Ханна, ще се обадим обезателно

Маце, дано Бобчо да е спокоен след ваксината

Теди, свекър ти много консервативно го раздава

Ние вчера се отдадохме на мързелуване и излежаване.....и ядене...Направо се размазахме, ама имахме нужда. Толкова съм уморена вече. Нели не ме оставя за секунда, а когато спи - аз работя от нас. Натоварено ми е и понякога ми идва в повечко, но ще се оправя.
Не я оставям на никой, защото не може да заспи без мен, не иска дори баща си, съответно и не излизам никъде вечер. Май нямам и голямо желание, ама все пак апетитът идва с яденето, та ако един път отвържа, сигурно ще искам да повторя и потретя
Не съм я мерила скоро, но ми струва, че доста е поналяла напоследък
Яде всичко от нашата храна и има претенции. Когато се храним ние, тя посочва какво точно иска. Обича да яде с вилица, сама си търси плодове - особено банани. Пие само вода и кърма. Сокове и айрян, не мога да я накарам да пийне за нищо на света 
Много говори, повечето думи са с бебешко произношение, но аз разбирам какво иска да ми каже и ако се налага превеждам на околните. Първото й изречение, съставено от 3 думи беше - "Тате нама тити"/Тате няма цици/. Това беше провокирано от опитите й да опита, пуска ли мляко баща й, или не
Целувки на всички!

Нищо друг път. И пишеш обади се....
В Пловдив всички ли те знаят..направо да питам за вас. 

Радвам се, че сте добре.
и 12100 гр.