Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 068
  • 911
  •   1
Отговори
# 585
Тука има кратко интервю с Барак Обама за Майкъл
http://www.vbox7.com/play:e61e3958

А тук една много хубава и някак много топла снимка
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1954188&op=31&o=gl … &id=674324869

# 586
В църквата си плащам за самата свещ- някакви си стотинки.
Във въпросният сайт, някой се опитва да печели за пореден път, на гърба на такова нещастие. Всеки ще си каже- няма проблем за 2 долара, аз обичам Майкъл. Аман от такива гнусни типове. Sick Какво ли още няма да измислят. Ако беше някой свястен тип, щеше да си сложи пак тия два долара, но парите да идат в някоя фондация примерно, а не някой да си купи кола, да речем.

# 587
http://en.wikipedia.org/wiki/Siedah_Garrett
Сигурно всички помним Саида Гарет, доколкото знам в момента е омъжена и живее в Ню Йорк и има 2 деца и бизнес със мъжа си.
Но това, което не знаех или просто не съм обърнала внимание ( ще видя пише ли го на обложката на BAD) е че тя е ко-писател на Man in the Mirorr Rolling Eyes
Да, в деня на погребението или преди това имаше интервю с нея и тя разказваше неща около създаването на песента, които в момента не помня, но когато е станало ясно, че Майкълчо ще я изпее, тя каза: И тогава разбрах, че ще я изпее правилния човек ...или нещо от сорта Simple Smile

# 588
Момичетааа, момичета...нещата не се оправят....мислех, че като мине малко време, ще се успокоя. Тези дни си мислех, че тази тема  е ега ти омагьосания кръг и всъщност май изобщо не ми помага. От черната дата насам не съм свършила работа за 5 стотинки, по цял ден чета и гледам клипчета и чакам някой да постне поредното сърцераздирателно мнение, та съвсем да се довърша. Освен това, започнах да си мисля че, до някаква степен  ние сами си правим драма. С тези клипове, снимки, статии, подсещания, постовете на Вики от концертите (и не само нейни, разбира се)....всички скърбим и го казваме непрекъснато...сякаш е заразно. Мислех си, че като спра да се ровя в темата, ще мисля по-малко.

Тогава обаче, започнах да се замислям  за нещата, които упорито се опитвам да набутам в най-закътаното „чекмедже” на съзнанието си.

Като гледам снимките от различните му периоди просто няма как да не забележа, че тези добри и тъжни очи, със всяка изминала година стават все по-тъжни, но противно на очакваното – си остават все така добри.
Тази широка лъчезарна, детска, чиста, мила, умилителна, магичекса усмивка взе да изчезва от снимките все поввече и повече, докато на последните снимки виждам един безкрайно тъжен човек, човек от очи, скули и грим. Закачливите къдрици постепенно се изправиха и на тяхно място, кой знае, може би са дошли изкуствените кичури.

Мислех , си че опиянени  от собствената си скръб, ние някак изкуствено го превъзнасяме. И така докато не пусна поредното клипче, в което се кикоти срамежливо като момченце или ти заговаря с онзи тих или по-точно смирен гласец, който, подобно на много негови пък и не само песни, звучи с особена честота, която ти бърка в сърцето, в мозъка, свива те стомаха и не знам и аз още какво...И си казваш...ееййй, гледай какъв човек, ама наистина е много специален...

Остава ми още едно чекмедже, онова, което и на пролетно почистване не искаш да отваряш...

И там като палячовци на пружина изкачат въпроси. Какво ли е да виждаш как се превръщаш в собственото си бледо копие и да не можеш или да няма кой да ти помогне? Какво ли е да имаш такива или някакви болести, които те мъчат години наред и да трябва да живееш с тях, след като през първатат половина на живота ти някой ти се е подигравал на външния вид? Какво ли е да те гледат под лупа, да ти ровят в боклука, да ръфат живите ти меса от кокъла? Какво ли е да се изправи целия свят и да те посочи с пръст, защото вярва, че ти си способен да нараниш по такъв Начин, нещото което ти цял живот най-много си обичал – децата? Какво ли е да не можеш да заспиваш от преумора и съсипани нерви? Аз бих ли успяла да издържа на това напрежение толкова години или бих си теглила куршума на първата година?

Въпросите са безкрайни...

И така издържах час-два без да влизам и да чета темата...

И пак пускам клипчета и слушам песни,. Усмихвам се през сълзи като всячески се опитвам да преглътна буцата.

И да ме прощават и Елвис, и Битълс и други величия,ама за мен друг Крал няма. Ама честно! ( И Фреди яростно харесвам и ден не минава без песен на Куин за двучи около мен..., ама ...)

И се чудя къде бяхме тия три милиарда души, които гледахме Мемориала, когато той имаше нужда от тях?  Хляб и зрелище...
И само ми остава надеждата, че е имало човек до него да го обича, утешава, прегръща и целува, да му дава сили и да Вярва в него...

Че сега наистина почива в мир...

