Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 948
  • 911
  •   1
Отговори
# 210
И за всички, които нападаха баща му и казваха, че МД не го е обичал, че баща му не го е подкрепял и т.н. Wink
На излизане от съда
Пак
Още
Къде се загубиха феновете му, които така ревностно го защитаваха от всеки и всичко и които така скърбяха и плачеха непрекъснато, ен можеха да спят и ядат, а сега вече са потънали в забвение?!? Странно, наистина!

# 211
Всяко чудо за 3  дни,нали?

# 212
# 213
Едва ли някога феновете ще изчезнат. Едва ли е нужно да се парадира с това, което изпитваш, особено в такъв момент.

Всеки изживява момента по различен начин - един иска да сподели, да говори за това, а друг - да замълчи и да го изживее насаме. Peace

# 214
И за всички, които нападаха баща му и казваха, че МД не го е обичал, че баща му не го е подкрепял и т.н. Wink
На излизане от съда
Пак
Още
Къде се загубиха феновете му, които така ревностно го защитаваха от всеки и всичко и които така скърбяха и плачеха непрекъснато, ен можеха да спят и ядат, а сега вече са потънали в забвение?!? Странно, наистина!

Колко хубаво, знаеш ли две снимки в интернет, и няколко публични появявания, въобще не означават че Джо го е обичал или му е пукало за него. Копирам от уикипедия:
Цитат
Michael Jackson claimed that from a young age he was physically and emotionally abused by his father, enduring incessant rehearsals, whippings and name-calling, but also admitting that his father's strict discipline played a large part in his success.[3][4] In one altercation—later recalled by Marlon Jackson—Joseph held Michael upside down by one leg and "pummeled him over and over again with his hand, hitting him on his back and buttocks."[5] Joseph would also trip up or push his male children into walls. One night while Michael was asleep, Joseph climbed into his room through the bedroom window. Wearing a fright mask, he entered the room screaming and shouting. Joseph said he wanted to teach his children not to leave the window open when they went to sleep. For years afterward, Michael suffered nightmares about being kidnapped from his bedroom.[5]

Michael first spoke openly about his childhood abuse in a 1993 interview with Oprah Winfrey. He said that during his childhood he often cried from loneliness and would sometimes get sick or start to vomit upon seeing his father.[6][7][8][9] In Michael's other high profile interview, Living with Michael Jackson (2003), the singer covered his face with his hand and began crying when talking about his childhood abuse.[5] Michael recalled that Joseph sat in a chair with a belt in his hand as Michael and his siblings rehearsed and that "if you didn't do it the right way, he would tear you up, really get you."[10]

Аз винаги съм твърдяла, че целите проблеми в живота на Майкъл идват от детството му, или по скоро липсата на такова, и липсата на любов и подкрепа. Това да биеш детето си, да му се подиграваш, че е пъпчив и грозен....какво повече да кажа.....а, да и сега когато си отиде, в почти всяко интервю, което Джо даде, не пропусна да рекламира новия си бизнес, като между другото споенаваше Майкъл, колкото да не изглежда супер нагло и безчувствено.

Вярвам все пак, че Майкъл не го е мразел, въпреки че казваше, че колкото и да се опитва не може да го разбере.

# 215
Малко информация за демерола:

"Демеролът има ужасно много ефекти. Някои от тях са:
сърцебиене
аритмия
плитко дишане
депресия
повръщане
изпотяване
халюцинации
объркване
рездразнителност
тревога и безпокойство
треперене
припадане
успокоение"

# 216

Какво имаш предвид?
Лично аз не съм твърдяла, че "така скърбя и плача непрекъснато, не мога да спя и да ям", обаче страдам по своему. Не е нужно да изписвам непрекъсно тъгата си с думи, за да я доказвам на някого, нали?!

