Sci-fi сериали

• 37 775
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
В трейлъра има доста известни актьори, вярно че не са свързани със стария Старгейт, но все пак са популярни. Още малко остана - два месеца Peace

# 31
  • София
И д-р Джаксън ще се появи в Юнивърса, къде без него, той нали е вечно жив  Laughing

Аманда Тапинг се присъединява към вече обявените актьори от SG-1 … ането си в шоуто.

# 32
Да, но ще бъдат гост-звезди.

# 33
  • Атлантис, Галактика Пегас

Гледах трейлъра на Старгейт Унивърс  - http://www.youtube.com/watch?v=zbBhvpFqUoo  (започва Октомври)  и нямам търпение да почва. Каприка също я очаквам, но не вярвам да ми хареса колкото BSG, който свърши .... набързо.

BSG наистина свърши набързо,но носи страхотно послание,много ми хареса Peace

А този Старгейт откога го чакам,а сега се взирах да видя някое познато лице в трейлъра и ако в последните секунди не бях зърнала Ричард Дийн Андерсън,щях да си помисля,че това не е Старгейт по принцип.Нали в първите епизоди все някаква нишка следваме от предишните серии,дори и сюжета да се пренасочи.....разсъждавам си ...
п.п.С една дума ще ми липсва д-р Джаксън Embarassed
Унивърс ще е изцяло нов как то беше Атлантис.  Ще се развива на кораб изцяло. Поне такава информация, на кораб който лети някаде в космоса.  Ще са гости актьори от Старгейт, но за много малко.  Mr. Green
Филма Каприка не ме вдъхнови, така че едва ли и сериала ще ми вдъхнови.  newsm78

# 34
има и преведен на руски трейлър. Wink
http://www.youtube.com/watch?v=ZXdedYMunsg&eurl=http%3A%2F%2 … e=player_embedded

# 35

Сравняват го с БСГ. Simple Smile

# 36
Уф, сега като има превод на руски схванах за какво става въпрос. Наистина има доста прилики с БЗГ, обаче липсва Хило Crossing Arms разочарована съм. Този предател Гейта си има двойник, както и смахнатия Болтар, а Хило - не

# 37
Ще видим....  Peace

# 38
  • Smallville
На мен ми харесват и Галактика и Старгейтовете,така че няма начин и този да не ми хареса.
То е ясно,че ще бъде с изцяло нов сюжет,но ми се искаше тук там някой от стария екип да спасява положението.Носталгия,какво да се прави Crazy
Чакам с нетърпение,а междувременно се чудя какво да гледам,давайте идеи Thinking

# 39
  • София
Нямаш какво да гледаш?!?
Чак ти завиждам  Crazy
Аз съм си приготвила толкова много и все не стига време  Tired
Овен Батълстар Галактика, ред чакат: Alias, Roswell, Angel, Babylon 5, Charlie Jade, Charmed, Dark Angel, Hex, Jericho, Masters Of Horror, Nightmares and Dreamscapes, Odyssey 5, The Dead Zone ...
Имам да доглеждам и последния сезон на Торчууд, и новите серии на True Blood  ooooh!

# 40
  • Smallville
 EmbarassedНяма наистина,повечето съм ги изгледала,а тези които си написала,си набелязах Odyssey 5,но бил само 1 сезон Confused
Сега ще напиша какво съм гледала и кратко мнение

Alias-не точно в мой стил,но ми хареса много,а най ми допадна финала,засега това е единственият сериал,на който на края не се питах,ами с онова какво стана.Препоръчвам!

Roswell-малко тинейджърски истории,но не беше лош.Края е претупан и много от загадките остават необяснени.Заложили са на  връзките между героите и по малко Sci-fi.Става заради главния герой,много е сладък Blush

Babylon 5-започнах да го гледам,но съм го гледала навремето и сега ме напушваше смях на определени места,по повод ефектите и костюмите,та го зарязах.По същия начин не успях да гледам до края и Седморката на Блейк,като дете бях такъв фен а сега,гледайки го заспивах,но това е нормално все пак,този тип сериали са претърпели такава еволюция,че свят ти се завива...

Angel-не съм го гледала,но това не е ли спин-оф на Бъфи убийцата на вампири?Намерих еди сезон в Замундата,ще го погледна.

Charlie Jade- е изтеглен и чака на харда,да отлежи малко и ще се гледа,аз питах за мнения ,но никой нищо не каза,явно не е толкова популярен,а е и само един сезон.

Charmed-е много забавно сериалче,гледахме го заедно с дъщеря ми,доста време ни отне,страхотно за разтоварване.

Dark Angel-малко съм със смесени чувства.Хем ми хареса,хем не,гледах го основно заради Джесика Алба,пак края не както трябва,става горе долу.

Hex-за него мога да кажа същото като за Dark Angel,с разликата,че даже не се бяха постарали да го финализират някак,явно е прекратен скоропостижно.

Jericho-не съм го гледала,но ще го потърся.

Почерпих идеи благодаря за което Peace

Напоследък чета ето тук,има интересни статийки.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 09:05 от danibaby

# 41
  • София
Ето нещо ново, което изглежда супер интересно и чакам с нетърпение - V  Crazy
На 3 ноември е обявена пилотката.
Играе една мацка, която много харесвам - Морина Бакарин, както и Елизабет Мичъл от Лост и Joel Gretsch от 4400.

# 42
  • Пазарджик/Лондон
Трейлъра е обещаващ, а Морина Бакарин е много красива Flutter.Май ще е от лошите newsm78.

# 43
Греч е просто Heart Eyes, обаче като пастор Shocked

# 44
Трейлъра е обещаващ, а Морина Бакарин е много красива Flutter.Май ще е от лошите newsm78.
Не й е сефте... Нали игра Адрия?

Общи условия

Активация на акаунт