Sci-fi сериали

• 37 861
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Smallville
Радващото е,че започнаха да излизат доста серийки newsm68 newsm44
Най ме изкефи Доктора-
-I'm the Doctor. Run!!!
Взе да ми харесва новия,все е хахо,очаквам интересен сезон Peace

Вампирите ги изгледах и сега започва чакането Sad,Много ми харесва засега,благодаря за препоръката Peace

Не мога да се начудя на създателите на моя любим Смолвил,как така направиха серия с насаме Лоис и Кларк и пак не стигнаха до никъде TiredВече сериала не третира тийн проблеми и заигравки,героите са големи и трябва да вършат нещата,които правят големите хора Crossing Arms
С една дума,ако една нормална жена беше в една стая с това парче,което е Кларкито,сигурно щеше да го размаже по стените,ако ме разбирате Blush
Ама,не,ще си играем игрички.Ми не сте достоверни,бе..
Взеха да ме дразнят,то и без това тази Лоис ми лази по нервите с изкуствените си цици и зъби,ами и нищо не прави.Ще извинявате за "лиричното отклонение" Crazy

Сега се подреждам,само да си направя едни пуканки,да си пусна новия Старгейт Юнивърс,а не съм гледала и V,после ще коментирам.

# 691
  • София
На мен също, много изненадващо, новият Доктор ми хареса  thumbsup
Явно добре са се справили с избора.
Придружителката му също я бива  Grinning
Очаквам много забавен сезон.

На Смолвил не съм гледала последните две серии, но Лоис и аз не я харесвам изобщо  Crossing Arms

На V също не съм гледала сериите след почивката.
Нещо изоставам в графика  Tired  Wink

Една новина - в следващата серия на Supernatural ще участва Майкъл Шанкс /той обиколи де що има сериали/  Grinning

# 692
  • Smallville
Даа,нека ходи,нека обикаля,за мен е радост за окото,когато го видя Heart Eyes

Снощи изгледах Старгейта,ми да ви кажа,хареса ми PeaceИма развитие,екшън,хубавото е,че най-после срещнаха извънземни.
Но си мисля,този кораб,Дестини,би трябвало да има някаква по-добра защита,нещо сам да се защитава,как се е справил толкова години из космоса сам без екипаж Thinking

А V,чака си реда,и аз нещо изоставам с графика,но то беше заради вампирите,ах този Деймън,много Убав Flutter За пръв път отрицателен герой ми харесва повече от положителния Whistling

# 693
  • София
А V,чака си реда,и аз нещо изоставам с графика,но то беше заради вампирите,ах този Деймън,много Убав Flutter За пръв път отрицателен герой ми харесва повече от положителния Whistling

А, нали?   Heart Eyes
Тя само Мърморанката нещо не го харесва, но никога не е късно  Wink

И Старгейта ми чака на компютъра, ама то покрай тези празници ... време не остана  Tired
Вчера викам на колежката - добре, че дойдохме на работа, да си починем от почивните дни  Wink

# 694
  • Smallville
А при мен обратно,скъсах се от работа по празниците,какво да се прави,обслужващ персонал съм,и сега си почивам и се отдавам на любимите сериалчета Whistling

# 695
  • UK

А, нали?   Heart Eyes
Тя само Мърморанката нещо не го харесва, но никога не е късно  Wink
Tц, тоз' не мога да го харесам ако ще наопаки да се обърна. Simple Smile

А Майкъл си обикаля, да обикаля, като си няма в какво да играе... Те нали всички се снимат на долу горе едно място и затова се получава тоя обмен на актьори. Simple Smile Другия ми любимец от Старгейт (ДжР Борн - Мартуф/Ланташ) утре става на 40. Simple Smile Много готин. Simple Smile

# 696
  • София
Не мога да се начудя на създателите на моя любим Смолвил,как така направиха серия с насаме Лоис и Кларк и пак не стигнаха до никъде TiredВече сериала не третира тийн проблеми и заигравки,героите са големи и трябва да вършат нещата,които правят големите хора Crossing Arms
С една дума,ако една нормална жена беше в една стая с това парче,което е Кларкито,сигурно щеше да го размаже по стените,ако ме разбирате Blush
Ама,не,ще си играем игрички.Ми не сте достоверни,бе..
Взеха да ме дразнят,то и без това тази Лоис ми лази по нервите с изкуствените си цици и зъби,ами и нищо не прави.Ще извинявате за "лиричното отклонение" Crazy
И аз зачекнах вече 9-ти сезон. Наистина тия любовни истории в сериала много ме дразнят, много бавно стават работите, чак нереално.
Аз пък я харесвам Лоис, може би защото намразих нещо Лана и сега се кефа, че се развиват нещата между Лоис и Кларк. А СиКей си е доста възмъжал вече и наистина си е красавец, преди беше просто сладък. Това е един от сериали, който не ми е омръзнал още, въпреки 9-те си сезона, пък и има мегдан за развитие Mr. Green