# 217
  • Neverland
+
Ревматоиден артрит CryБяха писали някъде...

Лично аз днес се чувствам доста по-добре.....Както бях писала не обичам ковчези и сълзливи церемонии....Благодарна съм ,че беше изпратен по този начин в последното си пътешествие.... Praynig
Чувствам се добре ,защото знам че ще дойде ден ,когато отново ще се срещнем....там някъде......отвъд .....

# 218
Е добре де, до вчера защо имаше десетки такива, да не кажа стотици( че от доста хора беше следяна темата), а днес само 4-5 момичета пишем(включвам и себе си тук) по нея? Това ми стана странно.
 А и съм далеч от мисълта, че всеки трябва да си изписва тъгата. Но съгласи се до вчера имаше МНОГО такива, а днес оставам с впечатление, че само най-верните му фенове пишат. И аз рядко се включвам, само чета, но това ми направи впечатление и нямаше как да замълча  Embarassed

# 219
Едва ли някога феновете ще изчезнат. Едва ли е нужно да се парадира с това, което изпитваш, особено в такъв момент.

Всеки изживява момента по различен начин - един иска да сподели, да говори за това, а друг - да замълчи и да го изживее насаме. Peace

Права си,така е,но разликата от вчера и днес е огромна.Защо вчера не си страдаха тихо,а тук?

# 220
Е добре де, до вчера защо имаше десетки такива, да не кажа стотици( че от доста хора беше следяна темата), а днес само 4-5 момичета пишем(включвам и себе си тук) по нея? Това ми стана странно.
 А и съм далеч от мисълта, че всеки трябва да си изписва тъгата. Но съгласи се до вчера имаше МНОГО такива, а днес оставам с впечатление, че само най-верните му фенове пишат. И аз рядко се включвам, само чета, но това ми направи впечатление и нямаше как да замълча  Embarassed

Писах доста изчерпателно по тази тема, преди няколко страници, според мен просто хората са имали нужда да облекчат съвестта си...пък и какво се учудваш, всяко чудо за 3 дни...на хората им писва да мелодраматизират....накрая наистина остават истинските фенове...или онези, на които им е пукало, а не са го правели, само заради гузната съвест или за да 'не са по далеч от другите'.

# 221
Прибрах се от работа, току що. Бързах да видя какво съм преопуснала.  Confused

Тази песен за демерола ме шокира.  Shocked

Имам още какво да пиша, но после. Сега ме викат.

# 222
  • Neverland
Demerol/Pethidine, Meperidine, Lydol, Рethanol, Рiridosal, Algi, Alodan, Centralgin, Dispadol, Dolantin, Petidin Dolargan, Dolestine Dolosal Dolsin Mefedina/ е синтетично наркотично вещество (търговско име Demerol), използван за лечение на болка .Използва се също и като местен анестетик за обезболяване при манипулации. Всички медици знаят че използването на няколко болкоуспокояващи препарата /а понякога и в комбинация с други,напр.антидепресанти/взаимно потенцират действието си,т.е.увеличават многократно ефекта си.При всеки организъм дозата би могла да бъде различна и границата много малка .
Трудно ми е да пиша това ,но за мен това е причина за смъртта ....дали умишлено ....поради не добра преценка или просто ,ей така .....нито едното от двете.....само господ знае.... Cry

# 223
  • Варна
не съм много съгласна с това
това че някой не е писал в темата не означава че изведнъж с това поклонение и край- болката свършва
на мен лично изобщо не ми е минало, днес цял ден гледам клипове от снощната церемония
много ми е мъчно все още, песни и клипове от няколко дни не слушам и гледам, понеже ме довеждат до истеричен рев  Cry
а и не мисля че е нужно някой да доказва на някой друг какъв фен е
не съм писала днес, но следя темата постоянно  Simple Smile

# 224
  • Между гори и планини
Аз не пиша, но чета темата.
Просто съм емоционално изтощена, изтискана след снощният рев. Очите ми парят и ме е обзела една апатия.

Общи условия

Активация на акаунт