Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • В сънния Люлин, прибулен...
Теди, като ми се обадиш, ще ти спомена за една кожна.

Весел ден на всички!

# 91
  • София
Тед, детски или за възрастни?

# 92
  • В сънния Люлин, прибулен...
Няма специализация при дерматолозите за деца.

# 93
Хана, Тедсън - милите ви красавици, бързо да им минават раничките  Hug
Мидичка - браво за добрите резултати, Мимето успешно е настигнала връстниците си  Hug За мерките не го мисли, момите са по снажни и тънки (племенничката на 2г е 81см и 10кг  Peace) А коригираната аз я гледах до 6м на Стефан, тогава догони връстниците по кг, а с времето забелязвах, че и по развитие е като тях. Никога не забравяй, че всяко детенце е индивидуално  Hug
Ирка - честито ви настаняване в новия дом  Hug

Стефчо онзи ден се поряза...на палеца. Оказа се, че новата ни мивка отдолу има ужасен ръб, остър като нож. Висеше месо, кръв на поразия  #Crazy Аз пълен шок, сама, добре, че има една докторка на близо, метнах го в количката и при нея. Слава богу, нищо не беше засегнато, само подкожно. Направи превръзка и сега е добре  Praynig Зараства много добре, започва и коричка да се образува, но още превързвам, за да не го чопли и цапа.
Бебка е добре, рита, дивее. Вече ми тежи, а още колко много остава. В жегите е най зле и гоним сенките. Но младежа си иска тичане, игри...

# 94
Мидичке, все забравям да кажа на Мимето едно голямо БРАВО!
Лус, ужасно!Сигурно много си се уплашила .Важното е , че порязването не е сериозно и Стефчо е добре.
Аз водих днес малката на басейн!Добре , че беше бабата , да тича след малката, а аз доволно се препичах.
Вале , не го мисли много полета!Всичко ще е наред!

# 95
Благодаря ви,момичета  bouquet.
Луси-ние изглежда още малко ще се съобразяваме с кор. възраст. Поне що се отнася до уменията. Но и тя е все пак много рано родена. Цели 3 месеца. Но, да ми е жива и здрава , ще си навакса.
Ние от понеделник сме на Банско на почивка. Да се отърся малко ,че напоследък усещам ,че ще изкукам.
 Hug

# 96
Здравейте, мами и хлапета  Hug
Не съм изчела старата тема, нито тази (признавам без бой  Wink )... ние се завърнахме от Гърция. По стара традиция малката се разболя, бяхме и в болница няколко дни  Crazy Но като се стабилизира стана веселба. Сутрин и вечер ходеше с баба си и дядо си на плаж... а аз избягах за три дни при кумата, за да си почина  Sunglasses Вчера сутринта пристигнахме и направо се шашнах колко е студено в БГ - по-скоро е приятно хладно, че там направо е ад.
Сега ще се опитам да наваксам с четенето и разопаковането  Crazy и след ден-два ще се включа по актуалните въпроси  bowuu
Мидичке, да се обадиш задължително, ще ви заведем на басейн или на пясъчник...
Пипииии, нося поръчката... (от вуйчо...)  Wink
Ставам, че работа ме чака...  Hug

# 97
  • на плажа
 Момичета, водите ли децата на басейн? Ще ми се да заведа Мирко на басейн, но не знам къде има детски басейн ( знам за Мария Луиза, но преди две седмици не беше пълен).

# 98
irchick -ще се радвам да се видим Hug
ИраМира-като заговори за басейн ,та се сетих да питам. На Банско хотела е с басейн. Та ми се ще да потопя и Мимето . И от тук проблема-с какво да е обута-обикновен памперс,спец.памперс за вода или нещо друго?

# 99
  • на плажа
 Мидичке, вземи на Мимка памперси за плаж, защото с обиковени пампи ще пресушите басейна  Wink.

# 100
Мидичке, вземи на Мимка памперси за плаж, защото с обиковени пампи ще пресушите басейна  Wink.

И аз така мислех ,ама преди време четох някъде за тях и мненията не бяха много положителни. Не помня обаче къде беше темата де.
Ама ще търсим.Няма да оставим хората без вода в басейна я Hug

# 101
  • София, Дървеница
Добър ден , момичета!
Луси, пази бебка, че малко остане и си почивай!
Днес биха на Иван Пентаксим, безпроблемно  Wink   на година и половина е 10100/80, но като гледам някои бяха такива на една година  ooooh!
И аз ще питам: с какво ги храните тия деца?... Моят уж всичко си изяжда... и кърма вечер папа все още... но явно много се движи и затова дори е отслабнал от последното мерене....

Другата седмица пак хващаме пътищата, че мъжо излиза в отпуска...

Лек ден!

# 102
Жужу,честит имен ден.Да си жива и здрава.

На ранените мъници бързо да им минават раните. Hug

Ирка,честит ви нов дом.

Габи,браво за памперса.

# 103
  • до една звездичка
...И аз ще питам: с какво ги храните тия деца?... Моят уж всичко си изяжда... и кърма вечер папа все още... но явно много се движи и затова дори е отслабнал от последното мерене....

Стела пък пак е в лятна стачка ooooh! Tired Само домати, краставици и сирене яде. И то със зор!
Не, че ни личи, де.... hahaha

# 104
А пък Боби не иска никакви плодове и зеленчуци да яде, дай му само манджи и всичко е ок. Дано е някакъв период, аз и баща му обичаме всякакви плодове и зеленчуци, а той нищо Rolling Eyes

Честит имен ден Жужу  bouquet Hug
Ирка, честит ви дом  bouquet
Габи, браво на Криско Hug

Общи условия

Активация на акаунт