Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Сега вече поставихме рекорд по "неактивност" в темата Mr. Green!
И като говоря за рекорди кой ще бие нашия за тегло на 18 месеца: 14,500кг  #Crazy и 84 см.

# 46
Момичета къде сте в това дъждовно време?

На шопинг-терапия  bowuu  Mr. Green Thinking ...... а срещаме и други съфорумци по някои места (хи-хи).

Сега вече поставихме рекорд по "неактивност" в темата Mr. Green!
И като говоря за рекорди кой ще бие нашия за тегло на 18 месеца: 14,500кг  #Crazy и 84 см.

Да бе, голямо затишие в темата напоследък.

Тара, да ти е жив и здрав ЮНАКЪТ  Hug

# 47
Аз специално за себе си мога да кажа, че спах почти през целия ден, снощи пак бяхме по кръчмите, абе взе пак да ми харесва, Мърко акто беше бебе се убеждавах, че съм загърбила тази част от живота си, ама сега акто е голям и нашите доволни, че могат да му се радват и ние, че си почиваме.
Даже сутрин мъжът ми става в 8 с угризение, че сме го оставили, аз обаче съм си добре, трябваше да ме влачи за краката, че да стана от леглото. Joy
И като си взехме Мърко и с него 3 часа сън след обед, доволно....

# 48
Уф, не се спря това дъждовно време, обаче му се вижда края скоро.
Тара, woow биете рекордите Hug
Еви, аз пък съм обратното.Даная като беше малка , миналото лято, отдавах повече на нощен живот.Проблемът е ,че може да заспива само с мен, а още по-големият е , че не си ляга преди 23ч.
Иначе чакам хубавото време и се точа поне за басейнчета smile3508

# 49
  • до една звездичка
И като говоря за рекорди кой ще бие нашия за тегло на 18 месеца: 14,500кг  #Crazy и 84 см.
Не казвай голяма дума, щото се не знае...
Ние сме на ДК другия месец, но нещо подобно очаквам и аз. Thinking
Но определено сме около 90-те см. вече, ако не и повече Rolling Eyes

Стела е станала луда фенка на локвите! То и това време благоприятства тези и диви занимания, постоянно има локви, току изсъхнат...и пак... ooooh! Хвърля камъчета, сливи, каквото докопа.

# 50
  • София
Тук сме.  Laughing
Ших си пердето за спалнята днес. Ходихме на шопинг и ние сутринта. Peace
От Понеделник ние тръгваме на обиколка по Аква парковете,моя мъж днес ме изненада, че от Понеделник една седмица почива и ни е направил план-график за хайманосване.  Mr. GreenТака, че вероятно ни няма.  Peace
Хайде...отивам да спя.

# 51
Здравейте! Само да се запиша и да кажа, че сме добре. Върнахме се от море и прекарахме чудесно. Снимки ще кача по-късно.

Hug

# 52
Привет Hug
И аз направих цяла седмица шопинг терапия Simple Smile, но свеки си тръгна преди малко и сега ми е мнооого гадно, така си свикнах с нея и си изкарахме чудесно, много добра женица Heart Eyes

# 53

Илия беше толкова преди 3 месеца.Другия месец ще видим колко е вече.

Ние вчера с мъжа ми цял ден скитосвахме,оставихме малкия на свекърва ми.той вече е по-добре,не вдига температура.

# 54
  • София
Пусто...пустооо...пустооооо....мдааа...сезонът на дините си казва думата.  Mr. Green
Аз пък вече си имам перде в спалнята, собственоръчно ушито, не че кой знае колко е добре но нали сама съм си го ушила и много му се кефя.  Laughing Даже и си го закачих.
Сега изпратих Косето при свекърите и аз се подхващам да се разкрасявам  Mr. Green, нали почивка ни чака....е само слънце да има пък плажа и морето...друг път.  Laughing
А и все се каня да питам, какво им давате на тез дечковци за следобедна закуска???? Rolling Eyes  Много ми е трудно напоследък. Иначе днес за обед едни бързи спагети му направих, това по-лесно ми идва ама тая закуска... И още...как ги обличате за спане денем, вечер. Ние вече по чаршаф и боди без ръкави си караме, като в повечето случаи чаршафа го намирам все между краката му.
Момичета като ви гледам ръстовете и килограмите на децата и като знам моя как яде всичко и е все на масата а е само 11100.  #Crazy С какво ги храните тез деца?!?  Laughing

