Отговори
# 165
  • Мнения: 9 446
В гювеча всичко се слага наведнъж. В това му е философията Laughing.

 Peace  без друго запръжките са вредни и мазни, там поне това се спестява.  Доматите не пречат на картофите там, защото се задушава достатъчно дълго време.

# 166
  • София
  • Мнения: 547
здравейте Simple Smile
правя мармалад от кайсии, но се чудя дали би му вървяло малко ванилия да му добавя newsm78 или канела Thinking

# 167
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
здравейте Simple Smile
правя мармалад от кайсии, но се чудя дали би му вървяло малко ванилия да му добавя newsm78 или канела Thinking
Аз бих сложила ванилия Peace

# 168
  • Мнения: 5 001
Пък аз не бих сложила нито едно от двете...Кайсиите са си ароматен плод и нямат нужда от други есенции...

# 169
  • Мнения: X
И според мен е по-добре да оставиш натуралния им аромат,който е силен и апетитен.

# 170
  • София
  • Мнения: 547
май сте прави Simple Smile
ще го оставя така
 Hug

# 171
  • Мнения: 2 182
Момичета,варя царевица,но не знам кога да сложа солта,моля кажете Praynig

# 172
  • Мнения: 5 001
Момичета,варя царевица,но не знам кога да сложа солта,моля кажете Praynig
Преди да започнете да си я хапвате  Laughing Laughing Laughing
Вадиш си кочан царевица,посоляваш и хапваш...

# 173
  • Мнения: 2 182
Момичета,варя царевица,но не знам кога да сложа солта,моля кажете Praynig
Преди да започнете да си я хапвате  Laughing Laughing Laughing
Вадиш си кочан царевица,посоляваш и хапваш...
  bouquet    благодаря за експресния отговор,аз мислех,че се слага по време на варенето  chef

# 174
  • Мнения: 5 001
Ако сложиш сол във водата,трябва да е към края на варенето,след като царевицата е вече добре сварена и да се внимава да не "цъфнат" зърната...

А понеже варя в тенджера под налягане и хич не се занимавам със солта...Направи преди консумация всеки си соли колкото иска

# 175
  • София
  • Мнения: 1 341






Мммммм, обожавам царевица  намазана с кр. масло......
Вкусотийка!

# 176
  • Мнения: 2 182
Ако сложиш сол във водата,трябва да е към края на варенето,след като царевицата е вече добре сварена и да се внимава да не "цъфнат" зърната...

А понеже варя в тенджера под налягане и хич не се занимавам със солта...Направи преди консумация всеки си соли колкото иска
И аз така ще направя,преди консумация.Още веднъж благодаря Hug

# 177
  • Мнения: 2 182






Мммммм, обожавам царевица  намазана с кр. масло......
Вкусотийка!
За първи път правя,купих много млечна царевица и мисля и,че бързо ще се свари.Ти кога слагаш масло и къде,направо върху царевицата преди ядене ли Thinking

# 178
  • Sofia
  • Мнения: 4 821
Имам замразени скариди. Пробвах с малко количество да панирам, но нещо останаха жилавички.
Някаква идея как да ги приготвя по друг начин?

# 179
  • Мнения: 1 777
Beniii маслото и солта се слагат преди ядене.Ако обичате лютивичко ,може и малко лютив червен пипер да си поръсите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт