Отговори
# 165
В гювеча всичко се слага наведнъж. В това му е философията Laughing.

Peace  без друго запръжките са вредни и мазни, там поне това се спестява.  Доматите не пречат на картофите там, защото се задушава достатъчно дълго време.

# 166
  • София
здравейте Simple Smile
правя мармалад от кайсии, но се чудя дали би му вървяло малко ванилия да му добавя newsm78 или канела Thinking

# 167
  • В сърцето на живота!
здравейте Simple Smile
правя мармалад от кайсии, но се чудя дали би му вървяло малко ванилия да му добавя newsm78 или канела Thinking
Аз бих сложила ванилия Peace

# 168
Пък аз не бих сложила нито едно от двете...Кайсиите са си ароматен плод и нямат нужда от други есенции...

# 169
И според мен е по-добре да оставиш натуралния им аромат,който е силен и апетитен.

# 170
  • София
май сте прави Simple Smile
ще го оставя така
 Hug

# 171
Момичета,варя царевица,но не знам кога да сложа солта,моля кажете Praynig

# 172
Преди да започнете да си я хапвате  Laughing Laughing Laughing
Вадиш си кочан царевица,посоляваш и хапваш...

# 173
Преди да започнете да си я хапвате  Laughing Laughing Laughing
Вадиш си кочан царевица,посоляваш и хапваш...
  bouquet    благодаря за експресния отговор,аз мислех,че се слага по време на варенето  chef

# 174
Ако сложиш сол във водата,трябва да е към края на варенето,след като царевицата е вече добре сварена и да се внимава да не "цъфнат" зърната...

А понеже варя в тенджера под налягане и хич не се занимавам със солта...Направи преди консумация всеки си соли колкото иска

# 175
  • София

Мммммм, обожавам царевица  намазана с кр. масло......
Вкусотийка!

# 176
Ако сложиш сол във водата,трябва да е към края на варенето,след като царевицата е вече добре сварена и да се внимава да не "цъфнат" зърната...

А понеже варя в тенджера под налягане и хич не се занимавам със солта...Направи преди консумация всеки си соли колкото иска
И аз така ще направя,преди консумация.Още веднъж благодаря Hug

# 177

Мммммм, обожавам царевица  намазана с кр. масло......
Вкусотийка!
За първи път правя,купих много млечна царевица и мисля и,че бързо ще се свари.Ти кога слагаш масло и къде,направо върху царевицата преди ядене ли Thinking

# 178
  • Sofia
Имам замразени скариди. Пробвах с малко количество да панирам, но нещо останаха жилавички.
Някаква идея как да ги приготвя по друг начин?

# 179
Beniii маслото и солта се слагат преди ядене.Ако обичате лютивичко ,може и малко лютив червен пипер да си поръсите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт