWjMTlbhiQ

Петък е все пак  Simple Smile Peace

# 628
  • Пловдив
Момичета пускам ви последната репетиция на Майкъл ,дано не се повтарям и се извинявам че така ви го пускам но не може с друг линк че дава спамче.
Най горе първото заслужава си да се види.

http://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D1%8A%D0 … start=20&sa=N

# 629
Следващия месец Майкъл Джексън „ще пее” в Лондон по случай 51-ия си рожден ден. За целта, на сцената в зала O2 Arena, ще бъде прожектирана холограма  на Краля на попа.

http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13405

Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт