Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 600
  • 911
  •   1
Отговори
# 825
Не съм се опитвала да си го представям стар.Той трябваше да продължава да БЪДЕ.Независимо дали щеше да е сред семейството си или под свтлината на прожекторите,Майкъл трябваше да Е.
КОлкото до снимките.Тези с разкопчания панталон са от 20 май 2009 на излизане от Медицинска клиника в Бевърли Хилс.

А тези са още по-пресни -16 юни 2009.Пак клиниката...

Спирам да пускам снимки...Верно е,че са големи...Извинявам се,ако модератора прецени да ги трие.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:02 от liliyyy

# 826
  • Варна
Ясно ли е последно каква религия е изповядвал, защото бях останала с впечатлението , че е приел ислям?

# 827
liliyyy, недей да спираш да пуснаш снимки  Hug

Woman in the mirror, в тая тема някой беше пуснал линк и се казваше, че не се знае със сигурност, но се предполага, че не го е приел. Между другото на Ватикана какво им пука каква религия е изповядвал?! Той е човек-има ръце, крака, достоен е при това, направил е толкова много...какво им пречи на тях, ако ще да е последовател на Йехова? Нали все това се проповядва - равенство, разбирателство и любов. Ватикана не показва това в момента.

# 828
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=172926
Аз ли нещо не съм наред???
Защо не намирам нищо извратено в живота му или не знам пълното значение на думата?
liliyyy,благодаря ти много за снимките Hug

# 829
  • Ботевград
Не съм се опитвала да си го представям стар.Той трябваше да продължава да БЪДЕ.Независимо дали щеше да е сред семейството си или под свтлината на прожекторите,Майкъл трябваше да Е.
КОлкото до снимките.Тези с разкопчания панталон са от 20 май 2009 на излизане от Медицинска клиника в Бевърли Хилс.

А тези са още по-пресни -16 юни 2009.Пак клиниката...

Спирам да пускам снимки...Верно е,че са големи...Извинявам се,ако модератора прецени да ги трие.

Можеш и сама да ги намалиш още преди да ги публикуваш Лили  Hug
Просто където вмъкваш изображение още в началото посочваш за намаляване [img height=300]

# 830
# 831
Цитат
...въпреки противоречивата личност на Джако те предпочитат да вярват, че той е от добрите...

Да, тя току що отрече цялото творчество на човека, всичко, в което е вярвал и което се е опитвал да направи. Много умно, браво. Просто можеше да каже, че не го харесва, а не да говори простотии.

Цитат
За неговия път с всички начини (на места извратени) да го цени и защитава.

И аз нещо не схващам за какво говори?  Thinking newsm78

# 832
liliyyy, недей да спираш да пуснаш снимки  Hug

Woman in the mirror, в тая тема някой беше пуснал линк и се казваше, че не се знае със сигурност, но се предполага, че не го е приел. Между другото на Ватикана какво им пука каква религия е изповядвал?! Той е човек-има ръце, крака, достоен е при това, направил е толкова много...какво им пречи на тях, ако ще да е последовател на Йехова? Нали все това се проповядва - равенство, разбирателство и любов. Ватикана не показва това в момента.

Не искам никой да прави Майкъл светец.И никой няма да го направи,разбира се .А и той не беше светец.
Тези глупости в нета страшно започнаха да ме дразнят.Вече много хора ми обесняват,че е инсценирал смъртта си и си живее някъде на спокойствие.Не може ли да го оставят да почива в мир.Ние не пускаме духа му да си отиде спокоен.

ФЛЬОР,специално за теб и за всички останали,разбира се. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:06 от liliyyy

# 833
  • Варна
Някъде четох, че чрез бавачката Грейс му бил оказван натиск да направи концертите, тя и говорителя му били свързани с някаква ислямска организация. Сега се сещам, че това е писано от "биографа" Халперин. Не можах да разбера този бил ли е някога близък с Майкъл, читав ли е като източник или...?

# 834
Отложиха делото за попечителство на децата на Джако.

http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13435

Почна се. Каква ли е ще съдбата на децата? Ами на малкия Бланкет?

# 835
liliyyy,  Hug
Aко го канонизират, което хич не ми се вярва, по-скоро ще го приемам като вид признание към личността му.

Woman in the mirror, този биографа е казал, че се познава с МДж вече повече от 5 години. Книгата му ... този месец ли излизаше? За това дали е читав, може и да не разберем никога, все пак човека, който би трябвало да го каже вече не е сред нас...Уж до колкото е казал досега, вярни неща са се оказали, само се надявам цялата книга да не се окаже нещо като работата с Башир. Уж информация "от кухнята", но се оказа пълна спекулация.
Ще ми е интересно да прочета какво пише в книгата му, макар, че кой знае кога ще стигне до мен  Whistling

# 836
liliyyy,  Hug
Aко го канонизират, което хич не ми се вярва, по-скоро ще го приемам като вид признание към личността му.   

Нека не сме крайни.Той отдавна е признат и като личност и като творец.Майка Тереза не е светица,та Майкъл ли.
Нооо(ако е верно)това по-ми се вързва.

http://www.telegraph.co.uk/culture/music/michael-jackson/5784734 … hael-Jackson.html

Момичета,това е сайта,от който вадя снимките

http://www.mjjpictures.com/main.html

Влизайте и се наслаждавайте или страдайте...

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:24 от liliyyy

# 837
Това за обявяването на Майкъл за светец звучи несериозно...

# 838
# 839

Еххххх, колко красива усмивка!
Сега, няколко дни след поклонението, сякаш забравих, че го няма. Живея си с мисълта, че си е жив. Така ми е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт