Отговори
# 75
  • Мнения: 7 433
  Направих го,този на Лабрекс с кашкавал,от руския форум.  
  Вместо заквасената сметана използвах кисело мляко.Добавих и зелени подправки.
  Само че соса стана страшно гъст и ми се наложи да го разредя с немалко количество прясно мляко и вода.
  А крайният резултат е много хубав! Grinning
  Лабрекс!  bouquet

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 14:51 от Селма

# 76
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 540

Другият е не класически сос бешамел, но е доста вкусен. Рецептата е на руски, но на теб няма да ти е проблем.

    Супер!Тъкмо се заканих да прибавя към Бешамела малко настърган кашкавал,както се предлага в рецептата,дето посочи! thumbsup
    Излиза ,че Бешамелът е най-щядащ за стомаха сос. Simple Smile Точно такъв и търсих. Peace
    Благодаря и за другата идея! Hug

Аз ползвам този, а ако нямам време, прибягвам и до фикса на Маги  Blush Соса за риба, имам предвид.

http://sgotvi.com/view/398/%D0%E8%E1%ED%EE_%F4%E8%EB%E5_%F1%FA%F … %F2%E0%ED%E0.html

# 77
# 78
  • Мнения: X
Давайте съвет,момичета!Имам обелени цели картофи,накиснати във вода,щях да ги готвя довечера,но се отлага за утре готвенето,как да ги съхраня до утре ?Да ги оставя ли покрити с вода в хладилника?

# 79
  • Мнения: 9 785
Аз по този начин съм съхранявала - в хладилника и с вода.

# 80
  • Мнения: 7 433
Аз по този начин съм съхранявала - в хладилника и с вода.
  И аз мисля,че няма проблем така да се съхранят! Peace

# 81
  • Мнения: 4 435
Записвам се. Не се карайте, ама на- нямам въпроси, защото хладилника е празен, а ме мързи да ида до магазина. Mr. Green

# 82
  • Мнения: 307
Бях чела в някоя тема назад рецептата за Дунапренова торта на sladka hapka. Обаче не разбрах тази торта сиропира ли се после, слага ли се нещо отгоре или се яде така като кекс  ...

# 83
  • Мнения: X
Аз по този начин съм съхранявала - в хладилника и с вода.
  И аз мисля,че няма проблем така да се съхранят! Peace
  bouquetБлагодаря ви и на двенките! Heart Eyes

# 84
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Ще правя пилешки хапки пане,но пилешкото как да го приготвя преди да го панирам с паста патафри - да ги изпържа или...?

# 85
  • Мнения: 1 505
Ако е от гърди няма нужда да ги пържиш предварително,а ако е от друго месо,първо мовеш да го мариноваш в каквото си искаш за няколко часа,а ако нямаш време може и за половин час.А може и да не правиш паста аптафри,а да ги панираш в галета или сусам.

# 86
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Ако е от гърди няма нужда да ги пържиш предварително,а ако е от друго месо,първо мовеш да го мариноваш в каквото си искаш за няколко часа,а ако нямаш време може и за половин час.А може и да не правиш паста аптафри,а да ги панираш в галета или сусам.
Не е от гърди,сега е в хладилника мариновано.Нямам галета и сусам в момента и затова съм решила да е патафри. Rolling Eyes
Явно първо ще го изпържа малко и след това ще панирам Rolling Eyes

# 87
  • Мнения: 4 435
А какъв е смисъла да го пържиш преди да го панираш? Thinking

# 88
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 540
А какъв е смисъла да го пържиш преди да го панираш? Thinking

Да, не се пържи предварително  Peace

# 89
  • Мнения: 155
Ейй, изтървах ви за малко и гледай докъде сте стигнали. Сега запис, да не ви загубя, че напоследък готвя само в близката кръчма.

Общи условия

Активация на акаунт