ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Не съм ползвала памперс-бански.
Да ви кажа,че във Валентина-та от няколко дни са открили магазин CYCLEBAND  (дето го има в Мола), но със стара колекция и цените са на -50%.
Валенце, едно е Simple Smile
Дивианка, при д-рСтойков ходя, по принцип. Днес бях на "официалната" жк в дкц-то, при Бонев. Видях същото нещо, което Стойков ми посочи за тестиси, а Бонев отсече-това са лабии  Laughing

Дикси, де си, какво става с Калинко?Ти успокои ли се?

# 46
Атракция, голям майтап  Joy
Момче, момиче.........купувай неутрални дрехи и това е  Grinning

Валенце, спокойно. То ако за всяка драскотина тичаме за тетанус, къде ще му излезе края  Hug

Памперс бански аз не съм ползвала, но приятелка да. Доволна е.
Малко не виждам смисъл от това. Какво му е на банския?
Ако се наака - така или иначе трябва да се преобуе.

Дикси, де си, какво става с Калинко?Ти успокои ли се?
Ми поуспокоих се. След като снощи по никое време звънях в детско. Добре, че дежурния лекар беше с чувство за хумор и ми вика "Абе, момиче детето все пак е паднало от спалня, не от круша..."  Laughing

Ей го Калин Какпадналов -
http://diksi.multiply.com/photos/album/63/Kalin#32
http://diksi.multiply.com/photos/album/63/Kalin#33

И понеже денем съм сама с двамата имаме стройна организация - докато оправям Калин за обедния сън, Митко приговя вечерята  Mr. Green
http://diksi.multiply.com/photos/album/62/62#27
http://diksi.multiply.com/photos/album/62/62#28

# 47
Ама той се усмихва вече   Laughing

# 48
Ми поуспокоих се. След като снощи по никое време звънях в детско. Добре, че дежурния лекар беше с чувство за хумор и ми вика "Абе, момиче детето все пак е паднало от спалня, не от круша..."  Laughing
Има там един едър доктор, плешив с очила. Леко флегматични действия и говори едно такова тихо. Подозирах го в бисерност. Laughing Laughing Laughing
Кирил вече където и да го слагам все е готов за скок. Оня ден от едната му страна аз от другата фтаал и пак успя да скочи от дивана. Разбира се аз бях виновна.  Laughing А докато му мине червеното на челото колко сол ми триха на главата не е истина. Както иска направо да ходи - жална ни майка много скоро.  ooooh!

# 49
И гукааа...гу-гу...гу-гууу Laughing

Номадка, не знам за един и същи ли става въпрос  Thinking Но и този е с очила.

# 50
И гукааа...гу-гу...гу-гууу Laughing
Непременно да го филмираш  Peace

# 51
От къде да купя бебешки наколенки за Елена?
В магазинчето до галерия Зоя няма,също и в това до ДКЦ2

Пускам я да пълзи по асфалта, на Радишево също, а и за прохождането да пада на спокойствие

# 52
  • Плевен
Имаме Шишо-Бакшишо номер 2 (Калинчо). Дикси, верно има ред и дисциплина. Горкото дете, в такава крехка възраст да стане готвач. Wink Сега сериозно - удава му се да бели картофи, как само е хванал белачката и колко съсредоточено мие картофа ... Браво на Митето. Peace

# 53
Здравейте и от мен. )))

Тъкмо се прибирам от работа....Калина някъде е изчезнала с баба си по улиците, щом са си взели и количката...)))

Валенце, от едно падане и одраскване няма как да има тетанус.

Дикси, голям е сладур Калин. ))))

# 54
Калин какви бузки е направил! Grinning Сладуранчо.
А Митачко е истински готвач. Срам не срам, дъщеря ми не знае как се държи белачка. Отчитам го като сериозен пропуск, много хлабаво съм й дала, не е полезно така.
Номадка, ама и вие шило си отглеждате! Grinning Стягай се, че гърч те чака. Grinning

Аз се ядосвам с "майстори". Единият що годе бива, ама другият какъв мърляч е, не е истина. Close Едно направи, две съсипе... ooooh!

# 55
Прибрахме се Heart Eyes
Ама не ми се тръгваше,единствено заради вас си дойдох,че много ми излипсвахте,пък и Христо ми сложи "диагноза"- ОФН/остра форумна недостатъчност/ hahaha
Голям кеф,голямо чудо при баба и дядо Peace,ама утре ще разправям,като ви попрочета,че вече спя и пиша.
С няколко думи-много ми липсвахте Hug

# 56
И ти ни липсваш, особено на живо, форумно се преживява, щото и ние тука липсваме  hahaha

И кво? Никой ли не знае къде се продават бебешки наколенки?!  newsm78 Онзи ден видях едно момченце и сега ме е яд, че не питах майката

# 57
  • София
Деси,може да си поръчаш,ако не намериш
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5338

# 58
Дес,ако не се лъжа май в този големия двуетажния бебешки магазин на барата имаше newsm78
Утре съм на линия Peace Ще взема и русалката Laughing.Няма вадене от басейна,даже почна и в него да пълзи hahaha

# 59
Муза, добре завърнала се. )))
Хайде на кафенце утре. ))))

ДеЩо, на моя приятелка, друга моя приятелка и донесе от Джъмбо. ))) Може и това момиченце да си видяла, че аз други в града такива не съм виждала точно. ))
Иначе виж в магазина дето е до пощата.

Общи условия

Активация на акаунт