# 589
GorgonaMeduza  Hug излишно е да казвам...ти си знаеш вече. Sad

Зиче,чудесно е!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 16:47 от Аbi

# 590
Totally*Av4e,има и безплатна опция  Peace
иначе за другото си права

GorgonaMeduza и аз се запитах същото още в първата тема и ми стана   Sick много кофти усещане

# 591
Дерматологът също не му е много чиста работата. Той каза страшно много неща при ЛК. Имам чувството, че с Деби заедно са го изнудвали за пари. Не случайно той остави отворен въпроса за евентуално бащинство. Даже бил готов и ДНК тест да направи. Също каза, че веднага след като разбрал за смъртта се е обадил на Деби и казал, че сега трябва да е активна, защото тя е майката на тези деца. Според него Деби и бившата детегледачка Грейс били идеалното решение за отглеждане на децата.
А бе тоя лекар ми е адски съмнителен още като чух, че е казал тия двусмислици в интервюто. Няма логика ако няма задни мисли да го казва. А така подклажда съмненията. Ако наистина е доверен човек и истински приятел, щеше просто да каже, че Майкъл е бащата, без значение как е в действителност.

ЗИЧЕ  прекрасно е!

ГоргонаМедуза силно те прегръщам мила!  /и идолите ни са еднакви, покрай смъртта на Майкъл се сещам и за Фреди как страдах  Cry/

# 592
Gorgona Gorgona.............толкова проницателен и точен като твой пост няма, как изкарваш моите думи вместо мен а аз не ги скалъпвам нямам идея....
Как го обличаш в думи - удара точно в целта, в точните въпроси и в точната мъка от това, че той ни даде много, много.....никой не ни е дал толкова а ние?
Бяхме ли наистина достатъчни - винаги е казвал, че ни обича, но беше ли му това достатъчно..........

Майкъл не е издържал, той не е за този свят, тук той няма място, защото това си беше чиста проба мазохизъм, защото не познвама друг човек с подобна на неговата съдба........40 години..............40 години под обстрел.........сам.........аз не бих го направила, от чуство за самосъхраннеие не бих.......къде е било неговото такова Cry

# 593
http://www.hindustantimes.com/StoryPage/FullcoverageStoryPage.as … on+still+alive%3f  хайде започва се като с елвис майкъл изценирал смърта си и бил в унгария,трудно ми е да повярвам че би причинил такава мъка на децата си?  Rolling Eyes

# 594
  • София
Gorgona Gorgona, благодаря ти за поста, той казва всичко което ние който нямаме дар слово чувстваме  Hug
Пак се разплаках  Cry

# 595
Горгона, и аz благодаря zа прекрасните думи. Вкьщи винаги мьжьт ми е бил по/zапален фен на МД, а сега аz го преживявам много по драмати4но от него. Само като си пусна някоя песен и сьлzите ми текват.
Толкова ме  е яд и на мениджьрите му, които са го накарали да се готви zа толкова много концерти, а той е искал да направи само един.
Наистина пове4ето хора около него са искали парите му.
Няма да се у4удя ако Деби zапо4не да води дела zа децата сега, zа да се добере до още пове4е пари, както и куцо и сакато да zапо4не да твьрди, 4е е баща на децата Sick

# 596
http://www.hindustantimes.com/StoryPage/FullcoverageStoryPage.as … on+still+alive%3f  хайде започва се като с елвис майкъл изценирал смърта си и бил в унгария,трудно ми е да повярвам че би причинил такава мъка на децата си?  Rolling Eyes
дам, за всички ни това би било най - хубавата новина, само че няма сила на земята, която да ме убеди, че и частица от статията е истина, просто няма начин, не може да излъже цялото земно кълбо - няма начин.
И аз смятам, че Деби ще се бори и силно се надявам, понеже децата му са големи да имат правото на глас, защото няма начин да избера една непозната жена, пред грижите на баба им и цялото им семейство.
Какво ли им е на горкичките, едва ли могат да ги изолират от света и да не четат всички гнусотии, как ли се чустват - цял свят да говори какво ли не за тях, за татко им.........в такива чудовища ли сме се превърнали, въобще къде отива човечността, добрината, разбирателството.
Всичко ли на тази земя е пари, кажете ми Confused

# 597
дам, за всички ни това би било най - хубавата новина, само че няма сила на земята, която да ме убеди, че и частица от статията е истина, просто няма начин, не може да излъже цялото земно кълбо - няма начин.
И аз смятам, че Деби ще се бори и силно се надявам, понеже децата му са големи да имат правото на глас, защото няма начин да избера една непозната жена, пред грижите на баба им и цялото им семейство.
Какво ли им е на горкичките, едва ли могат да ги изолират от света и да не четат всички гнусотии, как ли се чустват - цял свят да говори какво ли не за тях, за татко им.........в такива чудовища ли сме се превърнали, въобще къде отива човечността, добрината, разбирателството.
Всичко ли на тази земя е пари, кажете ми Confused
Да, пари, власт, секс и и нтереси.
Аз мисля, че може да излъже цялото кълбо и не бих се учудила, ако е истина. И то не от злоба или за да натрие нечий нос (при все че има стотици носове за натриване). Единственото, което ми пречи да го повярвам, е че не би наранил децата си. Освен, ако те също не са в играта   Twisted Evil
А, на всички -  благодаря за топлите думи и тръпението да четете толкова дълги постове, та и с грешки на всичкото отгоре  Hug

# 598
# 599
  • MJF
http://www.youtube.com/watch?v=kicnH-hkWQo&feature=channel
още една група клипове- от репетиции в листата на пусналия този.
Някой гледал ли е концертите след 9/11 с песента "What More Can I Give" (also "Todo Para Ti" in Spanish)? Много ми харесват клиповете и в you tube  но качеството им е малко лошо.
и още нещо:
http://www.youtube.com/watch?v=sPBQu2s43Sc&feature=channel

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 18:21 от 6o6ul40

Общи условия

Активация на акаунт