# 55
Пусто...пустооо...пустооооо....мдааа...сезонът на дините си казва думата.  Mr. Green

Несериозно, лошo Дамче такова.  Crossing Arms
Врътна ме като балък на двоен ход, да вися цял ден да те чакам, и накрая.....  Whistling
Нищо, ш'ти го върна.  Twisted Evil
За следобедна закуска давам или сандвич (гледа, че кака му и батко му ядат, и той иска), или кремче, или кроасан.
Ей такива работи.
Ние след 2 седмици сме на сватба на едни приятели.
Много са сладки - решиха преди 5 дни да се женят и няма това онова.
За 20 дни сватбата е готова.  Shocked  Laughing
Иначе, нищо ново около нас, освен, че си имам малко пререкания с някои хора  Whistling, ама няма да е за дълго - ще има гръмотевици.
  Sunglasses Laughing

# 56
  • Пловдив
Голяма пустош  Simple Smile
Миа, тези Wiggles наистина са готини. Маймунският танц и ние го въртим редовно  Laughing
Аз случайно ги открих в нета, като търсех интересни песни и предавания за деца.
Има и един Барни, динозавър. И той май ще е някакъв хит, защата Михаела и него го хареса.
Гери, обади се задължително като идвате в Пловдив. Само ни изчакайте да се приберем  Laughing
Другата седмица вече ще сме си вкъщи.
Дама, много често давам само плодове следобяд. Кайсии, круши, праскови, портокали, банани .... обича в промишлени количества. Защото в последно време не иска да вечеря хубаво. Та искам като стане време за вечеря наистина да е огладняла Simple Smile
За мерките - на 1г. и 5м. беше 11кг. и 87см. Високичка е за килограмите, но няма вид да е слаба Simple Smile

angiе , къде се губиш?  Hug

# 57
  • София
Ханна, кога се прибирате в Пловдив. Ние във вторник отиваме на Акваленд за няколко дена.   Laughing Хайде мила, грабвай куфарите и се прибирайте, че много искам да се видим.Знаеш от кога си говорим за това.  Peace Направо ще те гръмна ако се разминем.  #2gunfire  Mr. Green  #2gunfire
Аз ги пусках на моя синковец ама по куклите Барби се захласна.  hahaha Мъжка му работа.  hahaha
Джули бееее  Embarassed  Embarassed  Embarassed НЪл си мЪ знаЙш. Пратих свеки а аз пак заформих шетня в къщи. После ходих на другия ден с колата набързо....такава е работата.  Rolling Eyes Обещавам ще ти се тръшна неочаквано с децата та ще видиш тогава.  Hug
Днес съм активна...нато нЕма други.  Mr. Green

# 58
Аз специално за себе си мога да кажа, че спах почти през целия ден, снощи пак бяхме по кръчмите, абе взе пак да ми харесва, Мърко акто беше бебе се убеждавах, че съм загърбила тази част от живота си, ама сега акто е голям и нашите доволни, че могат да му се радват и ние, че си почиваме.
Даже сутрин мъжът ми става в 8 с угризение, че сме го оставили, аз обаче съм си добре, трябваше да ме влачи за краката, че да стана от леглото. Joy

Все едно аз съм го писала!!!
Дани с мерките мисля че е добре -12.500 и 85см - от днес
Времето цял ден при нас беше лошо пък сега е ясно вече и вятър няма, не ми се излиза де, до сега сме се гонили с Дани по коридорите и стаите. Много обича на криеница да играем и като ме намери се побърква от смях.....
Това от нас, няма нищо ново.

# 59
 Hug
И ние сме го отдали на почивка, мерим дружно креватите, после на трапезата, на килима с играчките и пак в креватите  Mr. Green
Всички домашни заминаха нанякъде - море, село и с мъжо и Стефчо сме си самички  Mr. Green
За следобедна закуска - сандвич, овесени ядки, кремче, бисквити с кисело мляко, плодове...

Общи условия

Активация на акаунт