Комплекс ли са парите?

• 5 236
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Определено смятам, че правенето на скъпи подаръци, но и носенето на много скъпи вещи е комплексарщина и снобизъм. Тук богатите хора ни най-малко не парадират с това, живеят си живота и не им пука какво мислят съседите, приятелите или колегите за тях.
Този тип комплесарщина е типична на бедните нации.

# 31
 Определено са комплекс  Peace.

# 32
Определено смятам, че правенето на скъпи подаръци, но и носенето на много скъпи вещи е комплексарщина и снобизъм.
Това определено ми звучи пресилено.
Дай сега да не си купуваме скъпи коли и телефони, че току-виж някои ме помисли за комплексарка.  Tired
По твойта логика излиза, че мъжа ми е ебаси комплексара.  Stop

Само, че не разбирам защо правите връзка с подаръците..

# 33
ау, джей как фино се изфука със скъпи телефони и коли:))

# 34
Така  парите,че са цел е така   Peace също така са и средство за преживяване по ясно е и от бял  ден  Mr. Green Но в някои случаи са си баш такива - защо трябва да имаш телефон за 2хил.лева при положение,че това ти е наема на апартамента за 6м. (говоря за действителен пример)! Друг случай -семейство живеят под наем в 2-ен апартамент, а се возят в кола за 45 хиляди взета на лизинг   ooooh!

Тя иска да носи еди каква  си гривна с еди колко си диаманта и еди какъв си цвят,защото някоя си (колежка,приятелка  или там някаква позната) имала подобна а ма нейната не била като таи и за това мъж й и прави подарък!
Той пък иска да кара  еди каква си кола,защото еди кой си (колега, приятел ,познат)  имал  някаква подобна ,ама тая друго била с екстри та и те да си я купят Peace  е това не е ли комплексарско ???

Тръмп  -зависи какво е подарил  Wink и на кого го е подарил  Peace Едно да подариш на дъщеря си/синът си примерно GSM за 100-200лв друго е тя да иска някакъв за 2хил  Peace

Гил, мъжете в този случай не го правят защото майката,приятелката  и т.н. ще го видят (това е комплекс на жените),а да не му  мрънкат и тормозят повече  Mr. Green.

Повечето мъже,които виждате с луксозните коли и "добрия стандарт",живеят с дългове и нямат кеш в джоба. Също така и с неплатени битови сметки в дома. Не всичко е така,както се вижда....но доброто е,че 18 годишните девойки не го знаят  Wink.

# 35
ау, джей как фино се изфука със скъпи телефони и коли:))
Тцъъ, хеле пък за колата си в огромна грешка!!!  Grinning
Говоря приципно.

# 36

е страшно скъп подарък е някакъв си телефон  Joy,ако ми подарят къща тогава ще мисля по въпроса

# 37
По твойта логика излиза, че мъжа ми е ебаси комплексара.  Stop[/b]
Не познавам мъжа ти, за да имам мнение по въпроса, имам предвид хората, които парадират с вещи, които всъщност не могат да си позволят, но въпреки това си купуват, тъй като са символ на определен социален статус.

# 38
... имам предвид хората, които парадират с вещи, които всъщност не могат да си позволят, но въпреки това си купуват, тъй като са символ на определен социален статус.
Мдаммм, за съжаление.
Имам една такава позната. Супер смешна ми е. Може да се лиши от всичко, но задължително да се окичи със златен ланец.  ooooh!

# 39

е страшно скъп подарък е някакъв си телефон  Joy,ако ми подарят къща тогава ще мисля по въпроса
Та то има телефон ,който струва колкото къща  Peace  

# 40
... имам предвид хората, които парадират с вещи, които всъщност не могат да си позволят, но въпреки това си купуват, тъй като са символ на определен социален статус.
Мдаммм, за съжаление.
Имам една такава позната. Супер смешна ми е. Може да се лиши от всичко, но задължително да се окичи със златен ланец.  ooooh!

Дал съм същият пример с онези познати със колата  Peace Peace

# 41
Какво значи да  са комплекс? Аз дори не разбирам думата "комплексар". Какво означава тя?
А комплекс употребявам например за "Слънчев бряг" или "Златни пясъци".
Комплекс-съвкупност от предмети, явления или свойства, които съставят едно цяло
-куп големи постройки, изградени на определена площ
-съвкупност от представи, които несъзнателно се проявяват в душевния живот на човека

# 42
В много случаи, мъжете обичат да се доказват със скъпи подаръци. Прави ги по самоуверени, искат да се издигнат в очите на жената. Някои пък така показват чувствата си, защото с думи е по-трудничко. Т.е спестяват си обясненията. Други  пък пробват алчна ли е жената до тях. Има ли си срама или не. Въобще, мъжете поради най-различни причини го правят. Даже ако щеш и след това да се похвалят пред приятелите колко скъп подаръци умеят да правят. Един вид, мерят си пи*ките.

# 43
  • на брега на морето
Други  пък пробват алчна ли е жената до тях. Има ли си срама или не.

Аз съм изключително безсрамна Joy

Колкото до парите - те са хубаво нещо.
Всички го знаем, не сме малки.

# 44
Мисля че парите са необходимост, а това че някой (било то мъж или жена) си избива комплексите чрез тях е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт