Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и ние с нели да се включим Simple Smile

Ханна, ще се обадим обезателно Hug
Маце, дано Бобчо да е спокоен след ваксината Peace
Теди, свекър ти много консервативно го раздава Wink

Ние вчера се отдадохме на мързелуване и излежаване.....и ядене...Направо се размазахме, ама имахме нужда. Толкова съм уморена вече. Нели не ме оставя за секунда,  а когато спи - аз работя от нас. Натоварено ми е и понякога ми идва в повечко, но ще се оправя.
Не я оставям на никой, защото не може да заспи без мен, не иска дори баща си, съответно и не излизам никъде вечер. Май нямам  и голямо желание, ама все пак апетитът идва с яденето, та ако един път отвържа, сигурно ще искам да повторя и потретя Laughing
Не съм я мерила скоро, но ми струва, че доста е поналяла напоследък Crazy Яде всичко от нашата храна и има претенции. Когато се храним ние, тя посочва какво точно иска. Обича да яде с вилица, сама си търси плодове - особено банани. Пие само вода и кърма. Сокове и айрян, не мога да я накарам да пийне за нищо на света Whistling
Много говори, повечето думи са с бебешко произношение, но аз разбирам какво иска да ми каже и ако се налага превеждам на околните. Първото й изречение, съставено от 3 думи беше - "Тате нама тити"/Тате няма цици/. Това беше провокирано от опитите й да опита, пуска ли мляко баща й, или не  Laughing Току ще ми каза - Икам пиша /Искам да пиша/, т.е. да дам молива и листа. Учудва ме, как изведнъж почна да разбира и говори толкова много!
Целувки на всички! Heart Eyes

# 76
Ханна ужасна случка, милата Миша сигурно много си се уплашила.
Гери, браво на Нели, какви само им ги раждат главиците.
Маца стискам палци да понесе добре ваксинката и да я забравите вече.
Теди от страни е много смешно, ама си представям как си се вбесила. Аз бях побледняла от яд веднъж мойта свеки като ми каза, че не може да ходя на гимнастика, било губене на време и пари.
За приспиването и аз дълго време си мислех,че не може да заспива без мен, но в крайна сметка се оказа,че с мен най-трудно заспива и го предразполагам към игри и щуреене. Като се започне едно катерене по мен,пипа ми миглите, скача ми върху корема....днес съм го приспивала 2 часа Shocked

# 77
  • до една звездичка
И аз нямам с какво особено да се отчета, освен, че тези зъби ни подлудиха! Кучешки ли са, котешки - не знам, ама толкова да е крива Стела...
Нощес пробили долните два, сега гледам, горните са на път. Tired ooooh!

Целувки на всички. Лека и спокойна нощ! Hug

# 78
  • Троян
Ето ни и нас.За съжаление нищо особенно не ни се е случило.Сега правим ремонт на детската ,че скоро Маги ще се изнася там.Сега редовно като сме седнали тримата с татито на дивана ни кара да се целуваме и си умира от смях Mr. Green
А какъв терор налага на коремчето ми.Постоянно се тръшка на отгоре за да гушка бебето Crazy

# 79
  • София
По прочетох ви на две на три, че багажа е на вили и могили. Утре тръгваме, като се върнем ще пиша.
Ханна, мила, жалко но вероятно няма да останем до неделя там.  Sad Нищо друг път. И пишеш обади се.... Rolling Eyes...ми на кой бе жена???!!! Координати гледам не си ми оставила.  Thinking В Пловдив всички ли те знаят..направо да питам за вас.  Mr. Green
Хайде....до скоро.  Hug  Hug  Hug

# 80
Здравейте момичета!
Загубих се, но такъв е живота, грабна ме и не ме пуска. Ама да не помислите че живот си живея, де да беше - гърч и това е. Почнах работа на пълни обороти, търся да я сменям с друга и ежеднежието ми е доста натоварено. Вечер децата, мъжа, бабата всеки мене чака за едно или друго. Но много ми липсвате да знаете. не съм в час с темата и набързо само ще ви кажа ние как сме.
Мона вече има 4 зъба. УРА! голям зор беше и още не е свършил. Много реве, спи неспокойно и се буди с рев, не яде нищо. Незнам вече какво да я правя, само мляко иска и това е. От два дни е толкова кисела, че чак немога да я позная. Нашата одисея със зъбите продължава. Иначе е голяма маймунка, страшно много говори и добре и се разбира. Опитва и изречения да прави от типа "иска мяко", "иска вънка", Кака коело" разбирайте "това е на кака колелото". Попива всичко каквото и кажем и всеки ден ни изненадва с нова дума, направо съм изумена, Маги не ми говореше толкова. Сега се е научила да вика кака си по име, но и вика "Мага", а на себе си си вика "Мони".
покраи тези зъби се е научила че я гушкаме да не плаче и така се е разглезила, че вече иска да спи при нас. аз се разхождам по цяла нощ като сомнамбул по спалните и вече незнам къде съм легнала. Добре че намам свекър, току виж и при него съм легнала по погрешка Laughing
Иначе с гърнето имаме напредък, добре че е детето умно, иначе маика му е много мързелива и съвсем не и се занимава, ама тя сама си иска и вика 'Ако-ако" и като седне на гърнето и вземе че изкара нещо. Наичи се сама да си налива вода в обикновена чаша от машината и сама си пие. Е, полива се, но много рядко
На кака Маги и сложихме голямо легло, защото не си искаше вече малкото и двете изкат да спят заедно. много са сладки. Отношенията им много се подобриха и сега немогат една без друга, много се играят и Маги вече е много внимателна и загрижена
Това е съвсем накратко покрай нас, няма да отегчавам темата повече. Да знаете че наистина ми липсвате, но като се отърве веднъж края е трудно да се навакса.
Весело изкарване на всички които отиват на почивка!
Гаде, кога се завръщахте?

# 81
И аз съм тук! Grinning
Здравейте!

Направихме един непридвиден селски 10 дневен туризъм.Много добре ни се отрази, зареждащо.
Надявах се след толкова дни да прочета новини за нови бременни кореми, ама... Mr. Green
И какви са тия свекита, дето сте се сродили с тях?Таквиз и на снимка няма да мога да гледам Stop

Дарената иначе е добре, доста обмислях скоро дали да не я дръпна с машинката 1ви-2ри номер, че да започне да й расте равномерно косата.Щото сега едно дълго, друго късо...Но не събрах смелост, трябваше миналото лято да го свърша това.
Сега само брат й намаза Mr. Green
Говори все повече, попива от Преси все повече магарии и много успешно ги прилага ooooh!

# 82
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте и хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 14:18 от veihaivei

# 83
Невенска, ако и нашия самолет не падне някъде по океаните, нали си спомняш, че този модел самолети имат фабричен дефект, се очаква да пристигнем на 31-ви.

И ние живеем на пълна пара и няма много време за форум.

Фил, след като е толкова пуст форума, явно съфорумките имат други занимания и скоро ще почнат една след друга да се хвалят с коремчета.  Laughing

Мидичке, завидях на мерките, но не на детето, а на майката  Joy Радвам се, че сте добре.

# 84
Гадино, сакън, не думай такива неща относно самолета Stop

Вейкие, ся пък що го затри?Кое ти се стори нередно? Rolling Eyes

# 85
  • на плажа
  Hug
 Само се записвам, че доста темички съм пропуснала с това безнетие  Wink. Ние вече сме в новата къща. Зимна, тук ли си?

# 86
  • В сънния Люлин, прибулен...
Фили, ми то едното мойто...

# 87
Здравейте!

Ханна - ами къде се затрих, освен че ходихме до морето само с работа мога да се похваля. Точно както Невенска го е описала....работа, работа, вкъщи лудница, пак работа. Но на морето си прекарахме чудесно като се вземе под внимание факта, че с двамата малки инати на глава не мога да изляза  Wink

Марти в момента е 86 см и 12 кг. Има 12 зъба и го мъчат още 4. Хич не говори само сочи и раздава команди с различен вид ръмжене  Joy Мама, тате, кака, не и баба мисля, че това му е речника. За следобедна закуска давам кремче, бисквити, банички или хляб с нещо – голям любител е на тестото във всякаква форма.

Ирамира - честито за новата къща!

Мидичка - браво за добрите резултати  Hug

Липсвате ми да знаете!

# 88
  • София
Да се включа полузаспала ...

Ирка, радвам се, че сте си вкъщи!

Чета мерките на сладурите и си мисля, че моя е много висок - на 1г и 5м - 89см  newsm78 и 12100 гр.

По цял ден сме по улиците и беснее с една банда от 15 деца като него  ooooh!

Новината е, че махнахме Памперса - 1 седмица беше кошмар, но вече си върти на воля дупето и не ща да му го слагам(само докато спи).

Разгледах песничките и благодаря на всички за линковете. Утре ще му ги пусна. Попринцип гледаме музикални канали и танцува като луд докато се приготвям.

За срещата не разбрах нищо. Ако има пишете едно ЛС  Praynig

Лека и спокойна нощ момичета!

# 89
Привет

Ахааа! Появиха се доста хора. Добре сте ни дошли.  Hug

Габи, честит ви махнат памперс. Може би от другата седмица ще пробвам и аз, но пустииии мързеееллл! А си мисля, че сега в жегите е момента, защото зимата няма кой да я дебне, а е и студено.  Thinking

Иначе и при нас са обичайните магарии и приключения. Отново Яни е с ожулен нос. Падна два дни поред на него и сега е като очукана лейка, ама ще зарасне. Днес ще купувам крем за рани, кислородна вода и лепенки, за да си заредя чантата.

ПС. Браво бе! Цял ден само аз си пиша.  Thinking Един въпрос- търся добър кожен доктор. Някой да ми препоръча някой и с координати? Hug
То кой ли да ми каже като няма никой...

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:58 от tedsan

Общи условия

Активация на акаунт