Отговори
# 315
тц, не можах колкото и да се пробвах  Embarassed Embarassed
Може да е от жегата /не аз, на студено  съм Nature Snowman

Я да вмъкна едно питане:

Да знаете някъде от нета да си поръчам хартиени формички за мъфини?

# 316
  • София
Пепчо, виж тукHug

# 317
дали да видя  newsm78 newsm78

Мерси, Гелева,   bouquet тези ги видях. Но на Кадемлия продават едни по-твърди  newsm78 и стоят като с борд отгоре. Искам такива  Praynig

# 318
  • София-Младост
дали да видя  newsm78 newsm78

Мерси, Гелева,   bouquet тези ги видях. Но на Кадемлия продават едни по-твърди  newsm78 и стоят като с борд отгоре. Искам такива  Praynig

Те не са ли пластмасови, а не хартиени?

# 319
не, пак са хартиени.

ето такива са

може и други, има разни цветни, разнообразни  Blush

Такива има на Кадемлия,  ама с мъж в Сф не се ходи  Twisted Evil та сега търся да видя мога ли да  поръчам 

# 320
  • София
Пепчо, ето още една фирма, която ги предлага, но не знам дали ще ти свърши някаква работа.  Rolling Eyes
А тук какви неща видяяяях. Crazy

# 321
пеп-4o ,извинявайте ,че се намесвам,но от Кадемлия спокойно може да си поръчаш и ще ти ги доставят с куриер. Peace

# 322
благодаря ви, точно така и стана, поръчах и ще ми ги пратят  Flutter Flutter в колетче де

Гелева, онези са страхотни като разновидности, но бройката е 20-30 хиляди  Crazy

# 323
  • На брега на реката
Момичета, как правите костур? В нета видях рецепти за пълнене и други такива, ама при мен не става, че рибките са по 15-20 см дълги.  Laughing

# 324
  • Варна
Момичета, как правите костур? В нета видях рецепти за пълнене и други такива, ама при мен не става, че рибките са по 15-20 см дълги.  Laughing

Дребния костур,съпругът ми първо го дере а след това го пържи.

# 325
  • На брега на реката

Дребния костур,съпругът ми първо го дере а след това го пържи.

ellia, благодаря ти   bouquet
Това за дрането не го знаех.  Shocked

# 326
Момичета моля ви,кажете ми дали бърканата пица ще стане да я направя на микровълнова,че фурната ни изгоря и докато си купиме ще се мъча.Но ми се иска да направя пица днес,нещо лесно,а не знам може ли да се пекът неща там,имаме грил функция,давайте идеи.

# 327
  • Пазарджик/Лондон
Момичета моля ви,кажете ми дали бърканата пица ще стане да я направя на микровълнова,че фурната ни изгоря и докато си купиме ще се мъча.Но ми се иска да направя пица днес,нещо лесно,а не знам може ли да се пекът неща там,имаме грил функция,давайте идеи.

Мога да ти дам идея за кекс, който се пече в МВ -Светкавичният кекс на Наталина :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg501.html#msg501

# 328
Имам питане за тези Раирани кифлички с кашкавал - пише, че трябват 18 г прясна мая, аз имам едно пакетче - цялото ли да го сложа? Не знам колко точно тежи. Rolling Eyes

# 329
  • Пазарджик/Лондон
Имам питане за тези Раирани кифлички с кашкавал - пише, че трябват 18 г прясна мая, аз имам едно пакетче - цялото ли да го сложа? Не знам колко точно тежи. Rolling Eyes

1 кубче прясна мая е 42 грама/ поне моята е толкова/ , сухата мая е в пакетчета от по 7 гр.Огледай хубаво опаковката, на моята си пише колко гр. е.

Общи условия

Активация на акаунт