# 697
  • Smallville
Да,нереални са.Държат се като 15 годишни ooooh!Отиват на романтичен уикенд,а тя цяла нощ говорила WhistlingХайде бе Tired
То и с Лана,докато му се отвори парашута мина време,но бяха ученици,разбираемо е.Историята им беша красива,типично тийн.
А сега като ги гледам с Лоис,направо ми напомня латино или турска сапунка.Не могат да ме уверят,че Кларк живее на пост и молитва,колкото и да се владее.
Не мога да разбера,какво протакат да са двойка,нали така и така ще станат някога Crossing Arms

Нели,погледай още малко от 9-и сезон и ще се увериш,че нищо не се развива,сигурно и в 10-и сезон няма да се случи,или ако все случи,ще намерят начин да върнат времето назад или да изтрият паметта на Лоис и пак отначало ooooh! Tired
Тя горката,страда от непрекъсната амнезия Crazy

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 11:55 от danibaby

# 698
  • София
е нарочно го протакват, за да има повече материал. Бях убедена, че ще измислят няколко серии, в които Лоис ще се върне при Оливър, за да може Кларк да гледка пак като при Лана и Лекс, ама ще видим

# 699
Снощи изгледах Старгейта,ми да ви кажа,хареса ми PeaceИма развитие,екшън,хубавото е,че най-после срещнаха извънземни.
Но си мисля,този кораб,Дестини,би трябвало да има някаква по-добра защита,нещо сам да се защитава,как се е справил толкова години из космоса сам без екипаж Thinking

Аз пък снощи гледах двете нови серии (11 и 12) и много ми харесаха. Но и разбрах колко много ми липсва BSG.
А за Дестини - аз се чудя как така извънземните могат да паркират кораб на него, да направят дупка и пак да не успеят да влязат вътре. Уж са го следили от много време а чакат някакви си хора първо да се настанят и тогава да атакуват. Но като оставя това настрани, останах доволна от сериите, дори и Клоуи започна да ми харесва...

# 700
  • София
бу....следи ли някой stargate universe, че се чудя дали има с кого да си обсъждам сериала Simple Smile

# 701
  • Пазарджик/Лондон
Джес , аз изгледах Атлантис, сега съм на 4- ти сезон на SG1, като го изгледам може и Юниверса да подхвана Wink.

# 702
  • София
Аз не съм гледала сериите след почивката /май има 4 излезли/ и нещо нямам желание  Confused
Може би като свърши сезона.

А някой гледа ли Доктора?
Мнение за Мат Смит?
Много е различен от Дейвид Тенант, но не е лошо момчето, май почва да ми харесва  Wink
Вече четвърти сезон се чудя - толкова ли няма други извънземни, че все около тия далеци се въртят. Не, че не ми харесват, ама ... писват  Confused
Новата мацка е сладурана.

# 703
  • Пазарджик/Лондон
Amidala , много ми се иска да го почвам Доктора, ама нека първо със Старгейт да приключа Crazy.Ох, пак ли с далеците се занимава Доктора ooooh!.И аз много харесвах Дейвид Тенант, дано новичкият го замества достойно Heart Eyes.

А случайно някой да знае нещо за Еврика?Очакват ли се нови серийки и кога?

# 704
  • София
Джес , аз изгледах Атлантис, сега съм на 4- ти сезон на SG1, като го изгледам може и Юниверса да подхвана Wink.

ОО супер...аз съм изгледала Атлантиса и SG-1 , но трябваше да гледаш първо СГ-1 и после Атлантиса, защото по-принцип е така. Но и така став а Peace най - много да се пообъркаш. Юниверса първите няколко серии са скучни, но вече има екшън и едни сини извънземни.

Аз не съм гледала сериите след почивката /май има 4 излезли/ и нещо нямам желание  Confused
Може би като свърши сезона.

А някой гледа ли Доктора?
Мнение за Мат Смит?
Много е различен от Дейвид Тенант, но не е лошо момчето, май почва да ми харесва  Wink
Вече четвърти сезон се чудя - толкова ли няма други извънземни, че все около тия далеци се въртят. Не, че не ми харесват, ама ... писват  Confused
Новата мацка е сладурана.

Ами( нали може да ти викам така) новите 4 серии са готини, по - добри са и от по -добри сценаристи поне мен ми хванаха около пък и Клои спря да реве което ме кефи, но Ти Джей почна да реве.
Доктора аз го следя и да ти кажа, харесва ми новия доктор макар, че си обичам Тенант. Но Плачещите Ангели мисля, че ще са новите врагове на Доктора. Но Далеците ми омръзнаха и на мен, и даже ги подобриха далеците а мислех че са вън от играта. Карън Джилиан е готина и доста добре играе, но на моменти я изкарват по умна от Доктора, което не ми харесва. А видя ли колко готина беше доктор Сонг  в 1 част на Плачещите ангели..а какви обущета...трепач.
Заклета фенка съм на Доктора...абсолютно всички Доктори.

Общи условия

Активация на акаунт